No Doubt

• Začetnik teme Začetnik teme dkole
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dkole

Zainteresovan član
Poruka
499
sta mislite o ovom, nekada velikom alternative-rock bendu? Licno, izuzetno, izuzetno postujem Gwen Stefani, kao tipican primer jedne kompletne licnosti, fantastican glas, nastup, harizma...nastalo je tu par sjajnih stvari iz tog perioda, ali ove nove komerciajlne gluposti tipa Rich Girl su shit...sta vi mislite o bendu, njoj, ima neko mozda biografiju na srpskom da moze da postuje?

dkole:
sta mislite o ovom, nekada velikom alternative-rock bendu? Licno, izuzetno, izuzetno postujem Gwen Stefani, kao tipican primer jedne kompletne licnosti, fantastican glas, nastup, harizma...nastalo je tu par sjajnih stvari iz tog perioda, ali ove nove komerciajlne gluposti tipa Rich Girl su *...sta vi mislite o bendu, njoj, ima neko mozda biografiju na srpskom da moze da postuje?
da, rich girl je... bedno za njene vokalne sposobnosti.
ali zato : don't speak... ma, najbolja pesma. i bathwater je odlicna.
neko vreme sam volela onu 'what you waiting for', ali sad? i nije nesto. ma, tako je to kod tih pesama koje su popularne. posle mesec - dva niko ne zna ni refren.

Turn off the light:
dkole:
sta mislite o ovom, nekada velikom alternative-rock bendu? Licno, izuzetno, izuzetno postujem Gwen Stefani, kao tipican primer jedne kompletne licnosti, fantastican glas, nastup, harizma...nastalo je tu par sjajnih stvari iz tog perioda, ali ove nove komerciajlne gluposti tipa Rich Girl su *...sta vi mislite o bendu, njoj, ima neko mozda biografiju na srpskom da moze da postuje?
da, rich girl je... bedno za njene vokalne sposobnosti.
ali zato : don't speak... ma, najbolja pesma. i bathwater je odlicna.
neko vreme sam volela onu 'what you waiting for', ali sad? i nije nesto. ma, tako je to kod tih pesama koje su popularne. posle mesec - dva niko ne zna ni refren.
:wink:

jedina pesma koju volim je dont speak...gwen me nervira i ne znam zasto bi neko njoj dao titulu za najbolje obuchenu...al to nije bitno...tesko bi nazvala no doubt alter-rockom, al nije ni to bitno... njene "vokalne sposobnosti" malo precenjujete... to je sve

Ernesto_Che:
jedina pesma koju volim je dont speak...gwen me nervira i ne znam zasto bi neko njoj dao titulu za najbolje obuchenu...al to nije bitno...tesko bi nazvala no doubt alter-rockom, al nije ni to bitno... njene "vokalne sposobnosti" malo precenjujete... to je sve
ovaj... verovatno zato sto se oblaci originalno. :P

Turn off the light:
Ernesto_Che:
ovaj... verovatno zato sto se oblaci originalno. :P

ma ne kazem ja da nije originalno, ali originalno ne mora bas da znaci uvek da je dobro... :)

Oni su mnogo pre bili ok. I definitivno nisu rock. :roll: Svejedno, naj pesma je Don't speak, naravno. :P Gwen mi je potpuno bzvz. Uopshte ne volim taj njen "stil" i ona mi nema nikakvu harizmu, po meni. Sva mi je bezvezna... I ona njena ulogica u "Avijaticharu". :roll:

samo sam jednom videla njen snimak uzivo, i to pesma 'what ou waiting for', i nije bas nesto zvucala - vise ju je zanimao mejk-ap i odeca, kao i one japanke, nego kako peva.
ali njene balade su neprevazidjene... :) :)

Meni je gwen ok kao pojava, interesantna je... ali ove njene nove pesme su mi bzvz.
No doubt volim....oni su na pocetku jos vukli na neki ska (?!) i imaju dosta slatkih pesmica.... meni omiljena-Just a girl....

mmmm omiljena...uhu
nemam omiljenu volim ih dosta...
Bathwater, Just a girl, New je dobra, onda..Excuse me Mr (:

jedan band koji postujem i volim iz svog srca...slusala sam ih u periodu pred-metal,i slusacu ih...Gwen je sama po sebi nasmejana devojka,kreativna,retka plavusha koja se tamno sminka,ne plashi se da stare stilove ozivi...No nisu te just gwenine pesme loshe,ali nije one man band isto sto i band

Back