Nip/Tuck

Ja ne volim Kola (ozbiljna sam)
p.s. sto mi neko u poslednje vrijeme stalno brise poruke???
Prekjuce sam gledala ...super je onaj dijalog kad Meknamara pita pacijenta:
,,Gdje podjes kad spavas?''
,,Dolje gdje niko ne moze da me povrijedi''
A on odgovara:
,,Da li mozes da mi kazes kako ja da stignem tamo?''
:(

Nemoj da nam govoris...:(
Serija je extra! Sve vise i vise mi se svidja! Svi imaju neki personaliti...Svako ima nesto svoje...Ne znam zasto vam je Met odvratan...kao svaki obican glumac...Ima malo cudnu facu ali to ne znaci da je ruzan! I da ne moze da se gleda... Ali dr troj... No coment mmmm

ja sam ranije gledala seriju ali ne znam koja je to sezona,secam se samo da je Kristijan imao neku xtra vrh giga mega **** koja je imala neku tzv skolu zavodjenja tj drzala casove a to se njemu nije svidjalo bla bla bla....
jel gledao neko to?

epizoda sa sijamskim blizankinjama me je jako raztuzila.nisam plakala alli...
hvala bogu da sam rodjena bez ikakvih poremecaja (i zelim da kad budem imala dijete da i ono bude zdravo)...!
a kakva je ta povezanost izmedju dvije sestre...
smrc...zao mi je Sonove zene,nije ona kriva.Son je ipak prije prevario a ona mu je SVE oprostila.Koliko je puta odbila onog kretenskog Troja tukla bih ga dok mu tijelo ne pomodri :mad:
ne mora joj oprostiti,ali ona u seriji ispada kao NEGATIVAC sto DEFINITIVNO NIJE!!!

epizoda sa sijamskim blizankinjama me je jako raztuzila.nisam plakala alli...
hvala bogu da sam rodjena bez ikakvih poremecaja (i zelim da kad budem imala dijete da i ono bude zdravo)...!
a kakva je ta povezanost izmedju dvije sestre...
smrc...zao mi je Sonove zene,nije ona kriva.Son je ipak prije prevario a ona mu je SVE oprostila.Koliko je puta odbila onog kretenskog Troja tukla bih ga dok mu tijelo ne pomodri :mad:
ne mora joj oprostiti,ali ona u seriji ispada kao NEGATIVAC sto DEFINITIVNO NIJE!!!

Takodje.A koliko mi je bilo zao ono kad je na operaciji jedna od dve bliznakinje umrla.Koliko krvi.Jaoj.Najezila sam se.A najvise me je rastuzilo ono kad je majka iskljucila aparate onoj drugoj:cry::cry:I na kraju ih ponovo spojili.Ubedljivo najbolja epizoda do sada

sad mi je Troj super...on je nesrecan to je sve.
Dobro ga je ona Natasa opisala...
Nervira me Son,a prije mi je bio omiljen.
Ali ipak mi je Julia omiljena.
Kako je sjebana to je nevidjeno :( ...

Serija je stvarno extra...
I prljava i perverzna... Svidja mi se...
Mada sam je vec gledala ne nemackoj televiziji...
Dakle znam sve sto ce se desiti...
Mislim da ima svega dve sezone...

Jel' pet..?
Ne znam zasto sam mislila da ima dve...
Gledala sam na nekoj nemackoj televiziji tu seriju...
Inace serija je puna zapleta i preokreta... I drzi paznju...
Vide li neko ono juce..?

Back