Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
Моја драга неће да објави причу под својим ником па је замолила мене да то урадим. 
Posle svađe slađe...
Došao si kod mene.
Posvađani smo, ali tu si, sad nema povratka...bar ne isti dan.
Ne verujem da si tu, ljuta sam na tebe, ali volim te i i ne želim da odeš, ali...
Spavaćemo večeras u odvojenim krevetima.
Dobro...
Jedno naspram drugog. Kao da nismo željni jedno drugog. Zamrznuta strast na temperaturi u plusu.
Pričamo...
-Dođi malo kod mene, nećemo ništa da radimo, samo dođii...
-Necu...Dođi ti.
Dolazis, u dva koraka si već kod mene, na mom krevetu...
Ležiš na boku, ja na leđima i zaista ne radimo ništa, samo pričamo...tačnije šapućemo, zidovi su tanki, nismo sami. Deli nas i pokrivač...
-A briga te da li mi je hladno?
-Ih, hladno. Daj mi ruku...topla je, dobar si.
Gledamo se u poluosvetljenoj sobi, sve manje je reči, sve više dodira, tobož spontanih, nehotice...zavalacis mi ruku i raskopčavaš spavaćicu...tek prva dva dugmeta Dovoljno da osetim tvoju snažnu i nežnu šaku na vratu kako klizi lagano, spušta se niže, srednjim prstom mi ovlaš hvataš bradavicu, pa onda i kažiprstom, kao u štipaljku.
Znas na sta sam slaba i krećes...
-Ne ljubiš me?
-Ne još, polako ćemo...baš kako si htela.
Jesam, imam tu želju od našeg prvog seksa...Da dugo i polako vodimo ljubav.
I biće baš tako, ali ne večeras. Veceras te zelim i trebam što brže u sebi.
Hocu da te osetim jako, silovito, do kraja. Da to opet bude čist seks bez mnogo predigre, jer sam nestrpljiva. Uvek me želja savlada.
Spremna sam za tebe, odmah i uvek...
-Poljubi me.
Izvijam vrat, nameštam ti se, usne su polutvorene, ovlaš jezikom...ali ne.
Ljubiš mi vrat, krećeš od donje ivice lica, raskopcavas spavaćicu, uzimaš jednu dojku, pa drugu, grickaš lagano bradavicu, na drugoj osećam tvoj vreli dlan...
Ustajem naglo, stojim, oslobadjam se gaćica, i zadižem meku pamučnu tkaninu sa sebe...
-Dođi, hoću stojeći, s ledja, odmah.
Ustaješ, skidaš bokserice, gledam te preko ramena, krut si toliko da mi butine već podrhtavaju, osećam te, iako još nisi u meni, svaku žilu, nabreklinu, znam tačno i nijansu glavića, sve...
Bez pripreme mi ga stavljaš, vlažna sam ali ne i dovoljno otvorena, ali prija mi čvrstina nabijanja.
Držiš me za kukove, ja se pridržavam za radni sto, uzimam ti ruku i stavljam je na levu dojku, druga ruka ti je većim delom na mojoj guzi, samo je palac zariven u struk.
Obožavam kad te osetim čitavom duzinom, slušam prigušeno izmešano stenjanje, ne razaznajem svoje i tvoje, stavljam dlan da prekrijem usta...
-Svršicu, blizu sam...
Ti kao da me ne cujes, nastavljas u istom ritmu, mokri smo, vlažan si, od mene, mojih sokova, gotova sam...
-Požuri i ti, ne mogu više...
Drhte mi budine, orgazam mi muti svest, što mi nije dovoljan oslonac, zelim da osetim tvoju vrelu spermu u sebi, pa da legnemo, čitavom površinom kože da se slepimo...
-Ako ti tako hoćes, svršavam...
Dugo nismo vodili ljubav, prilicno dug i oblian mlaz sperme potpisuje to.
...
-Eto, vidiš da svaki put preskačemo maženje, po tvojoj želji...?
-Znam, ali bice i to...za nekih 20 godina, bar tad ćemo polako početi...
-Poljubi me sad.
Ljubiš me...Smejemo se, i ljubimo. Jezici kao tuđi. Kao stranci koji se ljube prvi put. Nespretno, neuigrano, kao da svako od nas dvoje ispipava teren obazrivo, a ujedno i osvaja teritoriju...
I tako sve opet počinje. Dovoljan je dodir, 10 minuta predaha i opet...
Prija mi ljubljenje. Preskočili smo ga prvi put skroz. Hocu da traje, ali rukom ti već tražim *****...
Diže se...Nisam ni sumnjala, baš svaki put kad sam htela, mogao si. A ja te hoću stalno.
