Ninjutsu

E ovako ljudi reshio sam da kompletiram ninjutsu i krenuo bih pored toga da treniram josh gimnastiku.Najvishe me zanima kolutovi,preskakanje, uostalom ovako nesto

Trazim na internetu ali tamo imaju neku gimnastiku ne znam ni sta je ono neke vezbe...

Bio bih vam zahvalan ako biste mi mogli d ami date adrese da vezbam onako nesto slicnu ko na onom klipu.Ili ako tako nesto ne postoji kod nas kazhem vam kolutovi,preskakanje,zvezde.,..

OMFG ja sam tek sad ovo video!Izvini sta je tu loshe!!??I ono provljacenje kroz noge kao prvo pogledaj bolje ne udara u stomak nego u bradu i ajde ako ti to uradish ja ti licno pruzim ruku i cestitam ti.

pa vidis problem je u tome sto ne vidis sta je lose!! Ono je tragi-komicno.Prosetaj se malo po salama
pa donesi sam neki sud.Gluplje snimke u zivotu nisam video.
a sto se tice provlacenja kroz noge ........mislim stvarno ne znam sta da ti odgovorim.U cirkusu to rade mnogo bolje.

Onda bolje idi u cirkus nego da dolazish ovde i da dajesh neke besmislene odgovore.Da je ninjutsu toliko glup on ne bi opstao ovoliko dugo.

Idi i zabavljaj se u cirkusu i pishi utiske kad dodjesh kakvi su i sta su radili.

Have fun!

Bravo za Predatorovo ubedjenje! I treba da braniš ono u šta veruješ. A ti [Milan]bg ako hoćeš da pljuješ nečiju veštinu, pokušaj da udješ u njihovu salu pa da malo tako razgovaraš sa majstorom. Verujem da bi ti uslišio molbu da ti prikaže koju tehinku uživo ako budeš dovoljno uporan...

Što se tiče gimnastike mislim da se dovoljno radi na treningu i da nema naročite potrebe da se opterećuješ dodatnim treninzima, mada ako imaš dovoljno vremena možda i nije loše. Uočio sam tokom vremena da je za gimnastiku, onu koja se radi kod Blaže na treningu, najbitnije dobro razmisliti o svakom pokretu pre izvođenja, posmatrati ostale i obratiti pažnju na detalje. Naravno za gimnastiku je svakako najvaznije imati hrabrosti ali i razmišljati o tome šta radiš da se ne bi povredio. Npr da uradiš leteći kajten i dočekaš se na glavu kao ja jednom :)

Uživaj u treninzima ;)

Ej da, zaboravio sam da vam ispričam. Pre jedno pola godine počne kod nas da trenira neki lik. Prvo što primetiš je koliki je. Ima ga jedno 190 sa 85 kila i izgleda kao da bi mogao volu rep iščupati! Iz razgovora saznam da je trenirao nešto tipa kik box, što se savršeno uklapa u njegov opis. Elem, posle prvog treninga sa oduševljenjem se javljao da trener pokaže na njemu zadatu tehniku, a u međuvremenu je počeo i da postavlja ona pitanja tipa "Šta ako one mene ovako?... Šta ako me udari odavde?...", ono, standardno "Hoću sve odma' da razumem". E sad, pošto je većina ljudi alergična na takav način ispitivanja i prekidanja treninga, jel je to ipak na neki način nepoštovanje načina rada određenog trenera, sve što je pitao bilo mu je objašnjeno, od strane trenera, sa zaista dobroćudnim osmehom i našim pogledima tipa "Baš me interesuje dokle će postavljati pitanja". Mislim da nije prošlo ni 10 minuta. Posle toga je prestao da postavlja pitanja kao neverni Toma i počeo da uči sa osmehom na licu. Iskreno, za nekog ko je krut kao daska daleko je dogurao...

Ono što se nauči preko noći, sledeće noći već je zaboravljeno...

@P_R_E_D_A_T_O_R ...ako za prvih 6 meseci naučiš da eskiviraš udarac pravilno, veruj mi da si veoma uspešan...pa ko razume, shvatiće...

