Nisam mogo da izdrzim duze...

Tri godine glume! Ta riba je dovoljno skupa! Jer, znate li koliko kosta tri godine glume! Obican statista za to bi dobio 4000 evra, izracunala sam, jer, pa bavim se manekenstvom, znam ljude i iz tog posla jer je to sve povezano.A on kao glumac dobio bi mnogo vise.

sad sam sebi skacem u stomak, al aj, kazi mi kolk para trazis za reklamu za forum?
npr scenarijo je sledetji: ti kao izlazis iz kupatila i nosis svoj water resistant notebook, sva si pokrivena penom koja plako klizi sa tvojih oblina i pokazuje tvoje zmijsko telo, u tom trenutku kamera ide krupan plan na screen tvog lap topa i na njemu pdf, ljis i tema ova naravno, onda kamera ide krupno na tovj fejs i ti izgovaras sa osmehom " ni ja ne mogu da iz drzim bez foruma ni 5 min" a?:confused:

Ako je pena vestacka i dobra, takva da mogu lako da je namestim na sebi tako da lepo izgledam, kako se meni svidja, i to tek kad budem stanovala u Beogradu, jer stvarno necu da putujem iz Uzica zbog posla, to mi je cimanje, bez obzira na pare, dakle, kad budem stanovala u Beogradu snimila bih tu reklamu za onoliko para koliko bi mi u tom trenutku trebalo, 500 evra, a desava mi se da oni koji me traze za snimanja ne pitaju za cenu, odnosno plate onoliko koliko im trazim, jer sam zvezda.

Ako je pena vestacka i dobra, takva da mogu lako da je namestim na sebi tako da lepo izgledam, kako se meni svidja, i to tek kad budme stanovala u bepgradu, jer stvarno necu da putujem iz Uzica zbog posla, to mi je cimanje, bez obzira na pare, dakle, kad budem stanovala u Beogradu snimila bih tu reklamu za onoliko para koliko bi mi u tom trenutku trebalo, 500 evra, a desava mi se da oni koji me traze za snimanja ne pitaju za cenu, odnosno plate onoliko koliko im trazim, jer sam zvezda.

dogovoreno, moze 500 eura i tvoja pena:lol:

Ako je pena vestacka i dobra, takva da mogu lako da je namestim na sebi tako da lepo izgledam, kako se meni svidja, i to tek kad budem stanovala u Beogradu, jer stvarno necu da putujem iz Uzica zbog posla, to mi je cimanje, bez obzira na pare, dakle, kad budem stanovala u Beogradu snimila bih tu reklamu za onoliko para koliko bi mi u tom trenutku trebalo, 500 evra, a desava mi se da oni koji me traze za snimanja ne pitaju za cenu, odnosno plate onoliko koliko im trazim, jer sam zvezda.

Zvezdo, postoji JOB FAIR u BG-u s' vremena na vreme.....:roll:

Back