Mecenaa
Ističe se
- Poruka
- 2.513
Dadoše mi ideju na drugom pdf u ipak je to za ozbiljnu psihoanalizu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor za osobu iznad
Pa jeste optužuju ih zato sto ne mogu vise od tri puta za razliku od zena![]()
Hiperseksualnost kod žena (DSM-5) ili zastareo, laički izraz nimfomanija nije ništa novo. Ovo se može definisati kao problem ako remeti život i postaje kompulsivno ponašanje.
Relativno moderni seksualni liberizam kod žena je mač sa dve oštrice. S jedne strane "dozvoljava" ženama da otvoreno pokažu svoju seksualnost, pa čak i da eksperimentišu sa istom. S druge strane imamo preteranu promociju iste, neka vrsta marketinga i pritiska od društva, ali ovoga puta u suprotnom smeru. Nekada se čednost cenila, sada seksualni liberalizam. Čuti da je devojka nevina sa 20 bi izazvalo šok kod drugih devojaka (ne svih), a kod momaka nevericu.
Moj zaključak je da je u redu sa jednim-dva-tri partnera isprobavati svašta nešto, ali kada taj broj počne da raste, to je već promiskuitet.
To je moj stav što se tiče broja partnera. Promiskuitet je učestalno menjanje partnera. Moja preferenca je preko tri. Smeta li ti to iz nekog posebnog razloga?aha, znači do tri partnera je ok. Sve preko toga je promiskuitet !
jel bitan broj partnera ili broj odnosa da bi bila nimfomanka? Šta ako jednog cedi po 8 puta dnevno ??
To je moj stav što se tiče broja partnera. Promiskuitet je učestalno menjanje partnera. Moja preferenca je preko tri. Smeta li ti to iz nekog posebnog razloga?
Već sam objasnio šta hiperseksualnost jeste. Zašto postavljaš to pitanje?
PotpisujemТо што ти читаш по другим потфорумима,
то није нимфоманија,
већ нормална потреба жена,
само што девојке и жене у друштву потискују своје сексуалне пориве, због осуде околине (ово што ти сада радиш).
Кад се нека жена дрзне да напише или каже нешто о својој сексуалности, нижи облици живота крену са осудама нормалних ствари.
Zašto šta dovodim u vezi sa menjanjem partnera?Pa zašto ga dovodiš u vezi sa menjanjem partnera?
Ok, šta s tim? Utiče li to na tvoj život da ti smeta da funkcionišeš?Evo ja imam potrebu da jednog partnera baš cedim... i recimo nemam želju da više njih cedim.
Okej?A tog bi recimo redovno da cedim, uzmem mu prošlu, sadašnju i buduću spermu haha
Hiperseksualnost bi imala ukoliko bi uticalo na tvoje funkcionisanje u životu. Ovo ti govorim već treći put.Da li sam ja nimfomanka ili nisam?
uhh ti si djavoA tog bi recimo redovno da cedim, uzmem mu prošlu, sadašnju i buduću spermu haha
Da li sam ja nimfomanka ili nisam?
Zašto šta dovodim u vezi sa menjanjem partnera?
Ok, šta s tim? Utiče li to na tvoj život da ti smeta da funkcionišeš?
Okej?
Hiperseksualnost bi imala ukoliko bi uticalo na tvoje funkcionisanje u životu. Ovo ti govorim već treći put.
uhh ti si djavo
Treba ti egzorcizam
Vidis da ona "osoba"zaljubljena u tebe opsednula si ga i da imas devojacko ludilo![]()
Ne. Ja sam produžio priču, o seksualnom liberalizmu. Jasno sam odvojio prvu misao od druge sa dvostrukim prelomom teksta. Kratka digresija, a koja može biti u korelaciji, ali ne nužno, mada je vredno pomena.Pa nimfomaniju, doveo si u vezu sa menjanjem partnera, šta se praviš lud
Objasnio iznad u poslednjoj rečenici.To sam te pitala, da li mora da ima veze.
Zašto bi moralo da utiče? Ti kada si na poslu, svakako nećeš reći poslodavcu da ideš do kuće da skokneš da bi imala seks. To je ometanje regularnog funkcionisanja života.Kako ne utiče ako imam želju po 5 puta na dan. mora da se odvaja vreme za to. Ali ako se biva efikasan, nije problem![]()
Ако је нимфоманија здравствено стање, онда је постојало и пре и за време и после либерализма.Ne. Ja sam produžio priču, o seksualnom liberalizmu. isanja života.
Ne. Ja sam produžio priču, o seksualnom liberalizmu. Jasno sam odvojio prvu misao od druge sa dvostrukim prelomom teksta. Kratka digresija, a koja može biti u korelaciji, ali ne nužno, mada je vredno pomena.
Objasnio iznad u poslednjoj rečenici.
Zašto bi moralo da utiče? Ti kada si na poslu, svakako nećeš reći poslodavcu da ideš do kuće da skokneš da bi imala seks. To je ometanje regularnog funkcionisanja života.
Zargonskihaha, bože moj, zdravu i pravu ženu zoveš đavolom
Da, to želim reći.Ok, hoćeš da kažeš da je to nimfomanija ako ne može normalno zbog toga da funkcioniše?
Ok, nisam. funkcionišem divno i samo padaju naučni radovi![]()
Hiperseksualnost nije zdravstveno stanje, već potencijalni psihički poremećaj kada remeti svakodnevno funkcionisanje.Ако је нимфоманија здравствено стање, онда је постојало и пре и за време и после либерализма.
То је казна! Када ће човек да спава, једе, ради, дружи се? Имала ме је само једна таква око месец дана и нисам могао да скинем осмех с лица када је коначно отишла кући.aha, znači do tri partnera je ok. Sve preko toga je promiskuitet !
jel bitan broj partnera ili broj odnosa da bi bila nimfomanka? Šta ako jednog cedi po 8 puta dnevno ??