"Nisi moj tip"

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
da li je to samo fraza za korpu, da li je koristite ili je prosto teško reći nešto složenije.
i zato u 55 posto slučajeva sledi reply "Pa dobro nisi ni ti moj, nego eto..."
A završili smo srednju školu.

Није само прича да би ти се неко склонио, мсм просто имаш девојака које нису ружне, али једноставно нису за тебе и то је то... Е сад ако причамо о клепању за вече и то, ако ти тад то каже значи да си и ружан...

Није само прича да би ти се неко склонио, мсм просто имаш девојака које нису ружне, али једноставно нису за тебе и то је то... Е сад ако причамо о клепању за вече и то, ако ти тад то каже значи да си и ружан...

Tako je, ovo prvo sto rece, a ovo drugo me bas nasmeja, ne znaci samo da je ruzan, znaci mozda da trenutno nije u fazonu da bi se tako eto klepila... : ))
Mada ne koristim takve izraze da nekog sklonim od sebe, to obicno mogu da kazem nekom petom kad komentarisem nesto.

da li je to samo fraza za korpu, da li je koristite ili je prosto teško reći nešto složenije.

Nemam pojma, šta je. Nisam, nisam. Molim lepo. To je sve što trebam da znam, ako bih to čula. A, kako, a zašto, a šta znači..bla, blal, bla..Ne čujem. Ne vidim. Ne interesuje (š) me. Doviđenja. Naslušah se svega u životu. Sita sam ja nebuloza, ispraznih priča, mutljavine, praznih obećanja, izgovora...Srednju školu? Srednju školu?? Pa, znaš kako..ima puno ljudi što imaju srednju školu, a kao da su završili akademiju dramskih umetnosti. Ja kad ti kažem. O, da. Glumci, bez diplome.

:bye:

Ne znam... nije mi se nikad desilo...
Sa ljudima koje ispaljujem ne razgovaram... uglavnom im ne dozvolim ni da mi priđu, a ako im se to ipak desi iskuliram, pravim se da ne čujem, okrenem glavu na drugu stranu, napravim se blesava... ali uglavnom iskuliram.

Nisam nikome to rekla. A posto prva ne pokrecem kontakt, nisam ni cula. Ali tako zapravo i jeste. Ne znaci da je neko odbojan, samo nama ne odgovara.
A taj odgovor, na konstataciju je bas... smesan. Pa sto ista i pocinjes onda?

u moje vreme govorilo se "zauzeta sam"...iako sam znao da nije zauzeta, a i ona je znala da ja znam da nije zauzeta...al eto...proklestvo ružnih muškaraca...
a ja nisam govorio, što je i logično jer mene nikad nisu startovale...:confused:

Back