Njemu..

Nikada nisam volela tebe, volela sam osobu koju si glumio. Prevario si i samoga sebe, a nas si jednostavno ubio. Nakon svega si mi stranac, nisi ni sena onog starog lika. Bio si samo dobar glumac, ili ja dobra publika.Anđelima su pale maske sa lica, razbile su se sve iluzije i lažan sjaj. Sada vidim da si ubica, ubio si u meni svaki osećaj.Više me ništa ne vređa, ništa me ne može zaboleti. Previše se noževa zabilo u moja leđa, mislim da ne znam više voleti. Nešto je trulo u meni, mislim da je to srce moje i duša koja polako vene.Sve što je nekada bilo tvoje..Ne znam kako da se borim, šta se u ovakvim situacijama radi kada nekog iz sve snage VOLIM, a istovremeno mi se toliko gadi.I na svemu ti zahvaljujem. Hvala ti što zbog tebe mrzim celi svet! Od pogleda, poljubca, dodira strahujem i svi dobijaju samo moj bes, bes koji je tebi namenjen zbog svega što si mi pružio. Ali slabić poput tebe nije na to pripremljen, pa drugi trpe ono što si ti zaslužio. Ne želim na tebe misliti po ceo dan, ali samo si ti u meni. Još uvek nisam našla lek za sve rane... Umesto da ti kažem ZBOGOM, nešto ću te zamoliti: VIŠE NIKOME NEMOJ REĆI „VOLIM TE“ JER TI NE ZNAŠ ŠTA ZNAČI VOLETI.....

Back