Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva čekam da te večeras polomim rušenjemKliknuo sam spreman i sta sad?

Rodeni sam pobjednik. Polomiti ces figure na meniJedva čekam da te večeras polomim rušenjem![]()

to je onaj početni entuzijazam koji splasne u prva 2 minuta igre kad profi gejmeri stisnuVidjeti cemo navecer. Pripremi se psihicki na porazDolazi Memnom natural born warrior
Ma naravnoto je onaj početni entuzijazam koji splasne u prva 2 minuta
Al ništa, ne boli mnogo buđenje![]()

Večeras ćeš kmečati: Neo, Ćero šalio sam se ujutroMa naravno
Jedva cekam vecer da vas razbijem pa cemo onda pisati tko je splasnuo, a tko otekao![]()
Ozbiljnije malo. Ima ljudi koji ne gube dostojanstveno. Sjecam se davnih dana kada smo frend i ja igrali remi kod njega. Gubio je redovito i u jednom trenutku je bacio krate koje su iz dnevnog zavrsile cak u kuhinji.Večeras ćeš kmečati: Neo, Ćero šalio sam se ujutro![]()

Mi se ne pokoljemo, malo psujemo, malo smo vulgarni ali još uvijek se igramo i volimoOzbiljnije malo. Ima ljudi koji ne gube dostojanstveno. Sjecam se davnih dana kada smo frend i ja igrali remi kod njega. Gubio je redovito i u jednom trenutku je bacio krate koje su iz dnevnog zavrsile cak u kuhinji.
Igra je zabava i druzenje bilo da pobijedim ili izgubim
Ali se bez obzira na to napisano pripremi na poraz![]()
sad se okreneš oko svoje ose i kažeš:Kliknuo sam spreman i sta sad?

Sta ovi cokancici? Ne pijem, ali svejedno zivjelasad se okreneš oko svoje ose i kažeš:
ČokančićemĆuTeČokančićemĆešMe
(3 puta)![]()

Ne psujem na netu ne radi toga sta glumim kulturu nego sam lijen pisatiMi se ne pokoljemo, malo psujemo, malo smo vulgarni ali još uvijek se igramo i volimovidjećeš
Inace vucem korijene iz ugledne kocijaske obitelji.Znam da si musko tako da prestani mahati s gačicama u ruci

Igramo: Milanče, Forke, Konj, ja (svaki dan) na našu radost nekada nam se pridruže Danik, Neo. Moja draga saigračica Ždraka je odsutna već preko mjesecTko sve zna igrati?