- Poruka
- 9.445
А кад'се отцепљујете!?:hahaha:![]()
A ne mi ostajemo poslednji i gasimo svetlo....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А кад'се отцепљујете!?:hahaha:![]()

Знали смо да си чиста АРИЈЕВКА!E vidiš, ne poznaješ istoriju Beograda, jer osim Turaka i Jevreja u Beogradu su živeli i Srbi.
Imaš na Dorćolu spomenik Čukur česmu, koja je jedno od svedočanstava tog vremena.
Inače, po fizičkom izgledu, podsećam na severne narode, Ruskinje, Šveđanke, Nemice, tako da si i u ovoj pretpostavci totalno omanuo.

a tako znaci , pa jel ti rekla baba jel bio u pitanju neki Hans i Ueter za vreme okupacije ili neki Sergej pri oslobodjenju ?E vidiš, ne poznaješ istoriju Beograda, jer osim Turaka i Jevreja u Beogradu su živeli i Srbi.
Imaš na Dorćolu spomenik Čukur česmu, koja je jedno od svedočanstava tog vremena.
Inače, po fizičkom izgledu, podsećam na severne narode, Ruskinje, Šveđanke, Nemice, tako da si i u ovoj pretpostavci totalno omanuo.
Знали смо да си чиста АРИЈЕВКА!
Ноблес............'еботе!![]()

a tako znaci , pa jel ti rekla baba jel bio u pitanju neki Hans i Ueter za vreme okupacije ili neki Sergej pri oslobodjenju ?
ps Cukur cesma je bila posle ustanka i to daleko posle
O primitivizmu i prostoti, a nadasve nekulturi, mnogi Beograđani bolje da ćute. Mislim na kulturu u odnosima s ljudima...Naravno, ja neću reći da su svi takvi, kao što ti to činiš sada...
Evo jednog mog iskustva sa kulturnim Beograđanima:
To je jedan primer 011 kulture.
Opet, za razliku od tebe, ne tvrdim da su svi takvi, što bi značilo da ti slobodno možeš sa svojim predrasudama da uđeš u auto ovih kulturnih likova i ludo se sa njima zabavljaš...![]()
ps Cukur cesma je bila posle ustanka i to daleko posle
![]()
Чукур чесма се налазила у Добрачиној улици у Београду. На чесми се налази бронзана статуа дечака који лежи у спомен инцидента који се на том месту одиграо 1862. године. Чесма одавно не ради.
Подигнута је 1931. године из средстава задужбине трговца Томе Ванђела, а аутор је био српски академик и скулптор Симеон Роксандић.
Модел за спомен чесму био је Властимир Петковић Кепа, некад телефониста Радио Београда, а пре тога познати фудбалер БСК-а (сада ОФК Београд) и репрезентативац Југославије
Инцидент
15. јуна 1862. (по новом календару. 26. маја по старом) дошло је до инцидента на Чукур чесми између српских дечака и турских низама (војника) око тога ко ће први да захвати воду. Сукоб се завршио тако што је један српски дечак, шегрт Сава (Сава Петковић), убијен. Српски жандарми који су убрзо дошли ухапсили су убице, међутим њима је дошла помоћ других турских војника и то је прерасло у жесток окршај који је трајао целу ноћ.
Главни окршај одиграо се на Великој пијаци и однео је неколико живота. Убијени су српски терџуман (посредник код турских власти) Сима Нешић и жандар Ђорђе Нишлија. Срби су затим извукли старе пушке, јатагане и ханџаре и на јуриш заузели Варош капију, а Сава капију и Стамбол капију порушили.
На интервенцију страних конзула, пре свега британског конзула Лонгворта, тада је закључено примирје које су потписали Ашир-паша и министар Гарашанин, као и представници страних сила. Сутрадан су сахрањени погинули полицијски чиновници и жандарми.
Brate, pusti *****....
Ladno me je prijavila za sexualo uznemiravanje zbog ove diskusije...
Original postavio _011_
"Nisu, već Šabanove.
P.S. Kaže se Koštuničine, ne Koštunicine.""
Moje odgovor:
Bravo, bravo vidim vešta si sa jezikom...
U čemu je ona prepoznala seksualno uznemiravanje... Sasvim dovoljno da zaključiš da se radi o osobi sa psihičkom nadgradnjom...
Drugim rečima, ***** je na ignore...
Brate, pusti *****....
Original postavio _011_
"Nisu, već Šabanove.
Moje odgovor:
U čemu je ona prepoznala seksualno uznemiravanje... Sasvim dovoljno da zaključiš da se radi o osobi sa psihičkom nadgradnjom...

