no panties!

• Začetnik teme Začetnik teme dbg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
alex_cool:
Mislim Stvarno, pa ni ja, eto ne nosim gacice.....
Zamisli tako tu muzevnost, skroz neobuzdanu i razbacanu po raznoraznim tamo sorcevima i pantalonama kako se klati levo desno kao kakav....ma kako se bre dodjavola zove ona naprava sto stavis na klavir pa se klati levo desno? hihi
:evil:
Ma svo to klacenje i neobuzdanost se desava i kad nosis bokserice :D Mrzim bokserice!

Ja uvek nosim gacice. Samo se jednom desilo da sam zurila u prodavnicu (posle tusiranja) pa nisam stigla da ih obucem. Samo sam na brzinu navukla haljinicu. Decko je isao sa mnom u prodavnicu taj dan i poludeo je sto ga nisam obavestila (elem rekla sam mu tek kad smo se vratili i kada sam se obukla). :lol:

maja mala mama:
ja kupila danas jedne prljavo roze,prave pravcate gace,plitke doduse ali bez savova,kao da su nedovrsene ali su namenski takve jer sta god da obuces apsolutno se ne ocrtavaju...kao koza su...super fora!
... ako me sluh i pamcenje dobro sluze: ja bih rekao da postoje zenske carape u boji koze. Sada su poceli i gacice(obozavam ovu rec...mmmmmm, tako sexy!) da prave! Da li je sledeci neki komad odece, pa da izdaleka/iz daleka izgleda kao da ste gole(by the way, mene vise pali tj. vise mi je sexy zenska sa bilo kakvom odecom ili vesom na sebi nego bez igde icega)? Cccccc, u sta srlja ovaj 21. vek!? :wink:

Back