Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
I ja volim čvrste i velike sise i guzove 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja volim čvrste i velike sise i guzove![]()
e svasta doziveh na poslednjem proputovanju
elem :
nakon nazovi ljubavi na prvi pogled, explozije dodira i sexa kao da se znamo decenijama ...
da ne duzim , devojka me upita sta sam u horoskopu, ja odgovorim ona glasno kaze O NEEE i bukvalno nestane kao da je nije ni bilo ...
mislim prosto ne verujem da nekom to toliko smeta -
e svakakvog sveta ima i cudnijeh ljudi ovaj zena
tja svejedno otputovah i zivot ide dalje ...
to je bio samo izgovor![]()
Ahm ne, ne ide to tako. Nego u horskopu ti je teorija da kada se rodis odredjene planete te "ozrace" i kasnije kako ti tece zivot ti primas tu energiju od planeta, medjutim desava se recimo da ti sunce blokira jupiter, i onda u teoriji gubis recmo na jednoim polju a dobijas na drugomNe Braco! Nikako izgovor!
Ukrstanjem planeta i velikih sila dolazi do raskola medju partnerima,a na to moze uticati samo neko velicanstvan kao sto si ti.....pomozi nama obicnim smrtnicima![]()
Ahm ne, ne ide to tako. Nego u horskopu ti je teorija da kada se rodis odredjene planete te "ozrace" i kasnije kako ti tece zivot ti primas tu energiju od planeta, medjutim desava se recimo da ti sunce blokira jupiter, i onda u teoriji gubis recmo na jednoim polju a dobijas na drugom
elem :
nakon nazovi ljubavi na prvi pogled, explozije dodira i sexa kao da se znamo decenijama ...
da ne duzim , devojka me upita sta sam u horoskopu, ja odgovorim ona glasno kaze O NEEE i bukvalno nestane kao da je nije ni bilo ...
elem :
To ne valja... Sta ako se planete tako rasporede da gubis na polju rasta kite, a dobijas na polju rasta grudi...![]()
pa nemas tog tipa planete
nego kao karijera, ambicija, posao, ljubav itd, Mada imas zdravlje.
Ako dobijes na polju rasta grudi, a ti smrsaj
ako ti kita mala a ti onda radi na drugim talentima pa nece ni biti toliko bitno.
MAda mala kita ako mislis na 7/8 cm to je vec problem xD
Bas zbog tog horoskopa se izgradio jedan dobar deo nauke! OD davnina je horoskop bio vrlo aktuelan medju naucnim krugovima. Doduse sada vise i niej tolikoNe shvataj to toliko ozbiljno, ipak je u pitanju samo horoskop...![]()