Так'и смо ми Срби!Ovo je već opasan znak, kad neko o sebi konstatno govori u množini.![]()

Gde si se ti pronašo u ovoj priči o droljama i bolesnicima...?![]()

Немо да ВРЕКАШ овдИ!Niko te nije prijavio za seksualno uznemiravanje, već za vređanje i nemoj da širiš laži, jer ću svoje mišljenje o južnoj
pruzi kompletirati!
P.S. Ovo sam prijavila jer ničim izazvan (osim što ne cenim šabana), nastavljaš sa uvredama i provokacijama.

..nisam se nashao, samo sam primetio palanachki mentalitet i vredjanje bez nekog ochitog razloga, jer se tako ne govori sa slabijim polom..mis'im to se u kuci uchi....a, pretendujesh na neki kosmopolitizam, toleranciju, neshto se sve kapirash sa nekom bivshom bracom,patriote su patrijote i kompleksashi, ali te zato b-gradjani nateraju da nekog koga ne poznajesh naruzhish tek tako..u stvari , ja verovatno greshim, Vi ste jedan svecki chovek..izvin'te na nelagodnosti, ako sam vam je sluchajo priredio...![]()
..nisam se nashao, samo sam primetio palanachki mentalitet i vredjanje bez nekog ochitog razloga, jer se tako ne govori sa slabijim polom..mis'im to se u kuci uchi....a, pretendujesh na neki kosmopolitizam, toleranciju, neshto se sve kapirash sa nekom bivshom bracom,patriote su patrijote i kompleksashi, ali te zato b-gradjani nateraju da nekog koga ne poznajesh naruzhish tek tako..u stvari , ja verovatno greshim, Vi ste jedan svecki chovek..izvin'te na nelagodnosti, ako sam vam je sluchajo priredio...![]()

Brate, pusti *****....
Original postavio _011_
"Nisu, već Šabanove.
Moje odgovor:

Za razliku od slučaja koji si opisao, ja uvek ljubazno objasnim i pomognem svima koji mi se kulturno obrate. To samo govori o tebi i tvojoj kulturi.
A to što muziku Šabana ne volim i ne smatram ga umetnikom, nije razlog za vređanje i diskvalifikacije.

..a, ovo je tvoj primer kulture.."Put sam im objasnio drugačije nego što je trebalo i drago mi je zbog toga."....bash si kulturan ..
![]()
Ovo već nisam razumeo... Kako si došla do tog zaključka?
Zašto sam ja nekulturan, ako me neko pita da mu objasnim nešto, a onda me zahebava i smeje mi se u facu? Da nije možda trebalo da ih molim da mi daju još jednu šansu (u razmišljanju). Bez razmišljanja, oterao sam ih, ne baš mnogo daleko od tog hotela, ali taman koliko su zaslužili.
Je li, ko se tu meni kulturno obratio? Je l ti to smatraš kulturom?![]()
...za ovaj post te treba banovati..pogotovo za zvezdice koje su cenzurisane.. alo bre, sta ti je kulturno napredni choveche, kako se to izrazhavash na javnom mestu..jel' te to mama tako nauchila?![]()
..pa bash zato si trebao da budesh kulturan, a ne da se spushtash na nivo neke pijane seljanke..e, moj shabane..pa ti pokazujesh svoju kulturu, a oni su pokazali svoju..tako da je bilo naleteo bg shaban na shabana..Ovo već nisam razumeo... Kako si došla do tog zaključka?
Zašto sam ja nekulturan, ako me neko pita da mu objasnim nešto, a onda me zahebava i smeje mi se u facu? Da nije možda trebalo da ih molim da mi daju još jednu šansu (u razmišljanju). Bez razmišljanja, oterao sam ih, ne baš mnogo daleko od tog hotela, ali taman koliko su zaslužili.
Je li, ko se tu meni kulturno obratio? Je l ti to smatraš kulturom?![]()

Da, da... Ko tebe kamenom, ti njega hlebom...Naročito ako je Beograđanin u pitanju.