moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Ok, Slava je već prisutno, ne često ali postoji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам, знам баку Слову, живела 100 годинаBogiša, i ostali..izmislila si za Slovu...ko se zove još tako? Lol
Sad će da dođe Atom i @Slova
Hahaahha
to su u biti licka prezimenaIma ih po Vlajlandu i Hercegovini.
Od tamo potjecu ta prezimena koja su kao pokora.
Narod je tamo oduvijek bio podrugljiv, tako da je nadimak cesto postajao prezime.
Guzina, Przina, Sikoparija.
Твоје дете има прелепо имеto su u biti licka prezimena
tj kad su ih austrijanci upisivali u knjige
svasta se izdogadjalo
Zato što se tako zvala.....dok se Sv. Petar setio da postoji.Нисам, знам баку Слову, живела 100 година![]()
sparki : )Твоје дете има прелепо име![]()
a de je to normalno ime, to je isto sto i jebolina
Zavisi, nije problem što je ime staro već kako ga mi doživljavamo. Imam jedno od najčešćih, možda i najčešće ime, ali meni je to ipak draže nego da se zovem Obrenija, Krstinja ili Trivuna. Poznajem jednog čija se kćerka zove Trivuna, sad je već tinejdžerka i ne voli svoje ime.Читам тему. И имена која се набрајају ми уопште нису ружна. Испада да је срамота имати неко старо име и да је јако важно како ће странци да га изговарају.
Јел се они срамоте својих и дају нека да нама буду лакша за изговор.
Свашта...
U RS je Slava često kao nadimak, skraćeno od Slavica, ali nisam čula baš kao ime.Ok, Slava je već prisutno, ne često ali postoji.
Čini mi se da je jedna forumašica ovdje davno pisala da su se i ona i muž prezivali isto, pa ona uzela i njegovo prezime, pa se sad preziva recimo Petrović Petrović.s mojom djetetom je u vrtic isla djevojcica koja se zove tesla
i onda se mala tesla uda jednog dana za nekog teslu pa se zove tesla tesla![]()
Као Новак Новакs mojom djetetom je u vrtic isla djevojcica koja se zove tesla
i onda se mala tesla uda jednog dana za nekog teslu pa se zove tesla tesla![]()
totalno je coolja sam uvek govorio da je cool da zena nadje buduceg muza sa istim prezimenom i onda da svom prezimenu pridoda njegovo a on da bude gentlmen i uzme njeno![]()
Da, Vanda je to pricalaČini mi se da je jedna forumašica ovdje davno pisala da su se i ona i muž prezivali isto, pa ona uzela i njegovo prezime, pa se sad preziva recimo Petrović Petrović.![]()
tesla i hondabracni par
tesla i tesla tesla![]()