NSPM-ovo tumačenje intervjua koji je za New York Post dao Vučić

ima kome će da bude bolje, a ima kome neće.

meni ne smeta toliko spoljna politika Srbije, jer znam smo slamka među vihorove....

smeta mi parazitiranje i lešinarenje unutar Srbije

На то и мислим.

То свируцкање ***** о нашим интересима тамо где се велики препуцавају и решавају ме не дотиче.

Мафија и бандити који су узурпирали државу ме се итекако тичу.

I ne samo da ne priznaju, već još druge optužuju da su izdajnici itd

To je ozb rastrojstvo koje kod mnogih prolzi, meni samo nije jasno -kako?
Ни мени. Ови што подржавају СНС и Вучка, или игноришу то комплетно, позивају се на "жуте", Вука Јеремића и слично, или небулозе око 1244 од које нема користи, и где наводно ће Руси нешто да ураде као да њих много КиМ интересује. Они су КиМ искористили по питању Крима и сада Украјине.
Онда имамо изјаве и флоскуле типа "Кад се Српска војска на Косово врати" и неко маштање о томе да све што је потписано и продато сада, да ће се повратити тек тако.
Ови су продали и предали у миру више него Србија у рату.

Tako sto prosecan Srbin nije Vladeta Jerotic, nego Era Ojdanic.

Tako sto prosecan pop nije Patrijarh Pavle, nego je otac Makarije.

Zato takve nebuloze prolaze.

Ali sada dolazi do smene generacija, i konacno stasavaju deca koja nisu ni Era Ojdanic ni otac Makarije, nego mnogo ozbiljnija ekipa.

Ekipa koja ce da stavi tacku na kult vodje i na svu muku koja proizilazi odatle.

Ekipa koja ce da vrati nacionalizam u zdrave okvire: a zdrav okvir je ovo:

1000023211.jpg

Tako sto prosecan Srbin nije Vladeta Jerotic, nego Era Ojdanic.

Tako sto prosecan pop nije Patrijarh Pavle, nego je otac Makarije.

Zato takve nebuloze prolaze.

Ali sada dolazi do smene generacija, i konacno stasavaju deca koja nisu ni Era Ojdanic ni otac Makarije, nego mnogo ozbiljnija ekipa.

Ekipa koja ce da stavi tacku na kult vodje i na svu muku koja proizilazi odatle.

Ekipa koja ce da vrati nacionalizam u zdrave okvire: a zdrav okvir je ovo:

Pogledajte prilog 1776569
И то је шарена лажа.

To nije baš tačno. Tj. tako to režim predstavlja.

Nijedna država u EU nema uskraćene nacionalne interese, baš naprotiv.
Kojoj drugoj državi je kao formalni uslov za pristupanje EU postavljan uslov da je saglasna sa tim da oteti deo njene teritorije nije njen?
Da li je to traženo od, recimo, Kipra?

Elementarna logika kaže da je (čak i da nema nikakvih drugih prepreka) pristupanje Srbije u EU nemoguće (a da je, posle zvaničnog postavljanja takvog uslova, i svako dalje ostajanje u takvom procesu "pridruživanja" PREVARA sa dugoročnom samo štetom i nikakvom koristi po nas)

Poslednja izmena:

Мраковизије раде пуном паром. Разни купљени стручњаци (нпр. Антић) по ваздан телале како је жвалега патриота, најбољи студент, генијални дипломата, стратег, економиста. Шта очекивати од полусвета, браће Рома, пензионера, уцењених на различите начине. На све то дође навијачки менталитет, када ништаци-глупаци шиље ону ствар са: "Ми напредњаци", синдром крда, а газде их купе за црвену или две. Толико вреде.

Kojoj drugoj državi je kao formalni uslov za pristupanje EU postavljan uslov da je saglasna sa tim da oteti deo njene teritorije nije njen?
Da li je to traženo od, recimo, Kipra
Država (u EU ) mora da ima jasno definisane granice.
Srbija nema.
Elementarna logika kaže da je (čak i da nema nikakvih drugih prepreka) pristupanje Srbije u EU nemoguće (a da je, posle zvaničnog postavljanja takvog uslova, i svako dalje ostajanje u takvom procesu "pridruživanja" PREVARA sa dugoročnom samo štetom i nikakvom koristi po nas)
Korist bi bila izmena i dopuna raznih zakona i država uređena po standardima EU.
Tu, ima naravno i nepovoljnih uslova po narod, ali i povoljnih.
A, članstvo u EU je šargarepa na štapu.

Malo sam istražio i došao do zaključka da NSPM sa kog je vest preneta izmišlja neke stvari. To je najverovatniji spin ovog intervjua koji su novinari imali sa samim Vučićem:

https://nypost.com/2025/08/24/opini...erbian-president-aleksandar-vucic-to-succeed/

Tekst se završava ovim rečima, ali izjavu iz naslova nisam uspeo da nađem:

The West must, if only to avoid being sucked in by this crisis spiraling out of control and singeing the region, use its leverage with Serbia to urge Vučić and the legitimate protesters to enter a dialogue.

Ako to nije to, neka me neko ispravi.
danas samo budala veruje medijima. Odavno su mediji postali sredstvo za nametanje laznih informacija koje bi kanalisale dalje reakcije publike u programiranom pravcu a u korist hegemona.

Ne treba ni razmisljati o tim vestima, treba odmah odbaciti i svaku pomisao da se nesto procita, cuje, vidi........

Back