Nizak rast kod dece NANOSOMIA

Zovem se Edina, tražeći odgovore naišla na ovu temu, voljela bih da me povežete sa Vašom poznanicom, koja bi me mogla upututi u to koje je preparate koristila jer sam majka djevojčice sa niskim rastom i bila bih Vam jako zahvalna ako biste mi izasli u susret.

Postovanje
Edina H

Edina, nažalost nemam ogovor na vaše pitanje, ali da li ste izvršili test kao osoba koja je pokrenula temu, da vidite, postoji li lučenje hormona raste kod vaše kćerke ili ne ? Pošto, vidim iz ove teme da ponekad dolazi kod zastoja rasta iako je hormon prisutan u krvi, pa ako je to slučaj tek onda potražite alternativnu pomoć...

Samo da se javim i da vam se zahvalim!
Elem, uradjeni su jos neki testovi i rezultati su stigli!!!! Moj sin nema nedostatak hormona rasta , tako da su i mogucnosti terapije istim odbacene!!!!!
Sto se nas tice, samo nek je zdrav i da mu nista ne fali!!!! Sve ostalo je nebitno!!!
Hvala jos jednom svima koji su se potrudili da nesto napisu i daju svo savet!!!!!
Pozzdrav od mene i mog apsolutno ZDRAVOG sina!!!!
Joj bre ne slusaj doktore,tako sam ja bila kao dete jako mrsava a visoka,i kacili su mi mali milion dijagnoza i onda sam pocela da jedem jace i dobila(valjda je sve bilo hormonski) i ugojila se,i sad je sve ok.Mada mere opreza nikad nisu na odmet.

Ako ikada ovde svrati osoba koje je pokrenula temu zamolila bih je da napise nesto o tome koliko je njen sin narastao do sada, da li je naglo poceo rasti u pubertetu i sl. Mi smo uradili pretrage, dosadasnji nalazi su u redu, cekamo jos jedan koji ce biti gotov za 20-ak dana a cekanje me izludjuje. Voljela bi sa ovom zenom razmijenuti misljanja ako jos posjecuje forum. Imam milion pitanja i milion briga a malo odgovora.....

Postovana, pazljivo sam citala pitanja i odgovore, a vidim da je proslo dosta vremena od kada ste zadnji put pisali ovde pa bih vas zamolila da mi samo kazete sobzirom da vas sin nije imao nedostatka hormona rasta...da li je on sada porastao? Onako kako je to bilo predvidjeno? Unapred zahvalna.

Back