- Poruka
- 131.640
dozvoljeno dok te kefalice ne vidi.za ne poverovati, ovde je i pored NLJSČ, dozvoljeno pisati i o te tri tačke![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dozvoljeno dok te kefalice ne vidi.za ne poverovati, ovde je i pored NLJSČ, dozvoljeno pisati i o te tri tačke![]()
neka lajkuje ovaj post svako ko je sad pogledao njegov avatarTak sam sad skontala da ti ova na avataru ima sise iste ko ja![]()
Ma nju volim, popuštam joj ko i tebi, jučer si napisao dvije greške u jednoj rečenici i nisam te ružiladozvoljeno dok te kefalice ne vidi.
pominjati?Ako se smiju sise spominjati![]()
a on je ona?Ma nju volim, popuštam joj ko i tebi, jučer si napisao dvije greške u jednoj rečenici i nisam te ružila![]()
bolje(.)(.)
Nemo' se sa Ždrakom zaebavati, ja te neću braniti ako te izvrne ko krojač nogavicuhehe mala skola ko male dude..kapiras kefalice?![]()
zdraka?Zbog vas sam ostala duže na poslu, tačno će dobiti po goloj! Znate ko!![]()
Jok, nju ne moram mlatiti, svakako je uvijek po mom ukusu, najgora u igri, najbolja u zezanjuzdraka?
![]()
jedna.. sa dobrim sisamaa ko je uopste zdraka?
Pa @hrleći ( da počnem da te hvalim??)a ko je uopste zdraka?
foto/video?jedna.. sa dobrim sisama![]()