nizeg ranga

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.156
ko su po vama bica nizeg ranga? mislim na ljude

ok kao svi smo mi humani ali realno... onako intinmno...

oni shto nisu hebali, crnci, oni shto kopaju po djubretu, politicari, PRovci, tetke...
meni su nekad nizeg ranga oni sto su OK mada im i zavidim. ono lepi i udali se i imaju drustvo.

aj ne lazi sigurno bi se naslo da se kopa po tvojim postovima...

lake zene... debele zene... bilo shta

Kontroverzne žene.

Koje su u jednoj osobi debele i mršave,
pokvarene i milosrdne,
kurrve i poštene,
vredne i lenčuge,
dobre majke i opajdare,
tračare i smerne,
musave i blještave,
raščerupane i isfrizirane,
zgodne i akrepi,
vulkani i mrtva mora,
lucidne i pritupaste,
naivne i namazane.....

E,takve me nerviraju !

Lazovi.
Da, stvarno postoji takva vrsta.
Lazovi lazu po navici. Potpune strance, bliske osobe, sebe.
Drugacije ne umeju. Ili nikada nisu naucili, ili su, zbog straha, zaboravili.
I kada narucuju pitje lazu konobara, pa piju ono sto ne vole.
To su oni koji danas nece pojesti hleb ako ga nisu kupili preko reda.
Navika, valjda...

Uh koja tema.. Možda oni ljudi koji su uvek radili ono što su drugi očekivali od njih.. Završili školu, zaposlili se, oženili se i onda radili i čekali smrt.. ljudi bez nekih stremljenja i svojih razmišljanja.. dronovi..

Medju pripadnicima covjecanstva ne volim politicki opijene, uskogrudne rasiste, soviniste i slicnu bagru koja ne vidi dalje od vlastitog nosa i stalno potencira na svojoj etnickoj ili nacionalnoj superiornosti (bez obzira o kome se radilo, pa makar to bio i neki "neprijateljski narod" u njihovim ocima), pogotovo ako se radi o pripadnicima vlastitog naroda.

ko su po vama bica nizeg ranga? mislim na ljude
Nizeg ranga??Mislish,nize vrednosti?Ovo pitanje se usko prepliche sa pojmom diskriminacije.Ja u principu ne gledam ljude tako.Za mene su bicha nize vrednosti razni shovinisti i fashisti,ljudi koji imaju predispozicije da budu normalni i zive normalno ali njihovom krivicom zive loshije i maltretiraju druge.

Хе.. може се рећи да сам нетолерантан на много тога, а опет да никоме не бих нанео зло..што не значи да сам лицемеран и да не кажем шта мислим.

onda
penzioneri,tinejdzeri,srednjoshkolci,osnovci,placeni aktivisti,humanitarci,chlanovi stranaka,politichari,penzioneri,reperi zestoki momci iz blokova...
ima toga josh dosta ne mogu sad da se setim ovako na brzaka :I

Imam utisak da smo svi mnogo vise skloni predrasudama nego sto smo spremni sebi da priznamo i da na osnovu nekih zaista beznacajnih stvari sudimo jendi drugima. Ipak, zivot bi bio nepodnosljiv kada bismo svi jedni drugima rekli sve sto zaista mislimo jedni o drugima :mrgreen:
Necu da kazem za koga smatram da je nizeg ranga jer bi bilo ruzno, ali ima toga dosta i ponekad se i sama iznenadim,a i dalje mislim za sebe, a i drugi me smatraju tolerantnom.

uh cesto to pomislim ali ne znam taksativno da na brojim
uglavnom nekako radnici, oni pošteni, što šljakaju po građevini, noću pivo, bitrija i trešenje neke rastalasane snajke, ne znam meni to neki bedan život

uh cesto to pomislim ali ne znam taksativno da na brojim
uglavnom nekako radnici, oni pošteni, što šljakaju po građevini, noću pivo, bitrija i trešenje neke rastalasane snajke, ne znam meni to neki bedan život

Sa podozrenjem i potcenjivacki gledamo na te ljude.
A oni su izgradili i zgradu u kojoj zivimo, i zgradu u kojoj radimo, i put izmedju, kompletnu infrastrukturu...
Kakvi smo to postali kada stvaraoce, one ciji se rezultati rada vide, smatramo ljudima nizeg ranga?

Žene na šalteru. Pri susretu sa njima moraš se ponašati kao pri susretu sa divljom zverkom. Gledaj je u oči i drži glas iznad 50dB, bez zamuckivanja, zastajkivanja, kolebanja... Ako dozvoliš da se istrese na tebi (a ona samo to čeka, o da) automatski postaješ nižeg ranga od nje.

Imam utisak da smo svi mnogo vise skloni predrasudama nego sto smo spremni sebi da priznamo i da na osnovu nekih zaista beznacajnih stvari sudimo jendi drugima. Ipak, zivot bi bio nepodnosljiv kada bismo svi jedni drugima rekli sve sto zaista mislimo jedni o drugima :mrgreen:
Necu da kazem za koga smatram da je nizeg ranga jer bi bilo ruzno, ali ima toga dosta i ponekad se i sama iznenadim,a i dalje mislim za sebe, a i drugi me smatraju tolerantnom.
Траст ми, од тога реп не отпада :)

Каки сам жут и насмејан ки пун месец :)

Kontroverzne žene.

Koje su u jednoj osobi debele i mršave,
pokvarene i milosrdne,
kurrve i poštene,
vredne i lenčuge,
dobre majke i opajdare,
tračare i smerne,
musave i blještave,
raščerupane i isfrizirane,
zgodne i akrepi,
vulkani i mrtva mora,
lucidne i pritupaste,
naivne i namazane.....

E,takve me nerviraju !

zar nije to zanimljivo? :I

Pa pitanje je bića nižeg ranga, zašto vezuješ to za seksualnost, seksualno nižeg ranga su one koje mi se ne sviđaju, a bića nižeg ranga možda ona bez stava, oni koji su nečiji pijuni, bez svog mišljenja itd.

pa valjda npr meni je to slaba tacka, sad neko ima neko drugu boljku... ali ne ono kao Mrzim nepostene
nego ono... gadno
hehe... to nije lako napisati ali je zanimljivo
da li sam se uopste odala sama
imala sam poriv da mucim... i mucila sam... eto

e recimo ali imas i ljude s kojima ne bi legao, odnosno zene, ali ne bi rekao da su ruzni, pretpostavljam, akrepi i sl. samo nekako ne bi (verovatno neki nivo licnost ili sl se sudara)... posto mi se to desavalo. za njih neces reci da su nizeg ranga?
samo za neke... shmokljane
eh ispade ovo neodredjena tema...
vise kako se skupi rulja i drnda nekog slabijeg s uzitkom, to ima svuda i svako to voli ako dodje dotle

Poslednja izmena:
onda
penzioneri,tinejdzeri,srednjoshkolci,osnovci,placeni aktivisti,humanitarci,chlanovi stranaka,politichari,penzioneri,reperi zestoki momci iz blokova...
ima toga josh dosta ne mogu sad da se setim ovako na brzaka :I

e vidish on je gotivno to nabrojao to sam valjda i htela
e sad zasto neko to lako napishe, znaci on verovatno to i misli ali pretp da bi recimo nekom reperu iz blokova... da bi zvao hitnu pomoch
a neko se femka kako je sve ok

Back