NIKOLIĆ RAZOČARAO SRBE SA KOSOVA!

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio je jedan, ali je utekao. Shvatio da je lupio.

Toma je svojom izjavom priznao KiM kao drzavu i to je njihovo cuveno resenje koje nisu hteli da kazu dok ne dodju na vlast. Koliko primecujem politicari su pametni, ali narod je strasno ...

... naivan jer još uvek veruje u sojilastičku državu koja brine o narodu, penzionom, zdravstvenom i stambenom
plus besplatno školovanje i vilice preko doma zdravlja, kuku si ga doktoru ako vilica kasni tri dana

Toma je svojom izjavom priznao KiM kao drzavu
i to je njihovo cuveno resenje koje nisu hteli da kazu dok ne dodju na vlast. Koliko primecujem politicari su pametni, ali narod je strasno ...

Nemoj narod , nije narod...ne možeš 12% partijskih vojnikuša/ika ( sa sve kupljenim i pokradenim glasovima ) da poistovećuješ sa celim narodom koji ga je u većini na vreme pročitao kao i celu tu družinu oko njega .

I ovo što ću sada da napišem zvuči kao parola ali je cela istina...ogoljena :

Nije kriva Srbija , krivi su oni koji su je bacili na kolena.
Nisu krivi spoljni neprijatelji, krivi su domaci izdajnici..

Toma je svojom izjavom priznao KiM kao drzavu i to je njihovo cuveno resenje koje nisu hteli da kazu dok ne dodju na vlast. Koliko primecujem politicari su pametni, ali narod je strasno ...

да...Тома једном изјавом потопио све што је Бота 8 година градио...доклке бре злопбници мислите да овако мутите и лупетате...изјава је била конто укидања српских институција на северу и представља одговор на те захтеве...и значи да можда њега шиптари у Приштини неће никад признатиу као свог Председника али нека сви знају и да тај кога они сматрају за свог председника неће никад бити председник у Северној Митровици...маните се ћорава посла,како вам не досади оволико тровање и лагање ?

Nista novo ..vec vidjeno..jednom izdajnik,uvek izdajnik.Glasala sam za Nikolica,ali ne kao njegov simpatizer,vec kad izbor izmedju dva zla,uvek biras manje.Vreme ce pokazati da li je manje ili isto,vece moze biti ako hladno prizna i popljuje sve sto je godinama govorio,kazem govorio,ne borio se.To su samo bile politicke parole narod se ponovo navukao i mi smo pukli.Sve su to ljudi koji se vrte 20 i kusur godina,kako on moze po ikakvoj logici,ako uopste postoji u zemlji Srbiji,biti bolji od drugih.Nitko ili veoma retko na vrh dospevaju ljudi koji su posteni i casni i dobronamerni...ovo je samo barga koja se vrti u krug i hiljadu puta ponovljeno ..vrana vrani oci ne vadi...Nikolic ce samo zavrsiti posao,jedino se u tome zeznuo, kad je prihvatio ovu funkciju.

Koji bre narod? Vidiš da je žuti Nojkić razočaran! A taj Nojkić nema jednog glasača na KiM.

A svi oni ostali nesrećnici mu uglas kliču " to tomo Srbine, nagazi jače , pokaži kako se priznaje Kosovo , a da ti se potpis još nije ni osušio na toj zakletvi na Ustav "...upssss , zaklinj'o se taj već i u crkvi pa pogazio, a sad malo-malo pa kod patrijarha ...ups :sad2:

A svi oni ostali nesrećnici mu uglas kliču " to tomo Srbine, nagazi jače , pokaži kako se priznaje Kosovo , a da ti se potpis još nije ni osušio na toj zakletvi na Ustav "...upssss , zaklinj'o se taj već i u crkvi pa pogazio, a sad malo-malo pa kod patrijarha ...ups :sad2:

Ja nisam Tomin glasač ali ne vidim šta je to strašno izjavio. Koliko ja znam ni BoTa nije bio predsednik Prištine.
Toma je takav kakav je, narod ga je izabrao. Ja i ti tu više ništa ne možemo. Previše žuči može samo tebi naškoditi (ovo ti kažem dobronamerno).

Taj Nojkic kao ovaj nas na forumu.:lol:

To je jedan samozvani 'lider kosovskih Srba' koji se do podne psuje sa Radom Trajković a od podne daju zajedničke izjave.
Ovo o psovanju nije figurativno rečeno. Bio sam na sastanku SNV kada je Rada vrištala na njega a on je terao u pi... mat.....
Sada opet nešto zajednički muljaju u šiptarskoj skupštini a ovamo su nešto razočarani!?

sl2.jpg

Томислав Николић

Председник Републике Србије

У марту 1998. године изабран је за потпредседника Владе Србије. Од августа 1999.године обављао је дужност потпредседника Савезне владе док је премијер био Момир Булатовић.

http://www.predsednik.rs/mwc/default.asp?c=101000&g=20060904141200&lng=cir&hs1=0

Što ste se Srbi sa Kosova razočarali?
Gde ste bili 1999. kad je potpisana kapitulacija?
Predsednik vam je i tada bio u vodećim strukturama,
koje su odgovorne za odluke... još iz tih dana.

Back