gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Jel' imas krivi noz?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PRIJATELJU,PARTIJA ZELENIH VEC POSTOJI...NEMOJ DA OSNIVAS PARTIJU VEC GLASAJ ZA NJIH,TO TI JE MOJ SAVET.crow:ja ocu da osnujem partiju zelenih 8)
al me mrzi...
oce neko da se uchlani?
Постоји, овде?B.A.L.:PRIJATELJU,PARTIJA ZELENIH VEC POSTOJI...NEMOJ DA OSNIVAS PARTIJU VEC GLASAJ ZA NJIH,TO TI JE MOJ SAVET.
E vidi, sad kad budu sledeci parlamentarni izbori,ti prvo procitaj koje se sve partije po redu nalaze na listi pa onda glasaj.Zato ja stalno napominjem da ljudi treba da glasaju za politicke marginalce.Ovako ako das glas nekoj partiji koja pobedi,a posle ne odrzi politicko obecanje...posle ti bude krivo.Norma Kampl:Постоји, овде?
ma ne bi to uspelo nas narod zna da su pave patriJtote medju sprskim radikalima!Deratizator:Ja sam za osnivanje jedne partije NACIONALNE. Pluralizam je stetan i nigde ne vodi, izmisljen samo da rasturi snagu naroda na milion glupih opcija ... Znaci, ukidanje svih jugoslovenskih kvazisrpskih dekomratskih komunistickih partija i uvodjenje jedne SRPSKE, koja ce da vodi racuna o srpskim nacionalnim interesima i naordu.
Silent Bob:Ovo je najbolji naslov threada ikad!!!
Slazem se potpuno i mislim da je najgora vrasta koja postoji bivsi partisjki sekretar koji je 90. otisao u crkvu a danas je "pravi" Srbin i pravoslavac.Deratizator:Pa mislim da bi tu opciju podrzao svako normalan. Inace, nije narod krv jer je u njemu ubijeno sve sto ga je cinilo srpskim. Jugoslovenski jaram je daleko tezi od turskoga. Tu rci su ubijali telo, a ovi ubise DUSU ...
south:Да,апсолутно. 5 21,74%
Не има их превише. 4 17,39%
Није проблем у странкама него у људима. 13 56,52%
Можда уколико би .... 1 4,35%
po ovome ispade da je sve u redu..u drzavi danskoj :shock:![]()
![]()
stranka = lideri stranke(ljudi)
ili stranacki program stvaraju ljudi iz vrh stranke
ili ljudi iz stranke se pridrzavaju stranackog programa...2 + 2 = 4...a ovde je 5 :shock:
nije komunizam kriv,...krivi su ljudi u KP :shock:![]()
bla blalalalal...