Nisi ti uopste naivna...

sta za vas znaci ova recenica?
kada bih me neko pitao,za sebe bih 'ladno mogla da kazem,jesam,naivna sam,stalno nasedam na iste stvari,lako me je zeznuti...(ili to znaci da sam glupa?)
al kad mi kazu nisi ti uopste naivna,osecam da im to znaci nesto ruzno
sta, da si pokvaren,prepreden....?
sta za vas znaci
jeste ili naivni?

Ako to izgovori neki muškarac u procesu muvanja, to mu znači da te je podcijenio, da ne može da te smunta na fore na koje je navikao, da ne zna kako da zadominira odnosom. :mrgreen:
Ako to kaže neko onako, zavisi od konteksta situacije, ali mislim da teško može biti uvreda, ne

kada bih me neko pitao,za sebe bih 'ladno mogla da kazem,jesam,naivna sam,stalno nasedam na iste stvari,lako me je zeznuti...(ili to znaci da sam glupa?)
sta za vas znaci
jeste ili naivni?

Nisi ni malo naivna meni je kompliment, pogotovo ako je upucen sa razlogom u pravom trenutku...
...pre ce biti mudra...

sta za vas znaci
jeste ili naivni?
u sustini sam naivna,prirodno
zbog iskustva ipak ne nasedam,a imam i muza analiticara,taj ce i slanje cestitke da razlozi sta ce da nam donese i koliko ce da utice na dalji zivot :lol: naucio me je da razmisljam na taj nacin,ali posto je to nauceno a ne prirodno ponasanje potreno mi je malo vremena,sto ce reci da ne razmisljam brzo :roll:
nisi ti uopste naivna smatram postapalicom,ne dajem mu znacaj,mada nije bas 100% pozitivno,ali nije ni lose
ne volim da se o meni misli da sam namazana iskreno receno,to nisu vrednosti na kojima se baziralo moje vaspitanje
ali ni da sam curka,da se razumemo :lol:

Ako to izgovori neki muškarac u procesu muvanja, to mu znači da te je podcijenio, da ne može da te smunta na fore na koje je navikao, da ne zna kako da zadominira odnosom. :mrgreen:
Ako to kaže neko onako, zavisi od konteksta situacije, ali mislim da teško može biti uvreda, ne

Slazem se s ovim obrazlozenjem. S tim sto obicno iz nekog razloga ne primete da vec dominiraju i da nema smisla da se dokazuju tako sto pokazuju nadmoc bilo kakve vrste, vec je potrebno samo opustiti se i spontano nastaviti druzenje.

Inace te reci cujem kad mi neko pridje s neiskrenom namerom, iz interesa (retka pojava). Pa misli lako ce, jer u startu sve jednako tretiram i otvorena sam za komunikaciju. Kad uvidi da ne odstupam od svojih principa i da ne stedim jezik, usledi "nisi ti uopste naivna" , dok se neki u toj meri uplase da ne zele komunicirati sa mnom zbog moje duge jezicine. :lol:

Back