Sklanjaš mi ruku, ne daš mi da vodim, pritiskaš me telom, kolenom mi razdvajaš butine, grizeš uvo, rame,ostavljaš trag svuda. Trljam se od tebe, sagorevam od žudnje...
-Skini me opet, hoću opet...
-Polako...
-Neću polako, hoću odmah da se jebemo...
-Dobro, kad tako hoćeš...
Skidaš majicu sa sebe, ja ti povlačim bokserice, ne skidas mi gaćice, vec samo povlačis rub, tek toliko koliko treba. Izdižem guzu, primam te u sebe, ali nemam snage za jos jedan vaginalni orgazam...
-Fiksiraj se ti, ja ću...
I zauzimaš miran stav oslonjen na jedno koleno, ja se nabijam lagano, više kružno forsiram klitoris, trljajuci ga o koren tvog penisa...
Svršavam slabije nego prvi put, ali za tačno toliko i imam snage...
-Jesi li, osećam te...
-Jesam, sad ti radi sta god hoćeš...ja više nista ne mogu...
Vadiš ga i prekidaš sve.
-Zasto nisi do kraja?
-Neću tako...
Imaš onaj svoj čuveni smešak kad nesto smeraš, i sladiš se jer samo ti znaš šta...
Pratim ti pogled, gledaš u moju loptu za pilates...
-Ma nema šanse sad, ne mogu više, stvarno...dođi, hoću da ti popušim...
-Hoćemo, znaš od kad smo rekli da ćemo probati i to...
-Hoćemo, ali nemoj večeras, nemam snage...
-Imas, videćeš i sama da imaš...ja te neću forsirati ni na šta...
Češkamo se po leđima, predah...I mene kopka ta lopta, zamišljam poze, ma jednom ćemo pa kud puklo da puklo...
Ne govorim ništa, samo pojačavam maženje, od vrhova jagodica prstiju, naglo pređem noktima, zarijem ih, i spuštam se, želim te. Ljubim te, grickam nežno, ovlaš usnama pređem preko glavića, volim kad pulsira i raste, onako gladak, soan, mami da ga osetim jezikom...
Mmm...izvijaš kičmu u luk, zatvaraš oči, zabacuješ glavu, prija ti, pratim tvoje reakcije i tačno tako ti pušim...kružim jezikom oko glavića, zatim se zaustavim na ivici, tu si najosetljiviji...hoću malo da te mučim, pa zastanem, ali ti mi podižes glavu, uzimaš onu loptu sa fotelje i stavljaš je na pod...
-Lezi...
-Hocu da...
-Samo lezi, i skidaj to sve sa sebe...
Gola sam i napaljena, spremna za tebe po treći put ove večeri...
Stavljam loptu pod sebe, rukama se oslanjam na pod, noge ne mogu da namestim baš sasvim...
-Tako, savršeno.
Prilaziš mi s leđa, opkoračuješ me, a ja podižem noge, savijam ih u kolenima i naslanjam na tvoju guzu, malu i tvrdu, hvataš me za guzu lupkas glavićem, palcem prelazis peko usmina,...da, želim te odmah...
Ulaziš, ovaj put polako, osecaj je nešto poput plutanja na vodi.
Kao kad ležis u plićaku a talasi te zapljuskuju.
Ne osećam težinu tvog tela na sebi, hoću da osetim kožu na koži, ali lopta klizi i izmičes mi, za tren, pa si opet tu, zapravo stalno si tu...ali su ti potezi kratki, pa nema onih naglih prelaza kao kad ga nabiješ do kraja pa izvučeš tako da glavić bude na usminama i samom ulazu... Držiš me za bokove i pritiskaš na loptu, a onda dozvoliš da me lopta vrati na tebe tako da me nabijas do kraja. Sasvim drugačija dinamika. Tako novo iskustvo... I spor si.
-Ovo tako prija...tebi?
-Aha...
Odjednom menjaš položaj.
Izdižes se i ispravljaš u kolenima, odgurnes me prema napred, i okomito se nabijaš. Ne znam otkud ti snaga i čvrstina za takav položaj, iz mog mi se cini naučna fantastika, ali pogađas tačno gde treba...
Ovaj put ti si brzi...
-Svršavam...
-Jos malo, izdrži jos samo malo mi treba...
(Ne znam ni danas kako si izdržao, ni koliko je sve ukupno trajalo, ali svaki put kad pogledam loptu imam skroz drugačije asocijacije do tad. Slabije vežbam na njoj, vise evociram sećanja...)
Suzdržavao si se, ali ovaj put si krike i uzdahe oslobodio do kraja. Ja, ovaj put ćutke uživam, i zadnji atom snage je potrosen.
-Dođi da legnemo i spavamo.
-Svako na svoj krevet ili...
-Oboje na jedan...
-Ali, jos sam ljuta na tebe, samo da znaš...
-A, ova fotelja deluje strašno udobna...i opet imas onaj smešak.
