NINDŽA RATNICI NA FOX-u

Ma super su komentatori!!Najjace je kad izvale za onog baletana :'On je jak....,on je snazan....,on je BALETAAAAAN!!!',Ili 'Ima noge k'o u gazele' ili kod tog baletana ,posto svi znamo koju 'odecu' nosi,kad ga kamera snima odpozadi,a oni 'Jaooo neeee,....A namerno naprave ovaj kadar,vidis,Miljane'!!!:D :D:hahaha::hahaha:

Pokušao sam danas po drugi put da gledam kraljeve ade,ali ne,nije to to,sećam se igara bez granica,učestvovali su predstavnici država i bilo je zanimljivo,ovo jednostavno nije.
Vratite nindže ili puštajte crtaće u tom terminu-biće bar originalnije.

Nisu bitne drzave. Ja sam godinama gledao na tve spansku varijantu. Takmicili su se gradovi. I to je bilo tako dobro osmisljeno i uradjeno da sam jedva cekao sledecu emisiju. Stvarno sam uzivao iako nisam znao ni rec spanskog.

O.K. 'Ajde da otvorimo temu:"Komentatori u NINDZA RATNICIMA!" pa da se choporativno divimo ovim likovima. Jeste, ne bi emisija bila tako dobra bez njih, ali dajte malo da komentarishemo uchesnike... zapravo, ukida se emisija tako da nema svrhe diskutovati o tome... Zelim vam svima laku i ugodnu noc! :)

Back