Nišlije jajima dočekale naprednjake pred SNS skup: Jedan od funkcionera građanima odgovorio srednjim prstom VIDEO

Čemu muko moja😅 Na izbore pa da vas vidimo.Spustio vam je cenzus da se ne sramotite,jedva ste i 3% dobacili a hoćete vlast,a narod animirate blokadama i nasiljem na ulicama.Ima vas sasvim dovoljno da popunite zatvore po Srbiji.Pa onda na radne akcije,da se država sredi pre letnje sezone,da se sija.Šume da se sade,priobalje da se očisti, ima posla za takve što bi da ruše i rovare.

Čemu muko moja😅 Na izbore pa da vas vidimo.Spustio vam je cenzus da se ne sramotite,jedva ste i 3% dobacili a hoćete vlast,a narod animirate blokadama i nasiljem na ulicama.Ima vas sasvim dovoljno da popunite zatvore po Srbiji.Pa onda na radne akcije,da se država sredi pre letnje sezone,da se sija.Šume da se sade,priobalje da se očisti, ima posla za takve što bi da ruše i rovare.
SNS mafjasi i Vucic nisu ovu vlast osvojili na izborima.

Bold- Samo neka SNS kriminalci nastave sa tim pretnjama, odlicno vam ide.:ok:

Cool story bro, srecno :ok:

Osećaš li se sad bolje posle ovog pisanja, Ilija? Nikako da pitam jednog od vas, a ima vas nažalost preevišee.

SNS mafjasi i Vucic nisu ovu vlast osvojili na izborima.

Bold- Samo neka SNS kriminalci nastave sa tim pretnjama, odlicno vam ide.:ok:

Cool story bro, srecno :ok:
Ni cenzus niste preskočili a hoćete u fotelje.Ni cenzus.Sramota.
Ja nisam SNS kriminalac,i ne pretim nikom,a to je moje mišljenje kako rešiti ovu situaciju a da svima bude dobro.

Прошетао
1742762930880.png

Izbore možeš da zaboraviš. Prelazna vlada ide

Back