- Poruka
- 4.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Surka, aj priznaj jel si bacila okce sinoć na stolice?
Kulturna muva se obraća drugoj muvi: "Izvinite, da li je ova stolica slobodna?".Surka, aj priznaj jel si bacila okce sinoć na stolice?![]()
Ne spominji mi ih pls, nisam deo SNS-ove glasacke masinerije. A "diplomac" je.... "diplomac", ni INTERPOL ne moze uci u trag njegovoj diplomi!Ne zna covek ni koji je smer zavrsio!
Da vam kazem, ja sam prijatno iznenadjen. Svaka cast coveku, nisam verovao da ima ovako kulturnih ljudi u vladajucoj vrhusci.
Ocekivao sam da bi jedan Diplomcev savetnik izvukao iz sinusa jedno hrrrkk - pu ili bi bar coktao i groktao da mu ispadne zubni zapadak. Ali ovako prefinjeno, prstima pa mrvljenje, zaista prijatno iznenadjenje.
Pitam se samo, hipotetički, u našoj državi zvanični prijem, neko od evropskih ili američkih zvaničnika dobija šolju sa čajem, isti ispija, nailazi na trun, pa radi ist što i ovaj naš.
Nadam se da ne bi ispalo da smo dotičnog hteli da otrujemo.
Ne spominji mi ih pls, nisam deo SNS-ove glasacke masinerije. A "diplomac" je.... "diplomac", ni INTERPOL ne moze uci u trag njegovoj diplomi!Ne zna covek ni koji je smer zavrsio!