Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
Ha, potpuno se slazem sa tobom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ih obožavam, a komentatori su ubedljivo najjači u celoj priči 

A kad je neka 'punija' ,mislim da je sumo rvacica,bila zavrsila u vodi,dosli su neki da je izvuku,i ovaj jedan je uhvati za pozadinu da bi je izvukao,a Miljan 'vidi,vidi,koristi priliku'!!!!!

I ja sam to gledala, super je bilo! Nisam bila kuci ovih dana pa nisam gledala kraljeve ade...je l' isto kad i nindze, radnim danom u 20h?Nisu bitne drzave. Ja sam godinama gledao na tve spansku varijantu. Takmicili su se gradovi. I to je bilo tako dobro osmisljeno i uradjeno da sam jedva cekao sledecu emisiju. Stvarno sam uzivao iako nisam znao ni rec spanskog.
Ili onaj doktor sto je pokusao da skine pantalone,al' vidi,nesto mu ne ide,i krene on sa spustenim pantalonama,i naravno,odmah zavrsi takmicenje!Kako su se tada cepali njih dvojica!!!
I ja sam to gledala, super je bilo! Nisam bila kuci ovih dana pa nisam gledala kraljeve ade...je l' isto kad i nindze, radnim danom u 20h?
al' je smesan bio onaj u odelcetu, polako se skida, obuva patike, a vreme tece 

O.K. 'Ajde da otvorimo temu:"Komentatori u NINDZA RATNICIMA!" pa da se choporativno divimo ovim likovima. Jeste, ne bi emisija bila tako dobra bez njih, ali dajte malo da komentarishemo uchesnike... zapravo, ukida se emisija tako da nema svrhe diskutovati o tome... Zelim vam svima laku i ugodnu noc!![]()