Nisam namćor, ali mora da zna da sam ja glavna !!!

Чуј жене главне, откад? :lol:

- - - - - - - - - -

Evo vam baš sad emisija na PINK-u, gde je živi primer ludosti žena, počev od voditeljke, kao i gošće koja govori kako joj je psihijatar rekao da su muškarci ograničeni sa mozgom...

Ludaču treba više tuči no ebati.

Bem ti budale!

Рекао бих да су оне те које имају ограничен мозак јер се примају на феминистичке глупости са Запада.

Чуј жене главне, откад? :lol:

- - - - - - - - - -

Рекао бих да су оне те које имају ограничен мозак јер се примају на феминистичке глупости са Запада.
Tako je.

Ne bi mi bilo krivo, da to nije tako javno, u TV emisiji!

Zamisli, dovedu goste, bračni par i naprave muškarca mamlaza i kretena! :evil:

A ona droca što je kao sudija u emisji, objašnjava kako joj psiholog rekao da muškarcima sa godinama propada kora mozga, i da su zato neuračunljivi, i savetuje suprugu, ženu od gosta da ga se čuva!
Zamisli molim te! :eek:

Poslednja izmena:
Tako je.

A ona droca što je kao sudija u emisji, objašnjava kako joj psiholog rekao da muškarcima sa godinama propada kora mozga, i da su zato neuračunljivi, i savetuje suprugu, ženu od gosta da ga se čuva!

Психолог вероватно жена, а ако је мушкарац онда је сигурно неки папучар тешки.

Ma šta on ima meni da kaže, zar on ne zna da je ovo dvaes' prvi vek,
ja sam nezavisna žena a on i dalje ne zna šta radi,kud tera, dušu mi pojede !!!

Ma pokazaću mu šta ga čeka ako me ne bude slušao dalje...

Zašto žene zloupotrebljavaju svoj položaj "nežnijeg" pola ?

a to mozda ima prodju kod pajsera
jednostavna problematika povlachi jednostavna reshenja
"vrata su tamo"

Tako je.

:rotf:

p.s. nemam pink, ali verujem ti na rec. :lol:

То кад жена каже: ''Хоћу да сам главна и има да ја будем главна, не занима ме!'' је класичан пример себичности од стране тих жена. Веза и брак не могу да буду ваљани кад постоји тако нешто, и код мушкарца и код жене. Треба да се погази тај став: Ја сам главни/главна! Треба да постоји сарадња, јер мушкарци многе ствари не могу што жене могу, док жене неке ствари не могу што мушкарци могу. Проблем је што данас жене хоће да буду мушкарци и не видим поенту тога. Својим егоизмом само рушите везу и брак, више штете него користи, и још више глупости него памети.

А сама та жена, као пример из уводног поста, је усвари фрустрирана жена која жели да буде главна, а не може да буде главна и онда се нервира.

:rotf:

p.s. nemam pink, ali verujem ti na rec. :lol:
Izvinjavam se zbog neprimerenog izražvanja, ali stvarno je tako kao što sam rekao.

Imam tv tjuner i gedam ujedno tv dok sedim za kompom. :)
I bolje što nemaš PINK. :)

Stvarno me razbesneli.

Svaki muškarac sa godinama i stečenim iskustvom obnavlja čelije mozga, pogotov oni koji se produhove, gde se putem duhovnosti OTAVARAJU druge čelije mozga, koje utiču na kompletno zdravlje čoveka, takoreći lečenje...

Stvarno mi nije jasno da dozvoljavaju ovako nešto na javnim medijima...

Bitno, u vezi teme, muškarci i dozvoljavaju dominaciju ženama, iz pozitivnih razloga, jer im to prija. U određenoj meri. :lol:

ja to pitanje isto ne ovlim jer je mahom zlobno ako akzes nesto "protiv" suprotnog pola, al se i ja uvek pitam i kazem cesto, kakve vi osobe poznajete?

Uglavnom su sve ovakve teme postavili muskarci, ne znam primecuje li iko. Vecina zena i ne pise vise, jer kako i da je naslovljena tema uvek se zaokrene odmah posle uvodnog posta na generalno vredjanje zena.
Svako u svom postu pretstavi sebe, neki su odavno nevidljivi za mnoge ovde, dzaba se toliko bacakaju "umnim" postovima, rasclanili su sebe toliko da su i clankovite gliste visa bica za njih. :aha:

Back