No sex and not city

Osnovni problem je u nedostatku ljubavi prema zenskom polu...
Muskarci koji imaju problema sa zenama, sa prilaskom, osvajanjem, zavodjenjem, zadrzavanjem zena pored sebe, muskarci koji nisu sposobni da ih usrece, prosto i jednostavno ne vole zene dovoljno, ili ih ne vole uopste... Cesto ih, zapravo, duboko u sebi, preziru...

Najveci osvajaci, zavodnici, kazanove, shvaleri, jesu muskarci koji istinski, cijelim svojim bicem, vole zene... I zene to znaju, instiktivno osjecaju i nagradjuju...

Gazdarica:
Muskarci koji imaju problema sa zenama, sa prilaskom, osvajanjem, zavodjenjem, zadrzavanjem zena pored sebe, muskarci koji nisu sposobni da ih usrece, prosto i jednostavno ne vole zene dovoljno, ili ih ne vole uopste... Cesto ih, zapravo, duboko u sebi, preziru...

Mislis, lece kompleks mrznjom? Mda, ima takvih slucajeva...neumece prilaska zeni projektuju kroz mrznju prema istoj...

Marifaza:
Ko je pominjao maco sabane? Kod mene sigurno nece proci. U pitanju je zdrava vera u sebe. Uostalom, osnova za bilo kakav uspeh. A tako je malo ima kod tih za koje ti trazis da im damo sanse i vremena.
Hajde iskreno - da li ti dajes sansu devojkama koje i ne primetis, i koje ti ne poticu interesovanje?
A da li dajes onima za koje kad vidis prodje ti kroz glavu, da upotrebim tvoje reci, - 'kakav skot'?
Sve se bojim da ces se upinjati da silno vreme s njima provedes...
Sta filozofiras da te lepo pitam?
Neke tvoje izjave tako lepo mogu zazvucati, al imam blagi utisak da tako na pamet pricas, bez ikakve realne potpore u sopstvenom iskustvu i zivotu.

Ih bre, ne znas ti kako je um mocna stvar. Ako zamislim da ce da mi stigne na kucu, ima da stigne sve s' masnicom ;)

Osnova, temelj...kod nas su socijalni temelji okrenuti, i zbog pomerenih stubova drustva sada imucni kreteni i drcni ljudi imaju glavnu rec-oni odredjuju kako se igra musko zenska igra, i kako onda ocekivati da je svako "normalan" tu kao na svom terenu?

Da li ja dajem sansu, hmm, pa ajde kada pitas... Ja ljude ne teram od sebe, drzim ih blizu pa ko zna, video sam da prvi utisak zna dosta da prevari jer je nekako pod uticajem opsteg povrsnog misljenja koje vlada o njima. Kasnije se kod nekih toliko lepog otkrije...

A moje "iskustvo u realnom zivotu", pa sta oces sada da ti kazem kako sam bas ja tako dao nekoj neatraktivnoj na prvi pogled sansu i strpio se i uspelo mi i jako sam se zaljubio...?

Pa nisam, ali zato sto sam mlad i ne moram tako da radim ;-)
Ja kada nemam nista, nadjem zrtvu i pokusam lepo pa ako se ispalim idem na drugu, ne sedim... i ne seeedim, :-P ali se dobro zapitam sta ja to trazim i ko sam ja pre nego sto pokusam opet. A oni ljudi od okolo tada dobro dodju, jer svako zna nekoga...

Gazdarica:

Najveci osvajaci, zavodnici, kazanove, shvaleri, jesu muskarci koji istinski, cijelim svojim bicem, vole zene... I zene to znaju, instiktivno osjecaju i nagradjuju...

Paaa... Ne znam baš... O ovome što si napisala moglo bi nadugačko, ali nema smisla. Najveća besmislica u ovakvom razmišljanju je to što bi ti da imaš švalera i kazanovu samo za sebe! Ako je švaler i kazanova, nikada neće biti samo tvoj! Ako si pisala o strasti i nekoj privremenoj zaljubljenosti, u pravu si - ako si pisala o ljubavi, msilim da si u debeloj zabludi.
Isto kao što određene žene, kako kažeš, osećaju i nagrađuju švalere, tako i švaleri osete i nagrade takve velike bele ptice.

