- Poruka
- 37.878
školjka u šlafroku od sopstvenog sokića,Nego da ne spamujem sopstvenu temu. Caskajte, super, al dodajte na temu na kraju.
Guzovi u dzemu od jabuke.
još niste čuli za to jelo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
školjka u šlafroku od sopstvenog sokića,Nego da ne spamujem sopstvenu temu. Caskajte, super, al dodajte na temu na kraju.
Guzovi u dzemu od jabuke.

Cush cuo probao.školjka u šlafroku od sopstvenog sokića,
još niste čuli za to jelo![]()

Ja od pasulja umem da budem i erektilan.paz kako se naježila od pasulja...
šta li bi se desilo da mu je nudila podgrejanu bananu
ja znam da se od pasulja prdi i da je zdrav za probavu.Ja od pasulja umem da budem i erektilan.
Šta znam.
Da, to je onaj bez suvog mesa i rebara.ja znam da se od pasulja prdi i da je zdrav za probavu.
za drugo ne znam.
Čuj čuli, tražili biser, pa se umazali.školjka u šlafroku od sopstvenog sokića,
još niste čuli za to jelo![]()

jedini pasulj koji priznajem je čarobni pasulj...Pa dobro pasulj je pun proteina, uglj hidrata, vlakana. Energija.
Pa šta fali?moje saučešće...![]()
Ja volim nekad dominikanski fazon. Zuti pirinac, gulas od govedine, i malo pasulja preko. Uz to i grilovano povrce. Da ne pominjem tortilje.jedini pasulj koji priznajem je čarobni pasulj...
bolje bi bilo da si našo biser. ali i to što kažeš...Pa šta fali?
Šlafrok je ukusan i ako ne dodješ do bisera.
bolje bi bilo da si našo biser. ali i to što kažeš...
idemo dalje, šta ste vi momci kuvali danas?
Imaju oni dobre "kobaje"! Bratwurst kobasice.To brate daj domace. Ne ove neke nemacke bahanalije. Shlaglfrovnten. Hosen fefer.
Kao da je neki Italijan pevao o sole mio dok je pripremao?kobasica koju konzumiram nema tragove nasilja po sebi ko ova perverzna nemačka već je glatka kao da je glazirana ...
Pevao je baš tako dok je bio umakan u glazuruKao da je neki Italijan pevao o sole mio dok je pripremao?

Pevao je baš tako dok je bio umakan u glazuru![]()