elem,'ajd' svi znamo da manje-vise veliki broj ljudi ne ispuni ono sto je "sam sebi obecao za u novoj",ali sta bi sebi obecali ali da znate da ce to obecanje biti zaista odrzano...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E onda u ovo vreme iduce godine da nas castis jer ces uraditi SVE sto trebailuzionista:Necu nista da si obecajem za novu... Obecao sam si ranije. Samo jos to treba da izguram da traje do kraja sledece godine i "finito"... Sledeca godina je za mene godina sprovodjenja odluka, a ne donosenja odluka. Ceka me toliko toga da uradim.
:wink:i ja se javljam za čašćenjesnaja88:E onda u ovo vreme iduce godine da nas castis jer ces uraditi SVE sto trebailuzionista:Necu nista da si obecajem za novu... Obecao sam si ranije. Samo jos to treba da izguram da traje do kraja sledece godine i "finito"... Sledeca godina je za mene godina sprovodjenja odluka, a ne donosenja odluka. Ceka me toliko toga da uradim.:wink:

etotako:i ja se javljam za čašćenjesnaja88:E onda u ovo vreme iduce godine da nas castis jer ces uraditi SVE sto trebailuzionista:Necu nista da si obecajem za novu... Obecao sam si ranije. Samo jos to treba da izguram da traje do kraja sledece godine i "finito"... Sledeca godina je za mene godina sprovodjenja odluka, a ne donosenja odluka. Ceka me toliko toga da uradim.:wink:
![]()
Ne verujem da ce biti cascenja. 
najbolje nemoj ni da se kupas....to ce biti bas ono...u fazonu sa kosom i bradom! :wink:Peruzzi:moja new year resolution bice 800x600 pxl ...
![]()
![]()
ja bash NeCU da se sisham, uopste, a za brijanje cu malo da razmislim... moram da pocnem vise da jedem, ali mrzi me...
ali obecavam da necu da se shisham, bar ne do uskrsa.pa sta bude
mogu vise da bezim :wink:
kocicm:pa naravno da ne možeš... nikad nisi bila karakter... 8)
Nesto mi govori da ti ovo nece biti tesko! :wink:goodday:obecavam da cu biti josh oholiji i da cu "dirati" druge
i ja bi volela da sprovedem nesto od ovoga u delo...al me mrzi i da pokusavam kad znam da necu uspeti...narocito ovo za mecku :wink:divlja-u-srcu:Dobro, de, evo, svecano obecavam:![]()
1.NECU NIKOG VISE DA LEMAM!![]()
2.BICU DOBRA I MIRNA!![]()
3.NECU PRAVIM PICVAJZE... :?
4. NECU VISE NIKOG DA LAGIM...![]()
5. I DA CACKAM MECKU...![]()
Ma ne mogu ja ovo, bre!![]()
Kao hipik...miss:najbolje nemoj ni da se kupas....to ce biti bas ono...u fazonu sa kosom i bradom! :wink:Peruzzi:moja new year resolution bice 800x600 pxl ...
![]()
![]()
ja bash NeCU da se sisham, uopste, a za brijanje cu malo da razmislim... moram da pocnem vise da jedem, ali mrzi me...
ali obecavam da necu da se shisham, bar ne do uskrsa.pa sta bude
buuurn!!!chokolada:Nesto mi govori da ti ovo nece biti tesko! :wink:goodday:obecavam da cu biti josh oholiji i da cu "dirati" druge