Njena proslost...

Joj, ja kad sam bila najiskrenija i najogavnija i najgroznija, on je ostao i zagrizao.
A ja se baš trudila svojski da ga oteram.
No, nije se dao, srce moje.
A nisam se femkala, avaj.
Izgleda, pravila nema :lol:

Pa ako hochesh nekog ko je raschistio sa svojim demonima
budesh normalna koliko jesi ili mozzesh
pa se il nadjete il jok

chemu gluma
od toga mozzesh dobiti samo kukuriku

pipi, uvijek se ispostavi da mora da se vaga... mozda se to preraste, ali, ja sam trenutno u nekoj fazi u kojoj zapazam da zene sto vise zavlace muskarce to bolje prolaze

moja najbolja drugarica se zaljubi u sjajnog decka... svi koji ga poznaju su posvjedocili da je izvanredan... i zaista, ni ja dugo nisam upoznala kompletnijeg musakrca... medju njima je sve islo sjajno
onog momenta kada je ona njemu priznala osjecanja, on je pobjegao
to je i rekao drugu... zaljubljen je u nju, obozava je, ali, eto, idu pprebrzo
i ostavi je

kaze njoj jedna starija zena... nikada nemoj na pocetku veze muskarcu priznati osjecanja i nemoj prebrzo otici u krevet sa njim

e bem mu misa... sta ako je muskarac zaista predivan, i sta da je ona malo glumila... mozda bi ta veza bila uspjesna

ti uvijek pises kako nisi zagovornik prebrzog ulaska u seksualni odnos... zamisli sada da si sa svojim covjekom imala seks na prvom sastanku, i da si time zapecatila svoju vezu... zamisli da si zbog toga ostala bez nejga... mislis li da jedan super covjek, ne moze imati jednu takvu inhibiciju?

mene trenutno vrlo boli uvo za bilo kakvu glumu, ne zelim muskarca, ali, sve cesce srecem kalkulacije... i malo me to deprimira

Pa shta znam
nisu to kalkulacije sve
ima i ona normalna i ochekivana igra udvaranja i odmeravanja izmedju mushkarca izzene, i ta faza je neophodna...a kada se vech uspostavi odnos, ako se nastavi sa "igrom" to je onda manipulacija i smeta.

Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

[sarkazam]
zamisli, zensko, pa ima zelju za seksom :eek:.
mesala svoje fluide sa tamo nekim...neko drugi ju je dodirivao i svasta radio po 'bezobraznim delovima'...isprljao...fuj...i sve to bez 'konekcije' :eek:
kakva li ce biti tek majka...a zena?
ne moze voda to da opere...jok...
[/sarkazam]

ti uvijek pises kako nisi zagovornik prebrzog ulaska u seksualni odnos... zamisli sada da si sa svojim covjekom imala seks na prvom sastanku, i da si time zapecatila svoju vezu... zamisli da si zbog toga ostala bez nejga...

Ako zbog toga ostanem bez njega
taj i nije bio dobar za mene
bolje da to znamo odmah nego kasnije
da delimo decu i Televizor vikendom.

Ako zbog toga ostanem bez njega
taj i nije bio dobar za mene
bolje da to znamo odmah nego kasnije
da delimo decu i Televizor vikendom.

cini mi se pipi da su muskarci u mnogo cemu ostali zarobljeni u patrijarhalnom, i da na sve nacine pokusavaju zene zadrzati u tom sistemu
a one su ga prerasle

pored toga, muskarac je poceo da odbacuje svoju ulogu zastitnika i ratnika i hranitelja... pa skoro svaki nosa stomak metar ispred sebe, a zeli da zena zadrzi ono sveto trojstvo... qrva, domacica i dama

:confused:

Pod jedan - NE ZNAM se pise odvojeno!!
Drugo - Ona je imala trojicu,a ti verovatno 103 devojke i tebi nesto smeta.
Bivse veze...ne razumem zasto ljudi komplikuju zivot tim sranjimaa umesto da uzivaju u tome sto trenutno imaju i bas zbog toga da budu srecni, a ne da povlace pitanja proslosti i kvare bilo sta bez razloga....

ti uvijek pises kako nisi zagovornik prebrzog ulaska u seksualni odnos... zamisli sada da si sa svojim covjekom imala seks na prvom sastanku, i da si time zapecatila svoju vezu... zamisli da si zbog toga ostala bez nejga... mislis li da jedan super covjek, ne moze imati jednu takvu inhibiciju?
Pa i on je valjda imao taj isti seks sa njom na prvom sastanku, šta to o njemu govori?
Mislim, znam žvaku, ali s.ere mi se od ovih teorija. Nije mu smetalo dok je trajalo, al' kad je zakopčao pantalone, e, onda ima inhibicije.

Elem, ja sam jednom takvom divnom i super muškarcu bila "sumnjiva" jer, citiram, previše uživam u seksu :eek: :lol: Ono, kao, dobro se snalazim, ne govori to lepo o meni.
Te stvari nisu inhibicije, nego samo i isključivo kompleks.

Back