Nisam mogla/mogao da ne primjetim....

Gledanje Moderatora foruma kao uzvisena bica, on/ona nije forumas to je ebeni Moderator. Morbidno mi je. Znaci i ovde je status najvazniji, nista bar je iskrenost solidna

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Uh, nije baš tako.

- - - - - - - - - -

:flert:

Najveci broj poruka na pdf Politike i Religije, zatim Igra bez granica, Ljis pa Zene.
Dakle, ljudi sebi unistavaju mozak stvarima koje dovode samo do svadja i glavobolje(Politika i Religija) zatim idu na Igre bez granica i Ljis da se opuste. A onda je tu pdf Zene zasto, zasto zene zive duze: da bi imale da ispricaju sve sto su htela.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Otići na igrice nije loše. Odem i ja da izluftiram mozak a i da mi gramatika i poznavanje Srpskog jezika ne zakržlja.

Uh, nije baš tako.

- - - - - - - - - -

Otići na igrice nije loše. Odem i ja da izluftiram mozak a i da mi gramatika i poznavanje Srpskog jezika ne zakržlja.
[emoji38]

Nije, mada ne idem tamo al me brine ovaj deo sa Politikom i Religijom. Mozda jer su to dve oblasti koje najvise ne volim.

@ot imam komsinicu i druga. Sa svakim se vidim po jednom u 2-3 meseca. Da nije interneta i svih mreza, skrenula bih vise nego sto jesam. A i kao da se polako vracam u ono najgore stanje iz 2015.

Mnogo ozbiljno mi shvatamo sve ovo i sve nas ovde a zivimo jedni drugima u compu samo. lako padamo u vatru, ubedjujemo ljude da njihovi stavovi nisu iz njihovog iskustva a da nasi jesu, ono samo mi pricamo istinu i niko drugi a pojma nemamo. Jbt tacno da se zapita covek sa kim i sa cim smo se to u zivotu susretali kad se tako nenormalno ponasamo.

- - - - - - - - - -

Da mi se snovi krecu u sve cudnijem smeru. Evo pricala ga drugu dobrih sat vremena. Kad dobijem laptop i Word pocinjem da pisem, za sada samo one koje ne moram sat dva da pisem.
Frojd da sidje sa nebesa rekao bi mi dobre si filmove gledala, kako se zovu da pogledam i ja?

Pratis svoje snove? Dobro sam te razumela? Do kakvih si zakljucaka dosla prateci ih? Sta ti se desavalo posle snevanja na javi? Mogle bi da razmenimo iskustva :D

- - - - - - - - - -

Ae neko stariji da nas uputi na deo foruma, link, nesto gde ima ozbiljnije o snovima, kao da sam videla da postoji tema o tome ali nisam sigurna gde tacno.

Back