Njegov rodjendan

mom dragom juce bio rodjendan.
napravila sam mu omiljenu tortu, kao i svake godine. ukrasim je sarenim mrvicama i obavezno stavim svecice..:heart:
svaki put se obraduje kao dijete.:)
tri godine smo u vezi ali smo vec u prvoj prestali sa skupim poklonima i opterecivanjima za te "velike datume"..
oboje se vise obradujemo originalnim sitnicama neko skupim poklonima.

I ja glasam za one homemade poklone, kad neko nesto ispise, nacrta, naslika, napravi, bilo da je torta, pismo...

Закажи му судар на Калемегдану, тамо га сачекај обучена у зечицу, предај му гомилу шарених балона, а онда нека из жбуња искоче сви ваши приајтељи који ће да викну:''Сурпрааајс!'' а све то нек снима екипа ''Све за љубав''.....па ћете да изађете и на телевизор...:zper:

Романтиш! :heart:

Zapravo, to je bi i za mene i za njega bio rodjendan iz nocne more (alergicni smo na "pink" i kompaniju), a i mene u kostimu zecice nema sansi da vidi, pre bih se upucala :cool: Zna se gde, kada i kako se oblaci za momka :heart: :lol:

Moja drugarica je maher za takve stvari... :lol:
Uvek smisli neki originalan poklon...
Npr... U jednoj kutiji u obliku srca ubaci 365 papirica (izrezanih takodje u obliku malih srca) (ili moze onoliko papirica koliko on puni godina:D) i na svakom papiricu napise po jedan razlog zasto ga voli... Znaci, nesto romanticno... :mrgreen: U kutiji je ubacila i nekoliko bombona i latica ruza...

Onda, album sa vasim zajednickom slicicama, ispod svake slike pise nesto lepo sto se dogodilo tog dana kad ste se slikali, itd itd...
Danas nesto bas nemam inspiraciju za romantiku... :lol:

Poslednja izmena:
Moja drugarica je maher za takve stvari... :lol:
Uvek smisli neki originalan poklon...
Npr... U jednoj kutiji u obliku srca ubaci 365 papirica (izrezanih takodje u obliku malih srca) i na svakom papiricu napise po jedan razlog zasto ga voli... Znaci, nesto romanticno... :mrgreen: U kutiji je ubacila i nekoliko bombona i latica ruza...

Onda, album sa vasim zajednickom slicicama, ispod svake slike pise nesto lepo sto se dogodilo tog dana kad ste se slikali, itd itd...
Danas nesto bas nemam inspiraciju za romantiku... :lol:

psycho :tease:

a i mene u kostimu zecice nema sansi da vidi, pre bih se upucala :cool: Zna se gde, kada i kako se oblaci za momka :heart: :lol:

Onda batali Kalis...Dok se kiselo smeje i otvara upakovanu knjigu, ti se lepo pojavi u kostimu zecice...i naravno dok citucka prve redove i govori " Jaaaaaaaaao, pa nisi trebala, jaaao kako je lepo...kako si znala da to bas hocu ..."...ti kreni sa BJ....

Nema vece romantike...a ako hoces da zacinis sa njegovim prijateljima, to je vec po tvom izboru i extra dodatak romantici...:rumenko:

Svaka iskusna zena zna da romantika ne pali kod muskarca...To samo zene zele, neke u vecoj, neke u manjoj dozi...Zakljucak je najromanticnije su kad su same...Ovako su samo razuzdane...

Ko kaze da nije tako, celavi mu pas i macka...:vudu:

Zelim ti lep provod...:cmok2:

da ybt,u mojj srednjoj je bila jedna koja bi uzela papir iz sredine sveske,na kvadratice i svaku od njih ispisala valjda njegovim imenom u srcu i onda na kraju drugom bojom napravila veliko srce preko svega toga i napisala unutra njegovo i njeno ime :bljak: ne mogu da zamislim koliko joj je vremena trebalo za taj suludi posao,a da meni neko donese tako nesto tacno bi me bio blam sto ga znam :neutral:

da ybt,u mojj srednjoj je bila jedna koja bi uzela papir iz sredine sveske,na kvadratice i svaku od njih ispisala valjda njegovim imenom u srcu i onda na kraju drugom bojom napravila veliko srce preko svega toga i napisala unutra njegovo i njeno ime :bljak: ne mogu da zamislim koliko joj je vremena trebalo za taj suludi posao,a da meni neko donese tako nesto tacno bi me bio blam sto ga znam :neutral:

To je zato što imaš romantike u sebi koliko i afrička pčela..:mrgreen:
I zbog toga je pitanje da li ćeš ikad spoznati čari prave ljubavi :zaljubljena:

Ehehehe.. kakva užasna priča :D

Hello again ladies :bye:

Evo o cemu je rec-treba mi vasa mala pomoc. Imam vec smisljen rodjendanski poklon za decka (knjigu koju jako zeli vec duze vreme), ali bih taj poklon dopunila nekim originalnim i zanimljivim gestom ili jos jednim malim bonus pokloncicem, nesto romanticno, simpaticno... Imate li neku ideju za predlog? Ja sam inace puna ideja, ali sam u poslednje vreme malo blokirala jer konstantno imam rodjendane kod prijatelja i ispucala sam dosta municije, a za njega, najvaznijeg, dosla sam do blokade :sad2:
Imate li vi obicaj da tako nesto priredjujete? Znate li neki provereni recept za njihovo prijatno iznenadjenje i osmeh? Mozda su bile razne varijacije na temu, ne znam, pa izvinite unapred ako jesu, malo mi koci komp, pa bi me kostalo ceo zivot da trazim :lol:
Please, help :heart:

