no name 3

CHERISH

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.808
nikada ti nisam videla lice..palis me svojim pisanjem...znam..nije prirodno ..ali zelim te...zelim te bez lica...znam tvoju adresu..poslao si mi je..znam ime i nista vise.jasna uputstva..zvoni,i cekaj dozvolu da udjes..tako sam i uradila..strah i strast cine da telo drhti...skoro se potpuno grci...iza vrata cujem tvoj glas-udji i gledaj u pod... nemoj me gledati u lice...nemas dozvolu..jos...
poslusno otvaram vrata,kao rob strasti gledam u pod i stajem na sredinu sobe...osetim da si na kauču ali te ne gledam..kao dobra poslusna devojcica gledam u pod...ceka me peskir i kupatilo,dobijam naredjenje da se okupam...telo jedva slusa um...kao kroz maglu tusiram se,pena klizi niz telo,strah obuzima.izlazim iz kupatila,jos uvek je na krevetu,poslusno i dalje gledam u pod...ustaje,staje ispred mene..dodiruje mi lice...trgzam se..puca samar preko lica...ne pomeraj se cujem glas...staje iza mene..osecam njegov tvd ****** uz svoje dupe...napaljen je jako..cujem njegovo disanje...ne znam vise da l se bojim ili ga zelim.cujem jasno-gurni ruku u gacice....poslusna sam...osetim da sam vlazna....kaze-***** nikada ne laze....zelim ga po cenu svega...hladan metal na mojim zglobovima...znam...lisice...ne opirem se...stegnute su previse...od jednom mrak pred ocima...navlaci mi povez na oči....sada sam zaista njegova...presavija me preko naslona fotelje i prevlaci glavic izmedju pickice i guze....plasim se,ali zelja je jaca....prodire u mene..bol..uzasan bol....cujem sapat...za tebe kučko nema svrsavanja...još....bol para utrobu...nisam nikada hebana u guzu....zelela bih da placem...ali bol popusta...toplina obuzima telo...uzivam i ja...bol pomesana sa zadovoljstvom....drzi me cvrsto za lisice na ledjima i polaze pravo na mene....znam svrsice u mene...to me pali..da zelim biti njegova...osetim pulsiranje i trzaje njegovog tela....isšreznice se u mene...
odvaja se od mene...cujem jasan glas....moras zasluziti da te hebem u pickicu.....
da...zasluzicu...

A gde je u prici bio anal?
Nisam skontao. :hahaha:

"...prodire u mene...bol...uzasan bol...cujem sapat...za tebe kučko nema svrsavanja...još...bol para utrobu...nisam nikada hebana u guzu...zelela bih da placem...ali bol popusta...toplina obuzima telo...uzivam i ja...bol pomesana sa zadovoljstvom...drzi me cvrsto za lisice na ledjima i polaze pravo na mene...znam svrsice u mene...to me pali..da zelim biti njegova...osetim pulsiranje i trzaje njegovog tela...isšreznice se u mene...odvaja se od mene...cujem jasan glas...moras zasluziti da te hebem u pickicu..."

po nacinu kako me obradjujes u pricama :zper: takvu strast i zudnju imas samo prema meni i mom perverznom umu koji te u dusu pozna :per:

ja sam ono nesto sto tebe nagoni da ovakve perverzne fantazije imas - Inspiracija :zaljubljena:

ko te mmoze zaista uzbuditi kao ja ? :cool: takav ne postoji jos uvek :aha: :lol:

Back