Njoj je 19

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da su žene uglavnom zaključile da devojci iz naslova treba staratelj i da bi brigu o njoj trebalo poveriti nekoj ženi bar duplo starijoj od nje.Gedo, nemaš sreće,može lock.

Ako devojka od 17,18, 19 god. gleda kakojoj drugaricu prebijaju u skolskom wc-u , dvoristu ili na ulici
i to snima mobilnim telefonom i posle kaci na Fb..itekako je pokvarena

Da, jeste pokvarena ali po meni to su dve razlicite problematike...ovde na temi uporedjumo pokvarenost mlade devojke kontra neke u cetrdesatim. U tvom primeru radi se o devojkama istog uzrasta.

Ako je vama lepo koga briga šta "svet" kaže...

Sa stanovišta "drtine" sa tačno 2x toliko godina...prevelika je to razlika i ne mislim samo na onu čisto numeričku u godinama. Životno iskustvo.ambicije,potrebe...sve je to znatno drugačije koliko god je jedna strana zrela a druga recimo detinjasta za svoje godine, da bi to moglo zaista da funkcioniše dugo vremena. Čak i za neku usputnu "razbibrigu" ne vidim prednost izabrati toliko mladu devojku nasuprot nekoj u srednjim dvadesetim ako bih već jurcao dosta mlađe. Osim bildovanja ega nemam drugog interesa u takvoj varijanti...ali to sam ja i moje mišljenje.

Opet se sve svodi na ono "ako je vama lepo..."

Pa ja nesto ne gledam u godine, niti sam nesto primetio toliku razliku u sexualnom umecu izmedju devojaka od 19 ili 30. Manje vise, razliciti ljudi, razlicite sexualne potrebe i energija. A sada, za brak i podelu zivotnih ambicija, to je tek diskutabilno.

vataj je njoj je skoro 20 i to je to pravo vreme.!!
ove od 30 ima samo da vozis po lekarima ,zene su danas neverovatno bolesne i fizicki a kamoli psihicki u kasnijim godinama....

... a vi ste drtina 35+ ... ona doziva, trazi, zeli ... kud s njom ?

giphy.gif

:D

Cini mi se da je ok igrati se, malo je zezati, pa u zadnjem trenutku se povuci ....

kuci, da je upoznas sa babom iz Bosne i tetkom sa Kosova...:lol:

sto bi reko Torbica, sta ti decko radis!

Back