nju jirs rezolusns...

Ja bas ne volim kA neko kasni (sorry...). Mozda zao sto sam ja uvek tacna. Drugarrica mi je u osnovnoj rekla kao ne voli da negde dodje na vreme jer onda ce misliti da je jadnik? Pitam se zasto... gloopo je tako podcenjivati druge ljude,one koji te cekaju.
ps Nina2,ako zakasnis na avion za B.Hills nisam ti ja kriva :lol:

Ma ja jednostavno nikako da krenem kad treba da krenem :)) Uvek se setim neceg u zadnjem trenutku, pa ovo, pa ono..i obavezno ali obavezno zakasnim. To je otislo toliko daleko da sad kad kazem drustvu ili momku da se vidimo recimo u 17, oni vec po defoltu dodju u 17:30, jer znaju da cu da zakasnim 8)

Nina2:
Ma ja jednostavno nikako da krenem kad treba da krenem :)) Uvek se setim neceg u zadnjem trenutku, pa ovo, pa ono..i obavezno ali obavezno zakasnim. To je otislo toliko daleko da sad kad kazem drustvu ili momku da se vidimo recimo u 17, oni vec po defoltu dodju u 17:30, jer znaju da cu da zakasnim 8)
auuuu...koliko bih onda ja cekala, sestro...ja uvek dodjem 10min ranije... :roll:

1- naći ću dečka
2- imću iste ili bolje ocene u školi
3- ičiću redovno na aerobik (ok, i sad redovno idem, ali ću se potruditi da tako i ostane)
4- biću bolja drugarica...
5- ošišaću se (paž frizura, nešto najlepše što su moje oči videle) :wink:

+
biću bolja osoba i lagaću kao do sada (malo ali yebitačno...uf uf i moraću malo kulturnije da se ponašam na javnom mestu uf, uf...)

(budući) potpis:
MRS FINA :wink:

snaja88:
miss:
Peruzzi:
moja new year resolution bice 800x600 pxl ...
:D :D :D

ja bash NeCU da se sisham, uopste, a za brijanje cu malo da razmislim... moram da pocnem vise da jedem, ali mrzi me...
ali obecavam da necu da se shisham, bar ne do uskrsa.pa sta bude
najbolje nemoj ni da se kupas....to ce biti bas ono...u fazonu sa kosom i bradom! :wink:
Kao hipik...
Niko nije pomenuo brijanje... to moram, ne mogu da idrzim.
Za kupanje je bila proslogodisnja..izdrzao sam dva meseca a onda je pocelo sve da me svrbi.... :D :D

Ozbiljno - ne sisam se do pocetka raspusta (valjda 15 feb, kad vec) a mozda i duze.

1. prestacu da visim na netu(da li :?: )
2. sescu i naucicu hemiju :cry:
3. prestacu da zderem slatkise k'o nezdrava
4. necu poceti da slusam narodnjake :roll:
5. obecavam, obecavam da necu dopustiti da se zivciram zbog sitnica
6. naucicu da se slihtam (nikad mi to nije islo od ruke!)

kalliope:
1. prestacu da visim na netu(da li :?: )
2. sescu i naucicu hemiju :cry:
3. prestacu da zderem slatkise k'o nezdrava
4. necu poceti da slusam narodnjake :roll:
5. obecavam, obecavam da necu dopustiti da se zivciram zbog sitnica
6. naucicu da se slihtam (nikad mi to nije islo od ruke!)

Recimo da imamo slične želje... ovaaaaj... odluke :wink:
sem ovog poslednjeg, tu sam profesionalac :cool:

Back