no-no ime

a de je to normalno ime, to je isto sto i jebolina

Hehe, ali ona nije promijenijla ima, a Obrenija jeste. :D

Читам тему. И имена која се набрајају ми уопште нису ружна. Испада да је срамота имати неко старо име и да је јако важно како ће странци да га изговарају.
Јел се они срамоте својих и дају нека да нама буду лакша за изговор.
Свашта...
Zavisi, nije problem što je ime staro već kako ga mi doživljavamo. Imam jedno od najčešćih, možda i najčešće ime, ali meni je to ipak draže nego da se zovem Obrenija, Krstinja ili Trivuna. Poznajem jednog čija se kćerka zove Trivuna, sad je već tinejdžerka i ne voli svoje ime.

Ni ja ne mogu da zamislim da mi se dijete zove William, Michael i sl. Na kraju mi djeca imaju ruska imena i italijansko prezime, niko ne bi rekao da im je otac Brazilac, a majka Srpkinja. :D Ko zna šta će oni da misle o svojim imenima, možda isto što i ja o imenima Trivuna i Obrenija. :)

Ok, Slava je već prisutno, ne često ali postoji.
U RS je Slava često kao nadimak, skraćeno od Slavica, ali nisam čula baš kao ime.

Inače, to me podsjeti, jedan od radnih kolega u BL ima kćerku i nisu mogli da se dogovore kako da se zove, jedno htjelo Nikolina, jedno Nina i na kraju se zove Nikolina Nina, i to je zvanično u dokumentima.

Tesla Leksus lol
Ne znam da li sam Vam pričao. Dali ženskom detetu totalno uvrnuta 2 imena, MSM, neću sad,. Niko se tako ne zove duplo, pojedinačno ime da...npr. nek bude Sofija Mauricijus Jovanović.. i umre im baba, ja bio na sahrani i pop čita sve po redu..u cvetu bez bola, i zaista zaista vam kažem..i sve .i sad krene nabrajanje članova..i dođe do ove male i kaže i Sofija ..pa ućutao, zbunio se, i Sofija i Mauricijus ...meni brk udesno, al svi su se uzdržavali da se ne nasmeju.

Back