Nimfomanija,devojacko ludilo

Mecenaa

Ističe se
Poruka
2.513
Dadoše mi ideju na drugom pdf u ipak je to za ozbiljnu psihoanalizu:D
Screenshot_20250731_125026_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20250731_125044_Samsung Internet.jpg

То што ти читаш по другим потфорумима,

то није нимфоманија,

већ нормална потреба жена,

само што девојке и жене у друштву потискују своје сексуалне пориве, због осуде околине (ово што ти сада радиш).

Кад се нека жена дрзне да напише или каже нешто о својој сексуалности, нижи облици живота крену са осудама нормалних ствари.

Hiperseksualnost kod žena (DSM-5) ili zastareo, laički izraz nimfomanija nije ništa novo. Ovo se može definisati kao problem ako remeti život i postaje kompulsivno ponašanje.

Relativno moderni seksualni liberizam kod žena je mač sa dve oštrice. S jedne strane "dozvoljava" ženama da otvoreno pokažu svoju seksualnost, pa čak i da eksperimentišu sa istom. S druge strane imamo preteranu promociju iste, neka vrsta marketinga i pritiska od društva, ali ovoga puta u suprotnom smeru. Nekada se čednost cenila, sada seksualni liberalizam. Čuti da je devojka nevina sa 20 bi izazvalo šok kod drugih devojaka (ne svih), a kod momaka nevericu.

Moj zaključak je da je u redu sa jednim-dva-tri partnera isprobavati svašta nešto, ali kada taj broj počne da raste, to je već promiskuitet.

Hiperseksualnost kod žena (DSM-5) ili zastareo, laički izraz nimfomanija nije ništa novo. Ovo se može definisati kao problem ako remeti život i postaje kompulsivno ponašanje.

Relativno moderni seksualni liberizam kod žena je mač sa dve oštrice. S jedne strane "dozvoljava" ženama da otvoreno pokažu svoju seksualnost, pa čak i da eksperimentišu sa istom. S druge strane imamo preteranu promociju iste, neka vrsta marketinga i pritiska od društva, ali ovoga puta u suprotnom smeru. Nekada se čednost cenila, sada seksualni liberalizam. Čuti da je devojka nevina sa 20 bi izazvalo šok kod drugih devojaka (ne svih), a kod momaka nevericu.

Moj zaključak je da je u redu sa jednim-dva-tri partnera isprobavati svašta nešto, ali kada taj broj počne da raste, to je već promiskuitet.

aha, znači do tri partnera je ok. Sve preko toga je promiskuitet !

jel bitan broj partnera ili broj odnosa da bi bila nimfomanka? Šta ako jednog cedi po 8 puta dnevno ??

jel bitan broj partnera ili broj odnosa da bi bila nimfomanka? Šta ako jednog cedi po 8 puta dnevno ??
To je moj stav što se tiče broja partnera. Promiskuitet je učestalno menjanje partnera. Moja preferenca je preko tri. Smeta li ti to iz nekog posebnog razloga?

Već sam objasnio šta hiperseksualnost jeste. Zašto postavljaš to pitanje?

To je moj stav što se tiče broja partnera. Promiskuitet je učestalno menjanje partnera. Moja preferenca je preko tri. Smeta li ti to iz nekog posebnog razloga?

Već sam objasnio šta hiperseksualnost jeste. Zašto postavljaš to pitanje?

Pa zašto ga dovodiš u vezi sa menjanjem partnera?

Evo ja imam potrebu da jednog partnera baš cedim... i recimo nemam želju da više njih cedim.

A tog bi recimo redovno da cedim, uzmem mu prošlu, sadašnju i buduću spermu haha ;)

Da li sam ja nimfomanka ili nisam?

То што ти читаш по другим потфорумима,

то није нимфоманија,

већ нормална потреба жена,

само што девојке и жене у друштву потискују своје сексуалне пориве, због осуде околине (ово што ти сада радиш).

Кад се нека жена дрзне да напише или каже нешто о својој сексуалности, нижи облици живота крену са осудама нормалних ствари.
Potpisujem

Pa zašto ga dovodiš u vezi sa menjanjem partnera?
Zašto šta dovodim u vezi sa menjanjem partnera?

Evo ja imam potrebu da jednog partnera baš cedim... i recimo nemam želju da više njih cedim.
Ok, šta s tim? Utiče li to na tvoj život da ti smeta da funkcionišeš?

A tog bi recimo redovno da cedim, uzmem mu prošlu, sadašnju i buduću spermu haha
Okej?

Da li sam ja nimfomanka ili nisam?
Hiperseksualnost bi imala ukoliko bi uticalo na tvoje funkcionisanje u životu. Ovo ti govorim već treći put.

