Nizak broj belih krvnih zrnaca i neutrocita

• Začetnik teme Začetnik teme krul
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo da vam se javim sa kracim izvestajem na moj susret sa specijalistom (hematologom).
Lepo me covek primi pogleda nalaze krvi za zadnje dve godine a ja mu dometnem za jos dve godine pre i covek kaze da cinjenica da ta situacija sa smanjenim brojem wbc traje vec duze indicira na 'less ominous' problem iliti da je stvar manje zlokobna u slobodnom prevodu. Izvrsi pregled limfnih zlezdi (prepipavajuci me) i da mi uput da uradim jos neke nalaze krvi i da mu se javim u Maju sa nalazima krvi.
Da, pomenuo je i to da ja najverovatnije spadam u grupu koja 'boluje' od onoga sto je on nazvao 'ethnic neutropenia'.
U vezi sa tim pregledom krvi napomenuo je da to radi iz ciste predostroznosti. (just in case, to rule out all options)
Bice da cu ziveti jos sto :per:

Odlicno, juce te se setih i razmatrah mogucnost kako da te animiram da se javis:D

Ne znam, evo sutra imam ponovo pregled i u vezi s tim sam ponovo izvadio nalaze krvi, ovo su rezultati:
Malo se popravila slike u vezi sa neutrofilima i belim krvnim zrncima:
wbc.png

medjutim tu su i alpha globule 1 i 2:

alphaglobulin.png

To je to, sutra cu na pregled pa cu cuti sta kaze specijalista.

Moguce, bio sam kod doktora ponovo i on mi kaze da ne vidi razlog za brigu .... tako da zatvaram ovu pricu polako
Zatvori je, ima zaista slucajeva ( recimo ja od rodjenja imam jako visok holesterol, a lekari su mi potvrdili da je to neka genetika kod mene pa sam i batalila
vise da uopste i razmisljam o tome) gde ljudi imaju nekakvu vrednost koja kao nije normalna, ali je konstantna, coveku ne pravi nikakve probleme.

Back