Nikolic preti Tadicu (kao Djindjicu)

Ajde bre glupe demokrate pa Nikolic je taj sramotni letak koji su delili aktivisti DS-a prokomentarisao u smislu da je to slika Tadica posle izbora tj da ce biti porazen,mrtav...To je u zargonu.Zar ste toliko tupi da je to nesto nevidjeno.Ne mogu da verujem u nivo retardiranosti DS poklonika narocita zbog toga sto se hvale da su za DS samo obrazovani.Pa ako je zaista tako onda stvarno ova zemlja nema cemu da se nada.

Ajde bre glupe demokrate pa Nikolic je taj sramotni letak koji su delili aktivisti DS-a prokomentarisao u smislu da je to slika Tadica posle izbora tj da ce biti porazen,mrtav...To je u zargonu.Zar ste toliko tupi da je to nesto nevidjeno.Ne mogu da verujem u nivo retardiranosti DS poklonika narocita zbog toga sto se hvale da su za DS samo obrazovani.Pa ako je zaista tako onda stvarno ova zemlja nema cemu da se nada.

A šta se ti sad primaš? Pa naravno da je tako, ali se naglašava da neko ko pretenduje na mesto predsednika države treba da se kontroliše i da misli šta priča, baš da ga ne prozivaju za ovakve banalnosti. Oni iz DS-a na TV se glupiraju na taj način jer je UPRAVO taj način ''logika'' kojom se vode radikali tokom svog postojanja. Ovde da dodam da sumnjam da su Šeki ili Aca toliko glupavi, ipak će pre biti da su shvatili da ima u narodu više ljudi kojima te i takve priča ostaju u glavama (Srijem Hrvatskoj npr.).
Znači ovo je toliko amaterski, nepromišljen, ishitren komentar Nikolića, da je to strašno. Baš poput onoga za Tita i Đinđića.

Da, i ja sam tako shvatila odmah, kao da ce posle izbora da padne, bude porazen, od onih koji u vecini ne budu glasali za njega. Zaista u tome nisam videla ni naznaku npr. neke pretnje, skrivene zelje i sl.

Цитат:
Оригинал поставио SANDRINAbg
Ko sebi sme da da za pravo da više od pola Srbije naziva nepismenim seljačinama...s kojim kredibilitetom...s kojim poreklom...a i konkretno na koga konkretno misli/e, kada ovako govore..?

Bolje da se ispokrivaju ušima.

evo ko

Цитат:
Оригинал поставио mvcom
Znamo bre znamo.
Taducevci poludeli od silne droge.

Svabov
Nisam te razumeo sta si hteo ovde da kazeš.
Da ja pola Srbije nazivam nepismenim seljacinama?

A šta se ti sad primaš? Pa naravno da je tako, ali se naglašava da neko ko pretenduje na mesto predsednika države treba da se kontroliše i da misli šta priča, baš da ga ne prozivaju za ovakve banalnosti. .

Sta da pazi sta prica? Nije problem sta on prica vec to da DS falsifikuje njegove izjave.Kao recimo oni za onaj persijski tepih koju su tako isekli da ispada da je ovaj rekao kako cemo mi namerno biti rupa Evrope i da nas EU ne zanima a covek to nije rekao vec da smo mi evropi potrebni posto ako gledamo na EU kao na persijski tepih a mi smo rupa taj tepih nista ne vredi i da zbog toga Evropi mi trebamo. Ali DS je toliko lagao u ovoj kampanji da je ona izjava onog seljobera Velje o njima vise nego ispravna.Da ne pricam sto su sve prilepili radikalima iz 90-ih tako da ispada da SPS nije izgleda ni vladao Srbijom.DS je definitivno najogavnija stranka koja se ikada pojavila na ovim prostorima.

I šta s ovim filmom s početka teme ?

Ye8te, mislio sam da sam ja paranoik ... A s druge strane, ne znam zašto sebi to dopuštam, iako nisam član SRS-a već simpatizer osećam se ponosno zbog čistote kampanje Tome Nikolića, kao i što mi stomak prevrće ponašanje DS-a i satelita.

