Ako su nikotin, kofein i alkohol droge, tj. psihoaktivne supstance, da li se vecina ljudi drogira, i zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su nikotin, kofein i alkohol droge, tj. psihoaktivne supstance, da li se vecina ljudi drogira, i zasto?
Pa realno da..sve sto stvara zavisnost i to nekotrolisanu je drogerant..pa cak i hranaAko su nikotin, kofein i alkohol droge, tj. psihoaktivne supstance, da li se vecina ljudi drogira, i zasto?
Pa realno da..sve sto stvara zavisnost i to nekotrolisanu je drogerant..pa cak i hrana
Da, ali ovde treba napraviti razliku. Od alkohola su zavisni alkoholicari, ali od cigara su zavisni svi pusaci. Ne kazem ja da je alkohol manje stetan da me neko pogresno ne razume, ali zavisnost je vec nesto drugo.
Ali neko moze da pije svaki dan ono neka doza a da nije pijan..mnogo ih ima..a onaj koji pusi ono ni ne racuna se da je trovac sebe i drugih..ono to im dodje kao neki ritual disanja..niko im ne zamera sto truju oko sebe..ovaj i ako se napije sta nas briga ne ugrozava nas
ybg i ja sam bio tolerantan al kad zivis godinama bez dima onda pocne prvi da ti smeta pa se zakasljes..nesto nemam nameru da se prilagodjavam takvom drustvu
Ma ok, razumem te, na neki nacin nije ni pravedno sto oni truju sve ostale oko sebe. A jesi ti bio pusac pa si prestao, ili si oduvek nepusac?