Njena rec-poslednja

Razmisljam nesto o onoj anegdoti, prici, sta li vec.:)

U nasoj kuci pevac svira, ali kokoska drzi note. :lol:
Ima li istine u ovome? Da li je zenina rec uvek poslednja ili nije? Prema onome što sam ja video, tiha voda i breg roni, što znaci da muskarac moze nekad da odreaguje temperamentnije, da donese odluku i sl, ali posle mu zena sedne na glavu (nije to kvocanje, al' aj...:lol:) i on onda promeni odluku. Mnogo puta sam vidjao ovakve primere i slicno.Da li je zenina rec uvek poslednja?
u većini slučajeva jeste...
jer ovo je jelda patrijarhat i ovde jelda muškarci vode glavnu reč
znači
oni koji se najviše busaju u grudi kako su zaveli red u kući i da se kod njih zna ko je muško a ko je žensko, budi siguran da su ti vrlo "fleksibilni" kad dođe do odlučivanja

ima jedna izreka...čuo sam je davno...
uspešna žena je ona žena koja odluči, ali koja uspe da muškarac misli da je on odlučio

Ljudi se previse cesto zabave time cija je poslednja da im ne bude bitno uopste cija je pametna. Tuzno je ako ljudi misle da su "pobedili" ako su uspeli da ucutkaju nekoga glupostima samo da bi njihova bila zadnja.

u većini slučajeva jeste...
jer ovo je jelda patrijarhat i ovde jelda muškarci vode glavnu reč
znači
oni koji se najviše busaju u grudi kako su zaveli red u kući i da se kod njih zna ko je muško a ko je žensko, budi siguran da su ti vrlo "fleksibilni" kad dođe do odlučivanja

ima jedna izreka...čuo sam je davno...
uspešna žena je ona žena koja odluči, ali koja uspe da muškarac misli da je on odlučio

Pa kažem ja da je kompromis temelj svake uspješne veze. :pivce:

Back