Uživajte :)

hehe Marko :) dobar si.

Majstori borilackih vestina se prave najmanje 10 godina da bi radili to sto rade,...
Ni ja nisam specijalno brz bio,cak sta vise prosecan ili sporiji ali brzina izlazi iz znanja kada delovati, dalje pravvilno sklopiti ritam poteza itd.itd.itd. mnoooogo vezbe :) da bi to bilo na kraju ono sto iznenadi i tebe samog....cesto ne znas ni sta si uradio,ali vazno je da zastitis ono sto se treba zastititi ,da se kreces da iskoristis rupu u protivnikovoj odbrani...a to ne dolazi preko noci...

vise hiljada pita se izvedu neki potezi pre nego sto se stekne refleks...ali posle toga to ti je prirodno kao i ustajanje sa stolice :)
Mada nemoj se zacuditi ako krenes opet da ucis da stojih i da hodas:) da sedas i da ustajes i slicno...

pozdrav ,sretno

Panter

Original postavio P_R_E_D_A_T_O_R
E ovako ljudi reshio sam da kompletiram ninjutsu i krenuo bih pored toga da treniram josh gimnastiku.Najvishe me zanima kolutovi,preskakanje, uostalom ovako nesto
ima dosta zanimljivog za videti!(uglavnom slicne akrobacije) ;) pa koga zanima......

Ovo je ovde Balkan;), zemlja iz sna. Kao prvo ono sto sam procitao me je oraspolozilo. Na primer tehnike dim mak-a na ulici, pokazne tehnike on strane trenera(mislim da je makar mogao napisati majstora;), ako je majstor) na momku koji je prvi put na treningu, hvatanje pesnice;)(posebno zanimljiv deo), uzimanje orzja u ruke posle nedelju dana treninga i slicno. Vrlo zanimljiv post, prava prezentacija vestina u Srbije. Izuzetak su Panter i Dog a znaju i zasto.
Moja preporuka ti je da krenes na Wing Chun kod njih i da prekines sa akrobatikom i pocnes sa praktikom, mislim da mogu da kazem da je Wing Chun najsveobuhvatniji sistem koji sam video, s ovzirom da ga treniram od 1998. i primenio. Znam da momci ne vole da hvale svoje, pa ih ja malo hvalim i preporicujem. Nadam se da ce biti nesto od tih vasih zurki i da cu dobiti pozivnicu;)

Freelander1111, naravno da si pozvan na ratničke večeri :D , svi koji hoće da dodju da se opuste i uživaju bez agresije i alkohola u prezentacijama borilačkih veština su dobro došli. Mislim da nam je sledeća žurka za nekih 10 - 15 dana, nisam siguran, Panter ima detalje... Ako želiš dodji i održi svoju prezentaciju, ako budeš imao volje i vremena javi se Panteru i dogovori sa njim oko detalja.

Ne placa se,...
za goste je free,jedino ako neki klub zeli da bude suorganizator(sto bi bilo dobro da se podigne na visi nivo jer finansije su ogranicavajuci faktor)...
mada je totalno free za goste(dal ucesnike il posmatrace svejedno)

Ne,vise je kao vece demonstracija gde razni klubovi dolaze i demonstriraju,samo sto nije samo to vec ujedno i klubska zurka :) pa ne idu demonstracije jedna za drugom vec postoje i muzicke pauze izmedju...tako da se ljudi mogu medjusobno upoznati ispricati ,razmeniti utiske, itd...

Naravno svi koji zele da prestave svoju vestinu mogu dobiti do 15 minuta programa,samo treba da mi posalju sta ce otprilike raditi u tih 5,10,il 15 minuta... kad bi dosli,kolilko mogu da ostanu i slicno radi organizacije...

Bilo je nekih nagovestaja da ce biti jedan demostrativni mec Savatea posto bi trebao da se otvori novi klub,pa eto,ako ljudi nemaju tipican program demonstracije a zele da prikazu sta rade moze i tako... bitno je samo da se zadrzi pozitivan duh cele manifestacije.

Back