Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.025
Čemu muko mojaNadaj se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čemu muko mojaNadaj se.
SNS mafjasi i Vucic nisu ovu vlast osvojili na izborima.Čemu muko mojaNa izbore pa da vas vidimo.Spustio vam je cenzus da se ne sramotite,jedva ste i 3% dobacili a hoćete vlast,a narod animirate blokadama i nasiljem na ulicama.Ima vas sasvim dovoljno da popunite zatvore po Srbiji.Pa onda na radne akcije,da se država sredi pre letnje sezone,da se sija.Šume da se sade,priobalje da se očisti, ima posla za takve što bi da ruše i rovare.
Osećaš li se sad bolje posle ovog pisanja, Ilija? Nikako da pitam jednog od vas, a ima vas nažalost preevišee.Čemu muko mojaNa izbore pa da vas vidimo.Spustio vam je cenzus da se ne sramotite,jedva ste i 3% dobacili a hoćete vlast,a narod animirate blokadama i nasiljem na ulicama.Ima vas sasvim dovoljno da popunite zatvore po Srbiji.Pa onda na radne akcije,da se država sredi pre letnje sezone,da se sija.Šume da se sade,priobalje da se očisti, ima posla za takve što bi da ruše i rovare.
Ni cenzus niste preskočili a hoćete u fotelje.Ni cenzus.Sramota.SNS mafjasi i Vucic nisu ovu vlast osvojili na izborima.
Bold- Samo neka SNS kriminalci nastave sa tim pretnjama, odlicno vam ide.
Cool story bro, srecno![]()
Pa gde ode? Da se nisi naljutio?Osećaš li se sad bolje posle ovog pisanja, Ilija? Nikako da pitam jednog od vas, a ima vas nažalost preevišee.
Možda i jeste ali niste smeli da ga dočekate.
Izbore možeš da zaboraviš. Prelazna vlada ideČemu muko mojaNa izbore pa da vas vidimo.Spustio vam je cenzus da se ne sramotite,jedva ste i 3% dobacili a hoćete vlast,a narod animirate blokadama i nasiljem na ulicama.Ima vas sasvim dovoljno da popunite zatvore po Srbiji.Pa onda na radne akcije,da se država sredi pre letnje sezone,da se sija.Šume da se sade,priobalje da se očisti, ima posla za takve što bi da ruše i rovare.
Nemate ono čime ste gađali prolaznike.Nestalo,uvuklo se u doope.У праву си