„Nisam spavao zbog uzbuđenja. Učio sam govor napamet…“: Pojede nas blam zbog intervjua u kojem se Vučić dodvoravao Siju Đinpingu VIDEO

„Nisam spavao zbog uzbuđenja. Učio sam govor napamet…“
kao onaj caci pavlovic, nabuba napamet, voditeljka ga pita nesto drugo, tuc-muc, i pobeze
a cak je u 2 intervjua isto nabiflano deklamovao! preko toga tropa.
low iq, sta s'?
tak'i su i botovi, samo nabiflano znaju, caciji: "i ja sam caci", rece... nego sta si.

„Nisam spavao zbog uzbuđenja. Učio sam govor napamet…“: Pojede nas blam zbog intervjua u kojem se Vučić dodvoravao Siju Đinpingu VIDEO

POLITIKA Autor: Milica Božinović 15. sep 202511:19
После кажу није га геј еротика обузела....

Исповеда се пред свима ко нагутана стрина на антидепресивима на Пинку

Прича се да су Кинези незадовољни ситуацијом око истраге пада надстрешнице, и уопште "реконструкцијом" пруге. Наши су превише покрали, скривајући се иза Кинеза.

КИНЕЗ РАДИ А ЈА СЕ УГРАЂУЈЕМ. :smeker:

Кинези су незадовољни јербо пруга не ради. **** се њима и за надстрешницу и за то колико су СНС бандити покрали, они су своје добили.

Али пругу су правили да би њихова роба ишла брже у средњу Европу, а пруга не ради.

Хоћемо ли ми нешто у ту Кину извести.. Лопова и лажних дипломаца имамо на лагеру доста:idea:

п.с. Сточни вагони стоје неискоришћени.

Овај је прсао. :hahaha:
Шта је следеће, "плес" на трапезу? Поред Ивице Османаге Дачоглуа добисмо и ово.

Ако је табла паметна онда вођа и није баш.

1000015071.jpg

Да је Лепи Боки мање блеј'о испред огледала, Мирко знао шта да свира на кларинету а Коштуњави био лош дублер Мистер Бину и ми би имали државу и 2012. а и 2025. вероватно. Овако..

Back