Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Evo ti 300 dinara, idi kupi cigare' i donesi listu iz kladionice. Kusur zadrži.![]()
Bar imam za cigare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti 300 dinara, idi kupi cigare' i donesi listu iz kladionice. Kusur zadrži.![]()
Koliko vas bi bilo u vezi sa nekim ko je finansijski manje “moćan” od vas ?!
Dakle oke lik samo Ima platu na nivou proseka , vozi neki prosecan omanji auto itd?
Ne moze da vam ispunjava zelje putovanja I slicno, ustvari zapravo i moze al morate da platite pola...Da vas cujem?![]()
Slovima Nula, brojem 0
Takvih slučajeva ima koliko hoćeš. Žizel je 10 godina u skladnom braku sa Tomom Brejdijem, a duplo je bogatija od njega - 360 naspram 180 miliona. Ali da je izvedemo na poligraf sad i pitamo da li bi volela da je obrnuta situacija, smem da se kladim u šta god da bi lagala ako bi rekla ne.
Da i ne znam zašto je to fama tolika
Brate... Tom Brejdi i Žizel Bundšen (ili kako se već preziva) imaju toliko para da verujem da i oni moraju da guglaju da bi saznali kolika su im godišnja primanja.
Oni žive bukvalno kao da novac ne postoji i da je sve džabe tako da oni uopšte nisu relevantan primer.
A plus što žena koja godišnje zaradjuje 360 milki i želi da ima partnera koji zaradjuje više od nje... pa... recimo da joj je izbor prilično sužen.![]()
Da godišnje zarađuje 360 miliona, vrlo brzo bi nas sve posedovala, ko onaj Bezos što nameravaUkupno ima 360.
Nemoj da me pogrešno razumeš, ne kažem da žene ne mogu preko toga da pređu, ne kažem čak ni da im je uopšte bitno... pogotovo u ovom slučaju, Žizel verovatno i ne obraća pažnju na to, jer i Brejdi zarađuje velike pare. Samo kažem da sam ubeđen, da bi sve žene preferirale da muškarac zarađuje više.
Било је ситуација кад је он више зарађивао, било је ситуација кад сам ја више зарађивала.
Тајна је у томе да су у оба случаја то наше паре, нису ни моје, ни његове.
Да смо их тако делили, давно бисмо се гледали само преко суда.
Било је ситуација кад је он више зарађивао, било је ситуација кад сам ја више зарађивала.
Nemaš, al' dodaj malo od svojih parica, dokle ću više sam da ih plaćam!Bar imam za cigare?
Koliko vas bi bilo u vezi sa nekim ko je finansijski manje “moćan” od vas ?!
Dakle oke lik samo Ima platu na nivou proseka , vozi neki prosecan omanji auto itd?
Ne moze da vam ispunjava zelje putovanja I slicno, ustvari zapravo i moze al morate da platite pola...Da vas cujem?![]()
Iskreno, hebeš čoveka kome su ovo kriterijumi za vezu. A i žene isto.![]()
Za njih je i pitanje skrojeno...Lepo bi ti prosao ovde po odgovorima izmedju redova![]()
Ja znam da ovde ima takvih i muških i ženskih. Isto znam da takvi neće iskreno odgovoriti i priznati.![]()