Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
I ja cu probati da se otarasim tog virusa zvanog kasnjenje jer me prati vec par godina i rekla bih da je neizleciv. 8)
Borba ce biti zestoka
Borba ce biti zestoka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuuu...koliko bih onda ja cekala, sestro...ja uvek dodjem 10min ranije...Nina2:Ma ja jednostavno nikako da krenem kad treba da krenem) Uvek se setim neceg u zadnjem trenutku, pa ovo, pa ono..i obavezno ali obavezno zakasnim. To je otislo toliko daleko da sad kad kazem drustvu ili momku da se vidimo recimo u 17, oni vec po defoltu dodju u 17:30, jer znaju da cu da zakasnim 8)
wet look:elem,'ajd' svi znamo da manje-vise veliki broj ljudi ne ispuni ono sto je "sam sebi obecao za u novoj",ali sta bi sebi obecali ali da znate da ce to obecanje biti zaista odrzano...
Niko nije pomenuo brijanje... to moram, ne mogu da idrzim.snaja88:Kao hipik...miss:najbolje nemoj ni da se kupas....to ce biti bas ono...u fazonu sa kosom i bradom! :wink:Peruzzi:moja new year resolution bice 800x600 pxl ...
![]()
![]()
ja bash NeCU da se sisham, uopste, a za brijanje cu malo da razmislim... moram da pocnem vise da jedem, ali mrzi me...
ali obecavam da necu da se shisham, bar ne do uskrsa.pa sta bude
kalliope:1. prestacu da visim na netu(da li)
2. sescu i naucicu hemiju![]()
3. prestacu da zderem slatkise k'o nezdrava
4. necu poceti da slusam narodnjake![]()
5. obecavam, obecavam da necu dopustiti da se zivciram zbog sitnica
6. naucicu da se slihtam (nikad mi to nije islo od ruke!)