krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ja i nisam za piće. Večerala sam kačamak s mlekom. Svratila sam na čašicu razgovora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moze dupla casica?Ja i nisam za piće. Večerala sam kačamak s mlekom. Svratila sam na čašicu razgovora.![]()

Nije, Rado, nigde se nismo zagubili.... cek` samo da se oceljam
... i nadjem gde su mi cipele.
Pricali smo bas o kafani... nigde nikoga da usluzi pice ... eto, samo to.![]()
a ti si pepeljuga...pa gubiš cipele
... ovo... nisu moje cipele!
... 
... ovo... nisu moje cipele!
...
![]()

oh...obasjaš nas povremeno
zdravo, ima li koga?![]()

Apropo izjavešta i što?![]()
Tu i tamo svrne poneko na jednu s'nogu

Ал ти ради центрифуга...zdravo, ima li koga?![]()

...на овој страни смо 3-4 недеље, па ти види....Tu i tamo svrne poneko na jednu s'nogu

Ал ти ради центрифуга...
...на овој страни смо 3-4 недеље, па ти види....![]()
Ima koji su malo duze , al se time ne hvale , a svrnu kad imaju vremena ili misle da ostave neki komentar koji prilici kafancetu

Ок, како кажеш.
Овде бре, постало опасно, а ?........................
Па, ајд ,ал кад сам само у пролазу, немам шта паметно рећи ......тренутно, поздрав свима, и то је ....
![]()
postalo opasno po kafane.![]()
Apropo izjave
ne pijem s nogu. Ja volim da sednem kad pijem, i da me ne požuruju. Neću ni da svraćam ako nemam dovoljno vremena.
A šta pijem, zavisi od prilike, društva, doba dana...
...mastiku, sok, crno vino, mada sam u poslednje vreme prešla na roze, pitkije je.![]()
Ма, што бомбе бацају, него...Ma vidis da bacaju bombe po kaficima .Kao nebi bilo opasno .
a komentar nije nikom namenjen sa zlom namerom
![]()

..............

Лепу Брену?Rado, dobro si ovo kazala. Ja kad pijem, uzmem godišnji odmor, a sada kao penzioner dokle izdržim, da ne padnem ispod stola. Volim crno vino, ili kako kod nas kažu "CRVENO", najobolji je kaberne souvignon, Goriška brda, pitajte Lepu Brenu, ona to vino poznaje.