НИСУ ОСЛОБАЂАЛИ, ВЕЋ БАЈОНЕТИМА ДОНЕЛИ РЕПРЕСИЈУ

хан Ацо

Veoma poznat
Poruka
11.099
Бугарска је оштро критиковала изложбу о Другом светском рату коју је организовала руска амбасада обележавајући „ослобађање источне Европе од нацизма,„ наводећи да је тај регион уместо тога био подвргнут репресији од стране „бајонета совјетске војске” која је трајала пола века.
..........
Bravo,tako je!

http://www.pravda.rs/2019/9/3/nisu-...ikovala-rusku-izlozbu-o-drugom-svetskom-ratu/

Бајонети совјетске војске донели су народима централне и источне Европе пола века репресије, сузбијање грађанске свести, деформисани економски развој и одвајање од развијених европских земаља”, стоји у саопштењу.
Иначе, упркос овако оштрим критикама, Бугарска има генерално пријатељске односе са савременом Русијом, која је њен главни снабдевач енергијом, навела је агенција.
:bravo::bravo::bravo:

Бугарска је оштро критиковала изложбу о Другом светском рату коју је организовала руска амбасада обележавајући „ослобађање источне Европе од нацизма,„ наводећи да је тај регион уместо тога био подвргнут репресији од стране „бајонета совјетске војске” која је трајала пола века.
..........
Bravo,tako je!

http://www.pravda.rs/2019/9/3/nisu-...ikovala-rusku-izlozbu-o-drugom-svetskom-ratu/
Bugarsku je trebalo bajonetom pretresti uzduž i popreko.
Ne znam šta se vi, ex Hitler sojuznici, a potom neprimljeni u Sajuz Nerušimij, mešate u žalbe poštenih naroda Čeha i Poljaka?

Pogledaj kako su se Baltičani razvili od 1991
Da, ali te zemlje nemaju veliki udio Bugara u svom stanovništvu.
To dokazuje da je komuno-rusopušanluk bad for your health što reče Ice Cube na ploči Check Yoself
Osim u slučaju Monte Karla na Jadranu, kao što si već više puta ponovila.

Bugarsku je trebalo bajonetom pretresti uzduž i popreko.
Ne znam šta se vi, ex Hitler sojuznici, a potom neprimljeni u Sajuz Nerušimij, mešate u žalbe poštenih naroda Čeha i Poljaka?
Bugari jesu smiješni , ali su majstorski prošli kroz WWII , zato ih Rusi i nisu toliko yebali koliko su zaslužili , a ukupni bugarski gubici u ratu su čini mi se manji od 10 iljada ljudi .

A ono stvarno, Bugari dižu glasić na sovjetsku vojsku... :hahaha:

Pa bili su najdublje u sovjetskom doopetu...i sve coktali od sreće...
nego...znali itko...koliko su bugari platili ratne odštete jugoslaviji nakon ww2...mislim ono...bili su članovi hitlerovog svijeta....i još nešto...koliko su platili nakon ww1.

Bugari jesu smiješni , ali su majstorski prošli kroz WWII , zato ih Rusi i nisu toliko yebali koliko su zaslužili , a ukupni bugarski gubici u ratu su čini mi se manji od 10 iljada ljudi .
Jedini iz naci koalicije koji su imali ambasadora u Moskvi tokom ww2.

Bugari su držali 90% Nedićeve tokom 3 godine.
Činili zločine duboko u Zapadnoj Srbiji, lično slušao priče za slučajeve u okolini Čačka

...budimo iskreni...čini mi se da su na sremskom frontu 1945.veči od mnogih bratskih - nebratskih jugo naroda....

Jedini iz naci koalicije koji su imali ambasadora u Moskvi tokom ww2.

Bugari su držali 90% Nedićeve tokom 3 godine.
Činili zločine duboko u Zapadnoj Srbiji, lično slušao priče za slučajeve u okolini Čačka
Pa ****** su jedino nas i Grke , ozbiljnijima se nisu zamerali , valjda ih je RAF jednom bombardovao nešto sitno , tek reda radi .... a iako ih je komunizam ,kao i sve ostale države m ekonomski osakatio i unazadio , oni su za vreme istog rešili nacionalno pitanje jer su Turcima i muslimanima Bugarima sa istoka zemlje za vreme šatro ateističkog i internacionalističkog komunizma ****** nanu naninu .

nego...znali itko...koliko su bugari platili ratne odštete jugoslaviji nakon ww2...mislim ono...bili su članovi hitlerovog svijeta....i još nešto...koliko su platili nakon ww1.

Posle II svetskog rata im je finansijski iznos (koji je bio mali) oprošten, ali su nam isporučili neko naoružanje, pre svega avione.

Posle I svetskog rata su uredno plaćali ratnu štetu onako kako im je određeno, do 1931.

Posle 1931. niko više nije plaćao ratnu štetu, ni dugove nastale iz I svetskog rata (pa tako, na primer, ni Jugoslavija nije platila Francuskoj dugove srpske vojske za naoružanje i opremu, mada se često kaže "kako su nam Francuzi fakturisali svaki metak"...jesu, ali im nismo platili skoro ništa)

Back