risim Primećen član Poruka 830 20.03.2009. u 14:10 - "Njujork tajms": Hrvatska se udvara srpskim turistima #226 kyo.: takvi ko ti bolje da ni ne izlaze iz wuqoxebine...takvi nisu ni da dođu u BG a kamoli van Srbije...sa tako zatoocanim pogledima na svet Kliknite za proširenje... Kakvi pogledi? Jel ovo Tuđmanov Rvatski????
kyo.: takvi ko ti bolje da ni ne izlaze iz wuqoxebine...takvi nisu ni da dođu u BG a kamoli van Srbije...sa tako zatoocanim pogledima na svet Kliknite za proširenje... Kakvi pogledi? Jel ovo Tuđmanov Rvatski????
kyo. Elita Poruka 22.685 20.03.2009. u 14:13 - "Njujork tajms": Hrvatska se udvara srpskim turistima #227 risim: Kakvi pogledi? Jel ovo Tuđmanov Rvatski???? Kliknite za proširenje... neznaš šta znači tuc-tuc? a jel znaš šta znači "trc-mrc-prc od mene" ?
risim: Kakvi pogledi? Jel ovo Tuđmanov Rvatski???? Kliknite za proširenje... neznaš šta znači tuc-tuc? a jel znaš šta znači "trc-mrc-prc od mene" ?
risim Primećen član Poruka 830 20.03.2009. u 14:17 - "Njujork tajms": Hrvatska se udvara srpskim turistima #228 kyo.: neznaš šta znači tuc-tuc? a jel znaš šta znači "trc-mrc-prc od mene" ? Kliknite za proširenje... Opet neki Rvatski?
kyo.: neznaš šta znači tuc-tuc? a jel znaš šta znači "trc-mrc-prc od mene" ? Kliknite za proširenje... Opet neki Rvatski?
bill kill Zainteresovan član Banovan Poruka 242 20.03.2009. u 14:30 - "Njujork tajms": Hrvatska se udvara srpskim turistima #229 risim: A možda treba da dođe kod vas u NDH??? Ne ser....daj, molim te više!!! Kod vas samo u tenku...... Kliknite za proširenje... Video sam dobar post: na tenku si vec bio, pa si se vratio na traktoru
risim: A možda treba da dođe kod vas u NDH??? Ne ser....daj, molim te više!!! Kod vas samo u tenku...... Kliknite za proširenje... Video sam dobar post: na tenku si vec bio, pa si se vratio na traktoru
risim Primećen član Poruka 830 20.03.2009. u 14:37 - "Njujork tajms": Hrvatska se udvara srpskim turistima #230 bill kill: Video sam dobar post: na tenku si vec bio, pa si se vratio na traktoru Kliknite za proširenje... Tvoju mamu sam i na tenku i na traktoru....... :hahaha ...............Pitaj je ako neveruješ.....................Jel sad lakše kad znaš?
bill kill: Video sam dobar post: na tenku si vec bio, pa si se vratio na traktoru Kliknite za proširenje... Tvoju mamu sam i na tenku i na traktoru....... :hahaha ...............Pitaj je ako neveruješ.....................Jel sad lakše kad znaš?