NIS: danas prestaju sa radom kartice za plaćanje na pumpama

Nije nama nego Rusima, a sad što smo im mi predali našu državnu naftnu kompaniju niko nam nije kriv.
Odavno je trebalo malo priupitati Tadića i Koštunicu zašto su to uradili.
Šta priupitati?
Tadić i Koštunica su trebali da vise zbog te veleizdaje.
Šta ****** ima Srbi da plaćaju gas Rusima svega 27 evra po megavatsatu?
Da smo lepo plaćali kao sav normalan svet 50 ili 100 evra po megavatsatu našim zapadnim partnerima, Bog bi nas do sada video.
Hoćemo mi da se qurčimo i grejemo džaba na ruski gas. Ne ide, ne može.

Morat će Srbija da nastavi sa bratskom ljubavlju prema Rusiji ...

Ne mora. Sve zavisi od geopolitičkih dilova koje je Vučić napravio sa zapadom, a koji se po pravilu uvek kriju od javnosti.

Možda mu je "dobronamerno savetovano" da mora da napravi zaokret prema zapadu, da se sedenje na dve stolice više ne toleriše, pa se sad planira kriza sa gorivom i nestašice, da bi se medijski svalila krivica na Ruse i tako generisao hejt prema njima. Sve se to dogovori i onda lagano sprovodi.

Tako da sve te dilove mi ne možemo znati dok zaista stvari ne krenu da se dešavaju.

Kao '92 za vrijene pičvajza u Jugi_ Cash Only. Od 11 sati krenula blokada banaka.

Screenshot_20251009_123142_Chrome.jpg

Naravno. Verujem da je već oformljena državna šverc ekipa.

Građani neće ni osetiti nestašicu.

Већ видим постере, ложану и гостовање на еминентним телевизијама у Ћирилици и код Машана..

Цане, Мане и Шане. ХЕРОЈИ НАЦИЈЕ, УЗОР МЛАДЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ.

A odakle te druge benzinske dobivaju gorivo?
MOL iz Mađarske, grčki EKO valjda od NIS-a, OMV isto od NIS-a KNEZ Petrol ima ugovor sa Kleopatrom i Ljubišom Trgovčevićem, da mu čitanjem hodžinog zapisa pretvore vodu u benzin od 100 oktana.
Nema druge nego da nam vi vastaše uletite kao naša prava istinska braća i zavaljate gorivo pa još skupljim cenama od trenutno cena koje su najskuplje u Evropi.
Što vam teško.

Back