Marifaza:
Ma, mozda je ovo moje ono - mrak je najcrnji pred zoru :)
Ako nista drugo, bolje tako nego se bedaciti.

Hm... Sta te je uvredilo u ovom mom spisu (aludiram na tvoje reci - kladim se da si dobrica, ali eto)?

Nije me ništa uvredilo u tvom spisu. Kladim se da si dobrica zato što ti je post bio pun blues-a. A blues je kad se dobar čovek (žena) oseća loše...
Sve u svoje vreme i po meri. Zar bi vozač reli trka trebao da mrzi reli trke zato što se slupao i više ne može da vozi kao pre? Šta bi se desilo sa njim ako bi ponovo, sa recimo, slomljenom šakom, seo u auto i trkao se sa drugima? Slupao bi se ponovo...
I zato, ne slušaj previše one koji ti dižu perje i tapšu te po ramenu.

Zex:
Paaa... Ne znam baš... O ovome što si napisala moglo bi nadugačko, ali nema smisla. Najveća besmislica u ovakvom razmišljanju je to što bi ti da imaš švalera i kazanovu samo za sebe! Ako je švaler i kazanova, nikada neće biti samo tvoj! Ako si pisala o strasti i nekoj privremenoj zaljubljenosti, u pravu si - ako si pisala o ljubavi, msilim da si u debeloj zabludi.
Isto kao što određene žene, kako kažeš, osećaju i nagrađuju švalere, tako i švaleri osete i nagrade takve velike bele ptice.
Ali naravno da se oni gotovo nikada ne zadrze dugo kod jedne zene... Niko to nije osporavao...
Napisah to zbog muskaraca koji bacaju drvlje i kamenje na zene... Takiv zapravo ne vole zenski rod... I, u tome je sva sustina...

Gazdarica:
Ali naravno da se oni gotovo nikada ne zadrze dugo kod jedne zene... Niko to nije osporavao...
Napisah to zbog muskaraca koji bacaju drvlje i kamenje na zene... Takiv zapravo ne vole zenski rod... I, u tome je sva sustina...

Ja volim ženski rod. Volim, volim, volim, volim žene. Ali one malo manje vole mene.

Volem ja i muski i zenski rod.
Volem one koji nas vole, a nekad bome i one koji nas ne vole...
Nekad ni ja ne volem.
Nije za lomacu. Ili krst.

vanjusica rece u gorenavedenom linku na post: Keep searching i ne gubiti vreme na osobe koje nisu ni lose, ni isfrustrirane, ni glupe, ni primitivne... samo su razlicite.

A ako je potraga zaludna? Pa i to treba prihvatiti. (sad pricam bas hriscanski :) )

btw, bio je to momenat, ko sto odmah napomenuh, i momenat prodje... Vise nije blues. Danas je red red. Summer.
Tocak se vrti. Prilike otvaraju. Sve po starom, znanom ritmu. Nema nista, onda odjednom suma. Bude hladno i mracno, onda svane i otopli.
Doci ce mrak opet, nema zbora. I svanuce opet.
Zasto bi se cimali oko svakog mraka ili svetla? Nema potrebe da brinete za mene, pokusavam reci, sve je to normalno i uobicajeno.
Ali, covek ima potrebu kriknuti ponekad. I zdravo je da to i uradi.

Marifaza:
Volem ja i muski i zenski rod.
Volem one koji nas vole, a nekad bome i one koji nas ne vole...
Nekad ni ja ne volem.
Nije za lomacu. Ili krst.

vanjusica rece u gorenavedenom linku na post: Keep searching i ne gubiti vreme na osobe koje nisu ni lose, ni isfrustrirane, ni glupe, ni primitivne... samo su razlicite.

A ako je potraga zaludna? Pa i to treba prihvatiti. (sad pricam bas hriscanski :) )

UPRAVO TAKO!!!! Who risks - wins, a ja mislim da kada je u pitanju ono sto zaista zelimo i verujemo, vredi rizikovati. Ja upravo to radim i mnogo sam srecna sa svojim zivotom. Naidje dan kao sto je i tebi naisao, ali se vec sutradan se mnogo dobro osecam sto nisam odustala od onog u sta verujem i onog sto zelim. :)

Back