...

Posle svađe slađe...
Došao si kod mene.
Posvađani smo, ali tu si, sad nema povratka...bar ne isti dan.
Ne verujem da si tu, ljuta sam na tebe, ali volim te i i ne želim da odeš, ali...
Spavaćemo večeras u odvojenim krevetima.
Dobro...
Jedno naspram drugog. Kao da nismo željni jedno drugog. Zamrznuta strast na temperaturi u plusu.
Pričamo...
-Dođi malo kod mene, nećemo ništa da radimo, samo dođii...
-Necu...Dođi ti.
Dolazis, u dva koraka si već kod mene, na mom krevetu...
Ležiš na boku, ja na leđima i zaista ne radimo ništa, samo pričamo...tačnije šapućemo, zidovi su tanki, nismo sami. Deli nas i pokrivač...
-A briga te da li mi je hladno?
-Ih, hladno. Daj mi ruku...topla je, dobar si.
Gledamo se u poluosvetljenoj sobi, sve manje je reči, sve više dodira, tobož spontanih, nehotice...zavalacis mi ruku i raskopčavaš spavaćicu...tek prva dva dugmeta Dovoljno da osetim tvoju snažnu i nežnu šaku na vratu kako klizi lagano, spušta se niže, srednjim prstom mi ovlaš hvataš bradavicu, pa onda i kažiprstom, kao u štipaljku.
Znas na sta sam slaba i krećes...
-Ne ljubiš me?
-Ne još, polako ćemo...baš kako si htela.
Jesam, imam tu želju od našeg prvog seksa...Da dugo i polako vodimo ljubav.
I biće baš tako, ali ne večeras. Veceras te zelim i trebam što brže u sebi.
Hocu da te osetim jako, silovito, do kraja. Da to opet bude čist seks bez mnogo predigre, jer sam nestrpljiva. Uvek me želja savlada.
Spremna sam za tebe, odmah i uvek...
-Poljubi me.
Izvijam vrat, nameštam ti se, usne su polutvorene, ovlaš jezikom...ali ne.
Ljubiš mi vrat, krećeš od donje ivice lica, raskopcavas spavaćicu, uzimaš jednu dojku, pa drugu, grickaš lagano bradavicu, na drugoj osećam tvoj vreli dlan...
Ustajem naglo, stojim, oslobadjam se gaćica, i zadižem meku pamučnu tkaninu sa sebe...
-Dođi, hoću stojeći, s ledja, odmah.
Ustaješ, skidaš bokserice, gledam te preko ramena, krut si toliko da mi butine već podrhtavaju, osećam te, iako još nisi u meni, svaku žilu, nabreklinu, znam tačno i nijansu glavića, sve...
Bez pripreme mi ga stavljaš, vlažna sam ali ne i dovoljno otvorena, ali prija mi čvrstina nabijanja.
Držiš me za kukove, ja se pridržavam za radni sto, uzimam ti ruku i stavljam je na levu dojku, druga ruka ti je većim delom na mojoj guzi, samo je palac zariven u struk.
Obožavam kad te osetim čitavom duzinom, slušam prigušeno izmešano stenjanje, ne razaznajem svoje i tvoje, stavljam dlan da prekrijem usta...
-Svršicu, blizu sam...
Ti kao da me ne cujes, nastavljas u istom ritmu, mokri smo, vlažan si, od mene, mojih sokova, gotova sam...
-Požuri i ti, ne mogu više...
Drhte mi budine, orgazam mi muti svest, što mi nije dovoljan oslonac, zelim da osetim tvoju vrelu spermu u sebi, pa da legnemo, čitavom površinom kože da se slepimo...
-Ako ti tako hoćes, svršavam...
Dugo nismo vodili ljubav, prilicno dug i oblian mlaz sperme potpisuje to.
...
-Eto, vidiš da svaki put preskačemo maženje, po tvojoj želji...?
-Znam, ali bice i to...za nekih 20 godina, bar tad ćemo polako početi...
-Poljubi me sad.
Ljubiš me...Smejemo se, i ljubimo. Jezici kao tuđi. Kao stranci koji se ljube prvi put. Nespretno, neuigrano, kao da svako od nas dvoje ispipava teren obazrivo, a ujedno i osvaja teritoriju...
I tako sve opet počinje. Dovoljan je dodir, 10 minuta predaha i opet...
Prija mi ljubljenje. Preskočili smo ga prvi put skroz. Hocu da traje, ali rukom ti već tražim *****...
Diže se...Nisam ni sumnjala, baš svaki put kad sam htela, mogao si. A ja te hoću stalno.
Sklanjaš mi ruku, ne daš mi da vodim, pritiskaš me telom, kolenom mi razdvajaš butine, grizeš uvo, rame,ostavljaš trag svuda. Trljam se od tebe, sagorevam od žudnje...