Nezavisne smo žene.
U iščekivanju nove ljubavi
dišemo astmatično. Hranimo se pilulama
neispunjenih obećanja. Tonemo u mutne snove.
Dvadeset i četiri časa bolno vodimo ljubav
sa migrenom
i opraštamo joj jer je ženskog pola.
Nezavisne. Svojim muškarcima
kuvamo jela kojima su nas naučili
njihovi prethodnici.
Makarone u obliku klitorisa.
Kečap što klizi kao menstrualna krv
i obećava samo lizanje tanjira.
Al’ još uvek verujemo u trijumfalne kapije
koje rastu između postelje
i kuhinjskog stola.
Puštamo im muziku koju smo slušale
pri gubljenju nevinosti i devojaštva.
Među zavodljivim vešom
setno čuvamo primerke
sa nevidljivim tragom prethodnih spermi.
Njišemo bedrima kao da okrećemo mlin:
posle izvesnog vremena curi
još samo lepljiva žuč.
I kažemo, da ne verujemo više
u zajednički vazduh
koji se može deliti između usta i usta,
a sve češće ostajemo bez daha.
I kažemo, da centrifugu veš-mašine
koristimo samo kada se na njoj
može odigrati dobar snošaj.
A u program pretpranja i ceđenja
sve češće, umesto rublja, ubacujemo
parče po parče svoje istanjene kože.
Nezavisne žene. Cenzurišemo
svoje odveć meke reči.
Podupiremo reviziju osećanja i teoriju
po kojoj je prvo nastala nedužna Eva,
a Adam zagrizao otrovnu jabuku
jer je poželeo da mu Bog
od zmije stvori još dva falusa:
mislio, jadničak, da mu jedan
dovoljan neće biti.
Nezavisne, kažemo, više no ikad.
A u osamljenim noćima, u usku vulvu
spuštamo svoj čudesni prstić sve češće
kao da ubacujemo metak u puščanu cev
koja opaliti neće.
I smešimo se, s tugom, u snu bez snova.
I ruka je na sigurnom, dok kruži
oko meke nule.

Ana Ristović - Oko nule

(Pesma “Oko nule” na listi je 50 najboljih savremenih ljubavnih pesama. Tim stručnjaka za poeziju londonskog “Sautbenk centra“ (Southbank Center), jednog od vodećih evropskih centara umetnosti, napravili su listu sa fokusom na poslednjih pet decenija stvaralaštva širom sveta i u izboru su pesnici i pesnikinje iz 30 zemalja).

Zašto šta dovodim u vezi sa menjanjem partnera?

Ok, šta s tim? Utiče li to na tvoj život da ti smeta da funkcionišeš?

Okej?

Hiperseksualnost bi imala ukoliko bi uticalo na tvoje funkcionisanje u životu. Ovo ti govorim već treći put.

Pa nimfomaniju, doveo si u vezu sa menjanjem partnera, šta se praviš lud ;)
To sam te pitala, da li mora da ima veze.

Kako ne utiče ako imam želju po 5 puta na dan. mora da se odvaja vreme za to. Ali ako se biva efikasan, nije problem ;)

:)

Pa nimfomaniju, doveo si u vezu sa menjanjem partnera, šta se praviš lud
Ne. Ja sam produžio priču, o seksualnom liberalizmu. Jasno sam odvojio prvu misao od druge sa dvostrukim prelomom teksta. Kratka digresija, a koja može biti u korelaciji, ali ne nužno, mada je vredno pomena.

To sam te pitala, da li mora da ima veze.
Objasnio iznad u poslednjoj rečenici.

Kako ne utiče ako imam želju po 5 puta na dan. mora da se odvaja vreme za to. Ali ako se biva efikasan, nije problem ;)
Zašto bi moralo da utiče? Ti kada si na poslu, svakako nećeš reći poslodavcu da ideš do kuće da skokneš da bi imala seks. To je ometanje regularnog funkcionisanja života.

Ne. Ja sam produžio priču, o seksualnom liberalizmu. Jasno sam odvojio prvu misao od druge sa dvostrukim prelomom teksta. Kratka digresija, a koja može biti u korelaciji, ali ne nužno, mada je vredno pomena.

Objasnio iznad u poslednjoj rečenici.

Zašto bi moralo da utiče? Ti kada si na poslu, svakako nećeš reći poslodavcu da ideš do kuće da skokneš da bi imala seks. To je ometanje regularnog funkcionisanja života.

Ok, hoćeš da kažeš da je to nimfomanija ako ne može normalno zbog toga da funkcioniše?

Ok, nisam. funkcionišem divno i samo padaju naučni radovi ;)

Ok, hoćeš da kažeš da je to nimfomanija ako ne može normalno zbog toga da funkcioniše?

Ok, nisam. funkcionišem divno i samo padaju naučni radovi ;)
Da, to želim reći.

Ако је нимфоманија здравствено стање, онда је постојало и пре и за време и после либерализма.
Hiperseksualnost nije zdravstveno stanje, već potencijalni psihički poremećaj kada remeti svakodnevno funkcionisanje.
Da, postojala je i pre nego što je moderna psihologija to definisala. Međutim, važno je napomenuti da seksualni liberalizam pospešuje potencijalnom povećanju istog.
Čemu inače služi marketing ako ne da poveća kupovinu nečega ili upotrebu ma čega bilo. Samo što se ovaj "marketing" plasira kroz društvene mreže i razne podcastove. Žudimo za onim što gledamo svakog dana.

То је казна! Када ће човек да спава, једе, ради, дружи се? Имала ме је само једна таква око месец дана и нисам могао да скинем осмех с лица када је коначно отишла кући.

Back