nisi mi u horoskopu - sory

• Začetnik teme Začetnik teme 100 %
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e svasta doziveh na poslednjem proputovanju
elem :
nakon nazovi ljubavi na prvi pogled, explozije dodira i sexa kao da se znamo decenijama ...
da ne duzim , devojka me upita sta sam u horoskopu, ja odgovorim ona glasno kaze O NEEE i bukvalno nestane kao da je nije ni bilo ...
mislim prosto ne verujem da nekom to toliko smeta -
e svakakvog sveta ima i cudnijeh ljudi ovaj zena
tja svejedno otputovah i zivot ide dalje ...

to je bio samo izgovor :lol:

Ne Braco! Nikako izgovor!
Ukrstanjem planeta i velikih sila dolazi do raskola medju partnerima,a na to moze uticati samo neko velicanstvan kao sto si ti.....pomozi nama obicnim smrtnicima :worth:
Ahm ne, ne ide to tako. Nego u horskopu ti je teorija da kada se rodis odredjene planete te "ozrace" i kasnije kako ti tece zivot ti primas tu energiju od planeta, medjutim desava se recimo da ti sunce blokira jupiter, i onda u teoriji gubis recmo na jednoim polju a dobijas na drugom

Ahm ne, ne ide to tako. Nego u horskopu ti je teorija da kada se rodis odredjene planete te "ozrace" i kasnije kako ti tece zivot ti primas tu energiju od planeta, medjutim desava se recimo da ti sunce blokira jupiter, i onda u teoriji gubis recmo na jednoim polju a dobijas na drugom

To ne valja... Sta ako se planete tako rasporede da gubis na polju rasta kite, a dobijas na polju rasta grudi... :sad2:

elem :
nakon nazovi ljubavi na prvi pogled, explozije dodira i sexa kao da se znamo decenijama ...
da ne duzim , devojka me upita sta sam u horoskopu, ja odgovorim ona glasno kaze O NEEE i bukvalno nestane kao da je nije ni bilo ...

Da nije malo pukla? ne kontam...cak i da stvarno vjeruje,ono...da je fanatik po tom pitanju pitala bi te kad si rodjen,u koliko sati i gdje...i onda poslije iscrpne analize bi mogla reci ne...

npr. ja shkorpijetina a co'ek u me strijelac...po pravilu ne slazemo se nikako...mozda na par dana ali nishta duze...a kad se uzmu u obzir sve informacije[vrijeme,mjesto] bum...nas dvoje srodne dushe,par iz snova,bla bla... Ne kazem da vjerujem u to,ali eto....ne vjeruje ni ona...=)

elem :

Uh, mora da si neki gadan znak. Vodolija?

To ne valja... Sta ako se planete tako rasporede da gubis na polju rasta kite, a dobijas na polju rasta grudi... :sad2:

pa nemas tog tipa planete :lol:
nego kao karijera, ambicija, posao, ljubav itd, Mada imas zdravlje.
Ako dobijes na polju rasta grudi, a ti smrsaj
ako ti kita mala a ti onda radi na drugim talentima pa nece ni biti toliko bitno.
MAda mala kita ako mislis na 7/8 cm to je vec problem xD

Back