-Skini me opet, hoću opet...
-Polako...
-Neću polako, hoću odmah da se jebemo...
-Dobro, kad tako hoćeš...
Skidaš majicu sa sebe, ja ti povlačim bokserice, ne skidas mi gaćice, vec samo povlačis rub, tek toliko koliko treba. Izdižem guzu, primam te u sebe, ali nemam snage za jos jedan vaginalni orgazam...
-Fiksiraj se ti, ja ću...
I zauzimaš miran stav oslonjen na jedno koleno, ja se nabijam lagano, više kružno forsiram klitoris, trljajuci ga o koren tvog penisa...
Svršavam slabije nego prvi put, ali za tačno toliko i imam snage...
-Jesi li, osećam te...
-Jesam, sad ti radi sta god hoćeš...ja više nista ne mogu...
Vadiš ga i prekidaš sve.
-Zasto nisi do kraja?
-Neću tako...
Imaš onaj svoj čuveni smešak kad nesto smeraš, i sladiš se jer samo ti znaš šta...
Pratim ti pogled, gledaš u moju loptu za pilates...
-Ma nema šanse sad, ne mogu više, stvarno...dođi, hoću da ti popušim...
-Hoćemo, znaš od kad smo rekli da ćemo probati i to...
-Hoćemo, ali nemoj večeras, nemam snage...
-Imas, videćeš i sama da imaš...ja te neću forsirati ni na šta...
Češkamo se po leđima, predah...I mene kopka ta lopta, zamišljam poze, ma jednom ćemo pa kud puklo da puklo...
Ne govorim ništa, samo pojačavam maženje, od vrhova jagodica prstiju, naglo pređem noktima, zarijem ih, i spuštam se, želim te. Ljubim te, grickam nežno, ovlaš usnama pređem preko glavića, volim kad pulsira i raste, onako gladak, soan, mami da ga osetim jezikom...
Mmm...izvijaš kičmu u luk, zatvaraš oči, zabacuješ glavu, prija ti, pratim tvoje reakcije i tačno tako ti pušim...kružim jezikom oko glavića, zatim se zaustavim na ivici, tu si najosetljiviji...hoću malo da te mučim, pa zastanem, ali ti mi podižes glavu, uzimaš onu loptu sa fotelje i stavljaš je na pod...
-Lezi...
-Hocu da...
-Samo lezi, i skidaj to sve sa sebe...
Gola sam i napaljena, spremna za tebe po treći put ove večeri...
Stavljam loptu pod sebe, rukama se oslanjam na pod, noge ne mogu da namestim baš sasvim...
-Tako, savršeno.
Prilaziš mi s leđa, opkoračuješ me, a ja podižem noge, savijam ih u kolenima i naslanjam na tvoju guzu, malu i tvrdu, hvataš me za guzu lupkas glavićem, palcem prelazis peko usmina,...da, želim te odmah...
Ulaziš, ovaj put polako, osecaj je nešto poput plutanja na vodi.
Kao kad ležis u plićaku a talasi te zapljuskuju.
Ne osećam težinu tvog tela na sebi, hoću da osetim kožu na koži, ali lopta klizi i izmičes mi, za tren, pa si opet tu, zapravo stalno si tu...ali su ti potezi kratki, pa nema onih naglih prelaza kao kad ga nabiješ do kraja pa izvučeš tako da glavić bude na usminama i samom ulazu... Držiš me za bokove i pritiskaš na loptu, a onda dozvoliš da me lopta vrati na tebe tako da me nabijas do kraja. Sasvim drugačija dinamika. Tako novo iskustvo... I spor si.
-Ovo tako prija...tebi?
-Aha...
Odjednom menjaš položaj.
Izdižes se i ispravljaš u kolenima, odgurnes me prema napred, i okomito se nabijaš. Ne znam otkud ti snaga i čvrstina za takav položaj, iz mog mi se cini naučna fantastika, ali pogađas tačno gde treba...
Ovaj put ti si brzi...
-Svršavam...
-Jos malo, izdrži jos samo malo mi treba...
(Ne znam ni danas kako si izdržao, ni koliko je sve ukupno trajalo, ali svaki put kad pogledam loptu imam skroz drugačije asocijacije do tad. Slabije vežbam na njoj, vise evociram sećanja...)
Suzdržavao si se, ali ovaj put si krike i uzdahe oslobodio do kraja. Ja, ovaj put ćutke uživam, i zadnji atom snage je potrosen.
-Dođi da legnemo i spavamo.
-Svako na svoj krevet ili...
-Oboje na jedan...
-Ali, jos sam ljuta na tebe, samo da znaš...
-A, ova fotelja deluje strašno udobna...i opet imas onaj smešak.
...