Njih treba izbegavati: 13 tipova žena s kojima sreću naći nećete usreciti

dobrodosla na pdf-muskarci ,mesto gde nikoga ne stedimo...
tvoja buduca sudbina i ton razgovora zavisice od odgovora na sledece pitanje- da li si nevina?

Zar mislis da bih ti odgovorila, na tako glupo i nepristojno pitanje koje apsolutno nema veze sa postavljenom temom, a koje se ne moze ni dovesti u korelaciju sa istom? Lepo sam gore navela tvoje karakteristike.
Nisi zanimljiv, ako si to zeleo da postignes.

Pa na zalost na Muskarcima ima ovakvih pojava poput ovog iznad. Za zaljenje.
Ima ih i u real life-u, ali nesto ih manje srecem...hvala Bogu;)

A sta ako se devojka jednim delom ponasa kao muskarac? Da li je i to lose?

Zavisi u kom smislu. Postoje senzualne i zenstvene devojke koje se recimo u odredjenim momentima, situacijama ili pak razmisljanju ponasaju kao muskarci, sto je po meni jako seksipilno jer pokazuju sposobnost da budu drugacije i da odudaraju od klasicnih devojaka kojima takvo ponasanje bas i ne bi pristajalo. A sa druge strane postoje bas muskobanjaste devojke u kompletu odnosno i po ponasanju i izgledu, sto je meni malo preterano, ali takva im je priroda. Verovatno da postoje muskarci kojima odgovaraju takve zene ...

Zar mislis da bih ti odgovorila, na tako glupo i nepristojno pitanje koje apsolutno nema veze sa postavljenom temom, a koje se ne moze ni dovesti u korelaciju sa istom? Lepo sam gore navela tvoje karakteristike.
Nisi zanimljiv, ako si to zeleo da postignes.

Ima ih i u real life-u, ali nesto ih manje srecem...hvala Bogu;)

Zavisi u kom smislu. Postoje senzualne i zenstvene devojke koje se recimo u odredjenim momentima, situacijama ili pak razmisljanju ponasaju kao muskarci, sto je po meni jako seksipilno jer pokazuju sposobnost da budu drugacije i da odudaraju od klasicnih devojaka kojima takvo ponasanje bas i ne bi pristajalo. A sa druge strane postoje bas muskobanjaste devojke u kompletu odnosno i po ponasanju i izgledu, sto je meni malo preterano, ali takva im je priroda. Verovatno da postoje muskarci kojima odgovaraju takve zene ...
jeste tebi sexipilno ali ne muskarcu jer on ima drugare s kojima pije pivo za to mu riba ne treba,ona nema muda za cesanje

Back