Sta da pazi sta prica? Nije problem sta on prica vec to da DS falsifikuje njegove izjave.Kao recimo oni za onaj persijski tepih koju su tako isekli da ispada da je ovaj rekao kako cemo mi namerno biti rupa Evrope i da nas EU ne zanima a covek to nije rekao vec da smo mi evropi potrebni posto ako gledamo na EU kao na persijski tepih a mi smo rupa taj tepih nista ne vredi i da zbog toga Evropi mi trebamo. Ali DS je toliko lagao u ovoj kampanji da je ona izjava onog seljobera Velje o njima vise nego ispravna.Da ne pricam sto su sve prilepili radikalima iz 90-ih tako da ispada da SPS nije izgleda ni vladao Srbijom.DS je definitivno najogavnija stranka koja se ikada pojavila na ovim prostorima.
Pa to sto prozivaju radikale za ono sto je SPS radio to su sami radikali krivi jer su oni sami stali iza te politike i gotovo preuzeli odgovornost za sve ono sto je Sloba cinio , pa tako uvek i na televiziji i skupstini brane njegov rezim i njega samog, a sve to kako bi prikupili za sebe one silne Slobine glasove. Na sudjenju Slobi u Hagu Seselj se sam posipao govnima time sto je pricao kako se on samo salio kad je pricao lose o Slobi iako ga je ovaj hapsio i zatvarao , a vrhunac je bila ona sahrana kad je zlotvor krepao kada su Toma i Vucic ronili suze krokodilske ,a Seselj je pisao ljubavno pismo Slobi iz Haga.Isto tako i radikali prozivaju zute lopove , tj. DS kako vec 8 godina vladaju i pljackaju Srbiju iako su oni od 2003. do 2007. bili u opoziciji .

I šta s ovim filmom s početka teme ?

Ye8te, mislio sam da sam ja paranoik ... A s druge strane, ne znam zašto sebi to dopuštam, iako nisam član SRS-a već simpatizer osećam se ponosno zbog čistote kampanje Tome Nikolića, kao i što mi stomak prevrće ponašanje DS-a i satelita.

Ponoc prosla za minut i maske padaju....8-) Gotov je trandebal za izabrane a mamurluk ce ujutru da ih pokupi...ko ne bude odbacio "nobles" i popio domaci lek, rasol...:) (sam sebi zazvucah kao opanak:) )

Ne mogu da verujem u nivo retardiranosti DS poklonika narocita zbog toga sto se hvale da su za DS samo obrazovani.Pa ako je zaista tako onda stvarno ova zemlja nema cemu da se nada.
Sve ''stručnjaci'' i ''experti''.
Ali DS je toliko lagao u ovoj kampanji da je ona izjava onog seljobera Velje o njima vise nego ispravna.Da ne pricam sto su sve prilepili radikalima iz 90-ih tako da ispada da SPS nije izgleda ni vladao Srbijom.DS je definitivno najogavnija stranka koja se ikada pojavila na ovim prostorima.
Umislili su da je to ''ta demokratija'' za koju smo se borili.

upravo tako . ova kampanja ds-a se granici sa nacistickim gebelsovskim kampanjama protiv jevreja u Nemackoj 30tih godina proslog veka.

Pa to sto prozivaju radikale za ono sto je SPS radio to su sami radikali krivi jer su oni sami stali iza te politike i gotovo preuzeli odgovornost za sve ono sto je Sloba cinio , pa tako uvek i na televiziji i skupstini brane njegov rezim i njega samog, a sve to kako bi prikupili za sebe one silne Slobine glasove. Na sudjenju Slobi u Hagu Seselj se sam posipao govnima time sto je pricao kako se on samo salio kad je pricao lose o Slobi iako ga je ovaj hapsio i zatvarao , a vrhunac je bila ona sahrana kad je zlotvor krepao kada su Toma i Vucic ronili suze krokodilske ,a Seselj je pisao ljubavno pismo Slobi iz Haga.Isto tako i radikali prozivaju zute lopove , tj. DS kako vec 8 godina vladaju i pljackaju Srbiju iako su oni od 2003. do 2007. bili u opoziciji .

opet laz. iza politike SPS-a i to u najgorem periodu je stala Demokratska Stranka ulaskom u saveznu vladu Milana Panica zajedno sa SPS-om .

opet laz. iza politike SPS-a i to u najgorem periodu je stala Demokratska Stranka ulaskom u saveznu vladu Milana Panica zajedno sa SPS-om .
Jao Jerry skijasice nasa opet ti od vladi Milana Panica koja je trajala 3 meseca u kojoj je bilo 3,4 ministra iz DSa i koja je imala uticaj kao i Lilic i Milutinovic kad su kao bili na celu Srbije i Jugoslavije:lol:. Al ovde nije poenta da su radikali bili za ili protiv Slobe , nego sto su oni sami prihvatili odgovornost i za ono sto i nisu krivi tj. za vlast SPSa pre 2000. pa je uvek zustro brane i rukama i nogama kao da su oni vladali ,a ne SPS , zar i strast kojom Toma , Vucic i Todorovic brane Slobu je mnogo jaca i od Daciceve i Mrkine koji su deo njegovog SPSa ,uostalom nije slucajno krepani Sloba podrzao iz Haga 2002. bas Seselja,a ne svoju rodjenu partiju .

Back