- Poruka
- 11.141
Phahahahh ne to. Mislim zena kao zena sexy zena ali ima u nekim situacijama stav i karakteristike kao man.. Got it?
Pa meni bi se ovo mnogo svidelo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Phahahahh ne to. Mislim zena kao zena sexy zena ali ima u nekim situacijama stav i karakteristike kao man.. Got it?
dobrodosla na pdf-muskarci ,mesto gde nikoga ne stedimo...
tvoja buduca sudbina i ton razgovora zavisice od odgovora na sledece pitanje- da li si nevina?
Ima ih i u real life-u, ali nesto ih manje srecem...hvala BoguPa na zalost na Muskarcima ima ovakvih pojava poput ovog iznad. Za zaljenje.
A sta ako se devojka jednim delom ponasa kao muskarac? Da li je i to lose?
Pa svako takav se prikriva.Ima ih i u real life-u, ali nesto ih manje srecem...hvala Bogu![]()
Zar mislis da bih ti odgovorila,blablalbalblablalblalbalblalblalalblbalblalblaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
sta se kyrcobecas mala takav si tip ono deckic kyrcevit na sve se breca pomiri se s tim da ti izvlace usi[/QUOT
Smaras.
blablalbalblablalblalbalblalblalalblbal blalblaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
ZENE
jeste tebi sexipilno ali ne muskarcu jer on ima drugare s kojima pije pivo za to mu riba ne treba,ona nema muda za cesanjeZar mislis da bih ti odgovorila, na tako glupo i nepristojno pitanje koje apsolutno nema veze sa postavljenom temom, a koje se ne moze ni dovesti u korelaciju sa istom? Lepo sam gore navela tvoje karakteristike.
Nisi zanimljiv, ako si to zeleo da postignes.
Ima ih i u real life-u, ali nesto ih manje srecem...hvala Bogu
Zavisi u kom smislu. Postoje senzualne i zenstvene devojke koje se recimo u odredjenim momentima, situacijama ili pak razmisljanju ponasaju kao muskarci, sto je po meni jako seksipilno jer pokazuju sposobnost da budu drugacije i da odudaraju od klasicnih devojaka kojima takvo ponasanje bas i ne bi pristajalo. A sa druge strane postoje bas muskobanjaste devojke u kompletu odnosno i po ponasanju i izgledu, sto je meni malo preterano, ali takva im je priroda. Verovatno da postoje muskarci kojima odgovaraju takve zene ...
jeste tebi sexipilno ali ne muskarcu jer on ima drugare s kojima pije pivo za to mu riba ne treba,ona nema muda za cesanje
Izvini srce,ali post nije bio upucen tebi...