E u peršun... sve mi se izbrisa...
girl_to_take_umbrage2.gif

Ovaj, tema... a što moraš da smisliš JOŠ nešto osim toga što ćeš TI biti tu za njegov rođendan
+ ta knjiga, koju znaš da "jako želi već duže vrijeme"... zar to nije dovoljno? :huh:
Mislim, hoćeš li svake godine morati da smisliš:
glavni poklon
+ bonus poklone
+ bonus iznenađenja?
Mene bi to malo... zastrašilo... :rumenko:

I mislim da nije ni fer da mu prirediš brdo iznenađenja koja su, zapravo, tuđe ideje... šta znam...
ja mislim da je to što već imaš u planu recept koji tražiš... :)

sad me tijana podsjeti.
za jednu priliku, sam mu kupila neku ljubavnu razglednicu i unutra napisala sto razloga zasto ga volim i kasicu prasicu da stedimo za nas prvi zajednicki odmor....:heart:

pusti masti na volju, odusevice se!

Hello again ladies :bye:

Evo o cemu je rec-treba mi vasa mala pomoc. Imam vec smisljen rodjendanski poklon za decka (knjigu koju jako zeli vec duze vreme), ali bih taj poklon dopunila nekim originalnim i zanimljivim gestom ili jos jednim malim bonus pokloncicem, nesto romanticno, simpaticno... Imate li neku ideju za predlog? Ja sam inace puna ideja, ali sam u poslednje vreme malo blokirala jer konstantno imam rodjendane kod prijatelja i ispucala sam dosta municije, a za njega, najvaznijeg, dosla sam do blokade :sad2:
Imate li vi obicaj da tako nesto priredjujete? Znate li neki provereni recept za njihovo prijatno iznenadjenje i osmeh? Mozda su bile razne varijacije na temu, ne znam, pa izvinite unapred ako jesu, malo mi koci komp, pa bi me kostalo ceo zivot da trazim :lol:
Please, help :heart:

Pa posto se za rodjendan uvek poklanja nesto......ti nemoj da mu poklonis nista. To ce biti orginalno i nece to ocekivati :mrgreen:

il mu uplatis depilaciju mocnih dlakavih prsa i intimnog dela i kazes da si na forumu procitala kako su metroseksualci sada in i kako mora da resi pitanje maljavosti....garant to...nece ocekivati :zper:
Jao zene, KAKO vam padaju takve stvari napamet? KO je vas naucio da tako razmisljate? Papirici sa ljubavnim porukama, srculenca, slatke slicicice, baloni... Ne rugam se, majkemi, nego mi stvarno nije jasno.
ni meni,ali ja sam samo mawa zbunjena afwicka pcewa :(

a i to sto kazes
rodjendani smaraju
meni kad je rodjendan,ako ga se setim u opste,ugasim telefon u ponoc da me ne bi uznemiravale sve pametnice nocnim pozivima,a znam da ima takvih iako sam hiljadu puta ponovila da zaista nema potrebe da me zivkaju odmah iza ponoci...a kako je leto,kraj jula,obicno sam negde u roamingu pa tek onda necu da se javim :roll:

a da muka bude veća, većina muškaraca rođendanima uopšte ne pridaje toliku važnost kao žene...
i to treba znati na vrijeme... pa da... mislim, da li rođendanac spada u ovu većinu ili ne...

Upravo tako...recimo mene bas zabole za rodjendan. A tek za docek Nove godine sto me zabole to je neopisivo. A vec za mesec dana ocekujem cuveno pitanje od pojedinih paljevina " gde ces za novu godinu"

Upravo tako...recimo mene bas zabole za rodjendan. A tek za docek Nove godine sto me zabole to je neopisivo. A vec za mesec dana ocekujem cuveno pitanje od pojedinih paljevina " gde ces za novu godinu"
ahhaha i onda kad kazes nigde,svi te tuzno gledaju,kao pa zasto,jel nemas sa kim,pa aaajdeeeee :bljak: meni tad najdraze da se zabodem kuci i kuntam...ili jedem kolace i ostale djakonije koje se spremaju za novu godinu :zper:

ahhaha i onda kad kazes nigde,svi te tuzno gledaju,kao pa zasto,jel nemas sa kim,pa aaajdeeeee :bljak: meni tad najdraze da se zabodem kuci i kuntam...ili jedem kolace i ostale djakonije koje se spremaju za novu godinu :zper:

Ili ono...pre bi se ubio nego da ostanem kuci za NG....to su uglavnom zenske reci.......:hahaha: Uzas!!!!! Nova godina dan ko i svaki drugi jedino sto je TV program tog dana losiji nego inace. Aj dok si dete tu je filing jelka,deda mraz,paketici.....al posle dan ko i svaki drugi.Isto je i kad je rodjendan u pitanju. Kad si dete pa torta,razne igrackice za poklon.....a kasnije ...koga briga za tortu....a i pokloni...nije to to...jedino ako nece kola,stanove i sl. da mi poklanjaju. :)
A da mi poklanjaju neke papirice sa nekim baljezgarijama i sl. ....koga bre to zanima. ;)

Back