Нисам ни за коју странку,од постојећих!?

Да ли сте за оснивање нове партије ?

• Да,апсолутно.

• Не има их превише.

• Није проблем у странкама него у људима.

• Можда уколико би ....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Norma Kampl:
Постоји, овде?
E vidi, sad kad budu sledeci parlamentarni izbori,ti prvo procitaj koje se sve partije po redu nalaze na listi pa onda glasaj.Zato ja stalno napominjem da ljudi treba da glasaju za politicke marginalce.Ovako ako das glas nekoj partiji koja pobedi,a posle ne odrzi politicko obecanje...posle ti bude krivo. :lol: ZATO DOBRO RAZMISLI!

Prilozi

• zastacda.gif
    zastacda.gif
    1,8 KB · Pregleda: 3
Да,апсолутно. 5 21,74%
Не има их превише. 4 17,39%
Није проблем у странкама него у људима. 13 56,52%
Можда уколико би .... 1 4,35%

po ovome ispade da je sve u redu..u drzavi danskoj :shock: :confused: :evil:

stranka = lideri stranke(ljudi)
ili stranacki program stvaraju ljudi iz vrh stranke
ili ljudi iz stranke se pridrzavaju stranackog programa...2 + 2 = 4...a ovde je 5 :shock:

nije komunizam kriv,...krivi su ljudi u KP :shock: :evil:
bla blalalalal...

Deratizator:
Ja sam za osnivanje jedne partije NACIONALNE. Pluralizam je stetan i nigde ne vodi, izmisljen samo da rasturi snagu naroda na milion glupih opcija ... Znaci, ukidanje svih jugoslovenskih kvazisrpskih dekomratskih komunistickih partija i uvodjenje jedne SRPSKE, koja ce da vodi racuna o srpskim nacionalnim interesima i naordu.
ma ne bi to uspelo nas narod zna da su pave patriJtote medju sprskim radikalima!

Deratizator:
Pa mislim da bi tu opciju podrzao svako normalan. Inace, nije narod krv jer je u njemu ubijeno sve sto ga je cinilo srpskim. Jugoslovenski jaram je daleko tezi od turskoga. Tu rci su ubijali telo, a ovi ubise DUSU ...
Slazem se potpuno i mislim da je najgora vrasta koja postoji bivsi partisjki sekretar koji je 90. otisao u crkvu a danas je "pravi" Srbin i pravoslavac.
Takvi danas drmaju.

south:
Да,апсолутно. 5 21,74%
Не има их превише. 4 17,39%
Није проблем у странкама него у људима. 13 56,52%
Можда уколико би .... 1 4,35%

po ovome ispade da je sve u redu..u drzavi danskoj :shock: :confused: :evil:

stranka = lideri stranke(ljudi)
ili stranacki program stvaraju ljudi iz vrh stranke
ili ljudi iz stranke se pridrzavaju stranackog programa...2 + 2 = 4...a ovde je 5 :shock:

nije komunizam kriv,...krivi su ljudi u KP :shock: :evil:
bla blalalalal...

Dobro si primetio to i jeste soc.kom. foskula iz 70 i neke, kada su zeleli da nametnu misljenje kao sistem je dobar nego su ljudi i kadrovi losi,ustvari sistem takav kakav je bio jeste dobar ali nisu ljudi savrsena bica odnosno nema nista od toga.
Stvarno pocinjem da se brinem,jer vec sam se dva puta slozio sa tobom.

Back