Нисмо се макли ни сантиметар од распада СФРЈ

Код нас је примитивни национализам,
а код вас неки култивисан ? :hahaha::hahaha::hahaha:

Ни најдобронамернији међу вама Хрватима
не примећују свој смрад,
ако га и примећују онда је мањи од саговорниковог.

Лако упадаш у битку,
далеко си миљама од тога да погнеш главу и кажеш
јесте, тако је, говн а смо !
И да схватиш (макар и погрешно) да сте најгори на свету !

Е то може само господин,
никако припадник геноцидно националистичког народа
као што си ти.

Гледам ону Ведрану Рудан
често је као на српску страну,
али онда излети, па каже:
"Добро Срби су изгубили рат од Хрвата, па кај ?"
Као, она је реална ...

А ја кажем:

Нису Хрвати победили Србе већ Југословене, и то пре свега оне у себи.
Циганска посла !
I kod nas je primitivan. Samo je razlika što ga mi zamijećujemo i rješavamo, a kod vas se ne smije ni priznati da uopće postoji. To je ogromna razlika. Znači, da je u Srbiji i među Srbima daleko gora situacija nego u Hrvatskoj i među Hrvatima. A što se tiče genocida, mogu samo napisati - SREBRENICA.

I kod nas je primitivan. Samo je razlika što ga mi zamijećujemo i rješavamo, a kod vas se ne smije ni priznati da uopće postoji. To je ogromna razlika. Znači, da je u Srbiji i među Srbima daleko gora situacija nego u Hrvatskoj i među Hrvatima. A što se tiče genocida, mogu samo napisati - SREBRENICA.

Престани да се браниш и почни да размишљаш о властитим манама.
Остави се исправљања Срба ...

Sutra mogu da te posavetuju da skocis u bunar i da je to u tvom interesu.....

Ја сам се определио да њих слушам,
а кога ти слушаш ?

Рецимо кад је било ратиште деведесетих
ја сам се одазвао на мобилизацију,
ти си се сигурно крио под женином сукњом
и викао "ја размишљам својом главом !"

Проблем је што те ни сад нема снег да кидаш пред зградом,
јеси жив ти човече, уопште ?!

Гледам ово лузерско навијање за Новака,
па се сетих распада претходне Југославије ...

И тад су неки у име свих нас навијали за погрешне ствари,
па нам сви братски народи окренуше леђа - и не схватисмо !

Па нас бомбардова цео свет- и опет не схватисмо !

Шта је са нама ?

Желим да крикнем целом свету
нисмо ми Срби сви такви,
ал да смо идеални јатаци за кретенизам, то стоји.
Baš si se nalupetao za medalju. Radi ti kompleks nacionalne samokrivice.

Baš si se nalupetao za medalju. Radi ti kompleks nacionalne samokrivice.

Дух самопорицања је Тиоистички дух !

Пошто се не разумем у право,
гласаћу онако како ми моја држава и ЕУ саветују.

Немаш Државу.

И да је имаш, Држава није неки фантомски субјект да ти говори шта ти субјект треба да чиниш.

Оно што ми субјекти чинимо или не чинимо то је скуп суверних или несуверених субјеката који чине суверену или несуверену Државу.

Код тебе све нешто наопако стоји, тамо где ти доопе ти говориш, а тамо где ти глава ти сереш...

Гледам ово лузерско навијање за Новака,
па се сетих распада претходне Југославије ...

И тад су неки у име свих нас навијали за погрешне ствари,
па нам сви братски народи окренуше леђа - и не схватисмо !

Па нас бомбардова цео свет- и опет не схватисмо !

Шта је са нама ?

Желим да крикнем целом свету
нисмо ми Срби сви такви,
ал да смо идеални јатаци за кретенизам, то стоји.
Nasi mediji snose veliku krivicu. U nasim medijama prozivaju mrznju. Odluke nekih stranih vlada ili pojedinacnih politicara preslikavaju na ceo tamosnji narod ili cak i citave narode (zapad). Razbacivaju se uvredama da su "oni" fasiti, nacisti itd. Sto je strasna uvreda za sve zrtve tih pokreta.

Cinjenice oko Djokovica se precutkavaju i stvara se mitomanija da smo mi kao narod opet ispali zrtve. Nas predsednik tambura u istu pricu i podize sve na medjunarodni nivo, kao da nemamo preca posla. Dobice odgovor iz diplomatskih krugova i izace iz te price jedan put vise kao gubitnik.

No ovom slucaju se moze videti zasto su nas snasle 90te. Nista se nije promenilo. Sramote nas u celom svetu.

Poslednja izmena:
Nasi mediji snose veliku krivicu. U nasim medijama prozivaju mrznju. Odluke nekih stranih vlada ili pojedinacnih politicara preslikavaju na ceo tamosnji narod ili cak i citave narode (zapad). Razbacivaju se uvredama da su "oni" fasiti, nacisti itd. Sto je strasna uvreda za sve zrtve tih pokreta.

Cinjenice oko Djokovica se precutkavaju i stvara se mitomanija da smo mi kao narod opet ispali zrtve. Nas predsednik tambura u istu pricu i podize sve na medjunarodni nivo, kao da nemamo preca posla. Dobice odgovor iz diplomatskih krugova i izace iz te price jedan put vise kao gubitnik.

No ovom slucaju se moze videti zasto su nas snasle 90te. Nista se nije promenilo. Sramote nas u celom svetu.

Тај шибицар једно прича убогој сиротињи како смо Нешто битно, а друго светским моћницима како смо Ништа битно!

Дух самопорицања је Тиоистички дух !
...

Самокритика, самокритика,
а ови "горе" ништа !

Мамеимга ...

...
Држава није неки фантомски субјект да ти говори шта ти субјект треба да чиниш.
...

Наравно !

Ни доца ми не говори шта генерално треба да чиним,
већ само шта да радим кад сам болестан.

Аутомеханичар ме саветује око кола,
а архитекта око градње куће.

Радзуме ?

Ето, надам се да ћеш сад смети да изађеш на улицу,
сад и ти знаш неке основне вештине заједнице.

Наравно, мораш много да размишљаш о логици овог што ти рекох,
па примењуј шире ...

Потпуно све си у праву.

Има пуно људи који умеју паметно, домаћински и државотворно да размишљају,
али је јако мало оних који смеју да се супротставе колективној заебанцији.

Наши медији су писали паметно док су били дотирани.
Чим су препуштени тржишту,
почело је лудило.

Bojkotujemo australijsku robu. Ukinimo vize australijskim atleticarima.

Ne napadaju oni Srbiju zbog Djokovica, nego Djokovica zbog Srbije.

Zvuci poznato?

Ni milimetar kao drustvo bismo odmakli, jos smo gori jer je tada taj narativ u drustvu prevagnuo ali je bilo jos uvek mnogo onih koji su se protivili tome. Sada ih ima mozda 5 posto, ako i toliko. Ostatak je i dalje u tripu 'joj sta nam rade'. Beznadezno drustvo.

K1qOzG.gif

Back