Nimfomanka?!

Da li ste nekada upoznali neku?
Da vam nije mozda djevojka?:per:
Da li biste zeljeli da je imate u krevetu?

Jesam, cak se i zabavljao sa njom. Razguzio sam je na prvom sastanku jer cupa nije mogla izdrzati a da ne dobije malo mog *****. Kasnije, svaki drugi razgovor koji smo vodili je bio vezan za sex. Neverovatna osoba, i tuzna i depresivna. Kada se prisetim gadi mi se malo. Naravno, nije mogla izdrzati koliko ja, ali mi je malo smetalo to sto je uvek spremna za *******. Cuvajte se takvih zena iskvarenenih i raspalih.

Ne mora da znači da su iskvarene ni raspale...
Hormonalna eksplozija...

Kada te pojebe n-ti muskarac, kada prevalis odredjeni broj, nebitan, ti jesi iskvarena. Koliko propalih veza iza tebe, koliko neostvarenih snova, pomracena svest, koliko osveta. Da, te zene su iskvarene, jer nemaju ni promil cistote i slatke nevinosti u njima. Ubijene u mozgu, lutaju, a za cim, ni one ne znaju. Jer toliko toga cuvaju iza sebe, da one, lepo vise ne prepoznaju. Nije mi ih zao. Same su birale biti raspale.

Imam par koleginica, koje su nimfomanke. Inace, to im je dijagnoza ima veze neke sa mozgom. Stalno vole da vode ljubav. Ne volim da idem kod njih, jer uvek ima dosta muskaraca. A malo je i atmosfera malo razbludna za moj ukus. Moram da priznam.

Back