"Nisu ni čuli predlog, a razapinjali su me na krst"

Да, само што не мораш аутоматски бити опозиционар ако закључиш да је Алек луд 100 гради.
Мислим то су ти неки резони које класични СНС сендвичар не може да појми у својој глави.
Da je on lud- pa ima tu dosta i do menađera, što bi se kazlo- ovih životnih. Al ja u opoziciji nikog manje ludog ne vidim. Ni u opoziciji ni ovako. Kako ko- samo isplivava kolko veze sa životom ni nemate, čak ni oko jako prostih stavki.

Hoće li biti uveden neki praznik posvećen stradaniju voždovom?
Гледао сам га синоћ на РТС из неке своје лудости.Од почетка до краја.:D
Сваки пут ал сваки пут ме шокира колико је луд, сваким даном све је луђи Бог те мазо...
Пази фрајер доноси у студио неке своје карте путева и аутопутева, диктира режији како да окреће.:eek:

Реконструкција...

vucic-isus_njuz.jpg

Da je on lud- pa ima tu dosta i do menađera, što bi se kazlo- ovih životnih. Al ja u opoziciji nikog manje ludog ne vidim. Ni u opoziciji ni ovako. Kako ko- samo isplivava kolko veze sa životom ni nemate, čak ni oko jako prostih stavki.
Па види опозиција је своје изудвала још одавно, зато и гурају лудог Сергеја да одржава напетост док не сконтају шта даље јер очигледно за Алека још нису нашли прави лијек.Ђилас,Тадић и Јеремић тешко могу парирати Алеку, који обилази 24 сата Србију и у стању је да уђе у свињац ако има који гласач за њега.Јеремић не познаје добро ни Београд а камо ли Србију и српски менталитет.Што се тиче Бошка Обрадовића ја старно не знам како он може нагурати неки озбиљан проценат гласова.Тако да не знам чему толики страх док је социјалиста и пијаног Дачића,тих неких пензоса и СНС сендвичара што гласају за 1000 динара Алек је миран.
Само питам се како ће то све завршити када видим ко нас представља вани,није добро.
Ако је за утјеху никада није ни било добро...то је карта на коју игра великомученик Алек *******и.

Па види опозиција је своје изудвала још одавно, зато и гурају лудог Сергеја да одржава напетост док не сконтају шта даље јер очигледно за Алека још нису нашли прави лијек.Ђилас,Тадић и Јеремић тешко могу парирати Алеку, који обилази 24 сата Србију и у стању је да уђе у свињац ако има који гласач за њега.Јеремић не познаје добро ни Београд а камо ли Србију и српски менталитет.Што се тиче Бошка Обрадовића ја старно не знам како он може нагурати неки озбиљан проценат гласова.Тако да не знам чему толики страх док је социјалиста и пијаног Дачића,тих неких пензоса и СНС сендвичара што гласају за 1000 динара Алек је миран.
Само питам се како ће то све завршити када видим ко нас представља вани,није добро.
Ако је за утјеху никада није ни било добро...то је карта на коју игра великомученик Алек *******и.
Šta me briga na šta on igra, ja gledam šta ja igram, a to nisu puki procenti i ko poznaje srpski narod. Srpskom narodu i Srbiji uopšte ne pomaže to što tu neko nekog nekog poznaje.

Šta me briga na šta on igra, ja gledam šta ja igram, a to nisu puki procenti i ko poznaje srpski narod. Srpskom narodu i Srbiji uopšte ne pomaže to što tu neko nekog nekog poznaje.
Слажемо се не помаже али тако се долази на власт у Србији.Алек то зна врло добро.
Знају то и ови други али немају више шта понудити контра њему када им Алек је "украо причу" тј. надоградио се са апдејтима "ЕУ нема алтернативу 2" .

Мени ова слика делује као да је синоћ Тачи јeбо Могерини, ал' тако што су сви били заједно на партију, а Вучић се цело вече вртео око Федерике, ал' она га је пред крај вечери искулирала и отишла са Тачијем док је Вучића заувек метнула у френд зону. И сад се он наљутио што је френдзонован, па га она гледа са сажаљивим смешком док се поздравља са Тачијем који је Федерики џарао чкупи целе ноћи.

Back