Ja Pink uopšte ni ne gledam, a i portal b92 sam umanjio otkako je prekupljen. Sad sam više na ovom vašem portalu. Jes da mu fali doterivanja, al 'ajdeZa početak, ti da prestaneš sa gledanjem Pinka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja Pink uopšte ni ne gledam, a i portal b92 sam umanjio otkako je prekupljen. Sad sam više na ovom vašem portalu. Jes da mu fali doterivanja, al 'ajdeZa početak, ti da prestaneš sa gledanjem Pinka
Ja Pink uopšte ni ne gledam, a i portal b92 sam umanjio otkako je prekupljen. Sad sam više na ovom vašem portalu. Jes da mu fali doterivanja, al 'ajde![]()
Da je on lud- pa ima tu dosta i do menađera, što bi se kazlo- ovih životnih. Al ja u opoziciji nikog manje ludog ne vidim. Ni u opoziciji ni ovako. Kako ko- samo isplivava kolko veze sa životom ni nemate, čak ni oko jako prostih stavki.Да, само што не мораш аутоматски бити опозиционар ако закључиш да је Алек луд 100 гради.
Мислим то су ти неки резони које класични СНС сендвичар не може да појми у својој глави.
Hoće li biti uveden neki praznik posvećen stradaniju voždovom?
Гледао сам га синоћ на РТС из неке своје лудости.Од почетка до краја.Hoće li biti uveden neki praznik posvećen stradaniju voždovom?
Propisan strog post (suhojedenije), osim ako ne padne u Svetlu Sedmicu (razrešeno na presnu hranu)Обретеније Главе Многострадалног Алека *******ог. 13 мај по новом.
Propisan strog post (suhojedenije), osim ako ne padne u Svetlu Sedmicu (razrešeno na presnu hranu)
Па види опозиција је своје изудвала још одавно, зато и гурају лудог Сергеја да одржава напетост док не сконтају шта даље јер очигледно за Алека још нису нашли прави лијек.Ђилас,Тадић и Јеремић тешко могу парирати Алеку, који обилази 24 сата Србију и у стању је да уђе у свињац ако има који гласач за њега.Јеремић не познаје добро ни Београд а камо ли Србију и српски менталитет.Што се тиче Бошка Обрадовића ја старно не знам како он може нагурати неки озбиљан проценат гласова.Тако да не знам чему толики страх док је социјалиста и пијаног Дачића,тих неких пензоса и СНС сендвичара што гласају за 1000 динара Алек је миран.Da je on lud- pa ima tu dosta i do menađera, što bi se kazlo- ovih životnih. Al ja u opoziciji nikog manje ludog ne vidim. Ni u opoziciji ni ovako. Kako ko- samo isplivava kolko veze sa životom ni nemate, čak ni oko jako prostih stavki.
Šta me briga na šta on igra, ja gledam šta ja igram, a to nisu puki procenti i ko poznaje srpski narod. Srpskom narodu i Srbiji uopšte ne pomaže to što tu neko nekog nekog poznaje.Па види опозиција је своје изудвала још одавно, зато и гурају лудог Сергеја да одржава напетост док не сконтају шта даље јер очигледно за Алека још нису нашли прави лијек.Ђилас,Тадић и Јеремић тешко могу парирати Алеку, који обилази 24 сата Србију и у стању је да уђе у свињац ако има који гласач за њега.Јеремић не познаје добро ни Београд а камо ли Србију и српски менталитет.Што се тиче Бошка Обрадовића ја старно не знам како он може нагурати неки озбиљан проценат гласова.Тако да не знам чему толики страх док је социјалиста и пијаног Дачића,тих неких пензоса и СНС сендвичара што гласају за 1000 динара Алек је миран.
Само питам се како ће то све завршити када видим ко нас представља вани,није добро.
Ако је за утјеху никада није ни било добро...то је карта на коју игра великомученик Алек *******и.
Слажемо се не помаже али тако се долази на власт у Србији.Алек то зна врло добро.Šta me briga na šta on igra, ja gledam šta ja igram, a to nisu puki procenti i ko poznaje srpski narod. Srpskom narodu i Srbiji uopšte ne pomaže to što tu neko nekog nekog poznaje.
Зар није строги пост, и да мож' да једе само го...ведину суву?Propisan strog post (suhojedenije), osim ako ne padne u Svetlu Sedmicu (razrešeno na presnu hranu)
Na zahtev onoga na koga glasi praznik, razrešeno i na "punjene lignje u sosu"...Зар није строги пост, и да мож' да једе само го...ведину суву?![]()
Па, јес', око Ускрса мож' да биде и 'вако и 'нако...Na zahtev onoga na koga glasi praznik, razrešeno i na "punjene lignje u sosu"...
Јеси ли се додиривао док си га слушао?
haha kao ono zlatoustiОбретеније Главе Многострадалног Алека *******ог. 13 мај по новом.