- Poruka
- 21.848
pa pitam![]()
pa kad do sada nisi skontala, ostani u neznanju
al zato znate iskati vishestruke orgazme ovo ono
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pitam![]()
pa kad do sada nisi skontala, ostani u neznanju
al zato znate iskati vishestruke orgazme ovo ono
kuj te sisa kad neces da odgovoris....
vidis kako je to sebicno kad riba svrsava ja se vise nalozim i stignem je na ciljua da, na drugi deo pitanja nisam odgovrila.
pa nek svrsi brzo nije strasno ali da to ne znaci no-svrs za mene
au to je zasu, kad me prekine pred moj svrs svojim svrsom
moze se desi..u principu je isto,zavisi od efekta..a el tacno ono da musko iako ejakulira ne znaci da je dozivelo orgazam?
zato je najbolje dati dva ,tri orgazama,ispazniti ribicu sokica i onda u tucati te u guzi i svrsiti zajedno..a da, na drugi deo pitanja nisam odgovrila.
pa nek svrsi brzo nije strasno ali da to ne znaci no-svrs za mene
au to je zasu, kad me prekine pred moj svrs svojim svrsom
slabi su to ebaci..da nas unajme na po sat vremena ove prohtevne bi se smeskale non-stop po kuci dok su im muzevi odsutni..ja inace imam devojku i pored nje tukam jos par udate tete.vole da svrsavaju samo me samo tako. muzevi rade ko konji dok imtako je andjelko!
koj vam K... umesto da se zezate vi se kecate?nov al mislim da ovo nije za mene.aj kapiram neke zene smeta im nesto,kao ono izigravaju fine domacice a ustvari dale bi sve kad ih neko dobro razvali al mi muski ne razumem?
Jel gore kad partner/ka brzo svrsi ili ne svrsi uopste?
jel se sad ovde pravis iskusan ili si bas moro kazes da sam nevinOvo je pitanje za tinejdžere
i još uvek nevine muškarce.
Pravi znaju.
a jel se ti slazes sa slikom?Pitanje ti se slaze sa slikom.![]()
Jel gore kad partner/ka brzo svrsi ili ne svrsi uopste?