Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
A jel ti mislis da aktuelni predsednik drzave moze tek tako da svog protivkandidata optuzuje za ubistvo?
ne
i eto tadic je ljakse
a sto ti onda opravdavas nikolica?
i stalno postavljas kontra pitanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel ti mislis da aktuelni predsednik drzave moze tek tako da svog protivkandidata optuzuje za ubistvo?
Опет нека ваша фантазија.da svog protivkandidata optuzuje za ubistvo?
evo ko
Ovo je zaista bilo neukusno iskopavati ljudima reci od pre 500 godina, zato i nema efekta.
Za mene ova reakcija nije nista strasno, pre je duhovita na neki nacin.
kakvih 500 godina, covek je to rekao pre sat vremena?
a reakcija je jadna.
Ajde bre glupe demokrate pa Nikolic je taj sramotni letak koji su delili aktivisti DS-a prokomentarisao u smislu da je to slika Tadica posle izbora tj da ce biti porazen,mrtav...To je u zargonu.Zar ste toliko tupi da je to nesto nevidjeno.Ne mogu da verujem u nivo retardiranosti DS poklonika narocita zbog toga sto se hvale da su za DS samo obrazovani.Pa ako je zaista tako onda stvarno ova zemlja nema cemu da se nada.
Ajde bre glupe demokrate pa Nikolic je taj sramotni letak koji su delili aktivisti DS-a prokomentarisao u smislu da je to slika Tadica posle izbora tj da ce biti porazen,mrtav...To je u zargonu.Zar ste toliko tupi da je to nesto nevidjeno.Ne mogu da verujem u nivo retardiranosti DS poklonika narocita zbog toga sto se hvale da su za DS samo obrazovani.Pa ako je zaista tako onda stvarno ova zemlja nema cemu da se nada.
A sada ozbiljno :
Ko sebi sme da da za pravo da više od pola Srbije naziva nepismenim seljačinama...
pa zhuti, ko bi drugi... najkultirniji i najelokventniji... a iz dupeta im viri praziluk![]()
A šta se ti sad primaš? Pa naravno da je tako, ali se naglašava da neko ko pretenduje na mesto predsednika države treba da se kontroliše i da misli šta priča, baš da ga ne prozivaju za ovakve banalnosti. .
Pa to sto prozivaju radikale za ono sto je SPS radio to su sami radikali krivi jer su oni sami stali iza te politike i gotovo preuzeli odgovornost za sve ono sto je Sloba cinio , pa tako uvek i na televiziji i skupstini brane njegov rezim i njega samog, a sve to kako bi prikupili za sebe one silne Slobine glasove. Na sudjenju Slobi u Hagu Seselj se sam posipao govnima time sto je pricao kako se on samo salio kad je pricao lose o Slobi iako ga je ovaj hapsio i zatvarao , a vrhunac je bila ona sahrana kad je zlotvor krepao kada su Toma i Vucic ronili suze krokodilske ,a Seselj je pisao ljubavno pismo Slobi iz Haga.Isto tako i radikali prozivaju zute lopove , tj. DS kako vec 8 godina vladaju i pljackaju Srbiju iako su oni od 2003. do 2007. bili u opoziciji .Sta da pazi sta prica? Nije problem sta on prica vec to da DS falsifikuje njegove izjave.Kao recimo oni za onaj persijski tepih koju su tako isekli da ispada da je ovaj rekao kako cemo mi namerno biti rupa Evrope i da nas EU ne zanima a covek to nije rekao vec da smo mi evropi potrebni posto ako gledamo na EU kao na persijski tepih a mi smo rupa taj tepih nista ne vredi i da zbog toga Evropi mi trebamo. Ali DS je toliko lagao u ovoj kampanji da je ona izjava onog seljobera Velje o njima vise nego ispravna.Da ne pricam sto su sve prilepili radikalima iz 90-ih tako da ispada da SPS nije izgleda ni vladao Srbijom.DS je definitivno najogavnija stranka koja se ikada pojavila na ovim prostorima.
I šta s ovim filmom s početka teme ?
Ye8te, mislio sam da sam ja paranoik ... A s druge strane, ne znam zašto sebi to dopuštam, iako nisam član SRS-a već simpatizer osećam se ponosno zbog čistote kampanje Tome Nikolića, kao i što mi stomak prevrće ponašanje DS-a i satelita.
Sve ''stručnjaci'' i ''experti''.Ne mogu da verujem u nivo retardiranosti DS poklonika narocita zbog toga sto se hvale da su za DS samo obrazovani.Pa ako je zaista tako onda stvarno ova zemlja nema cemu da se nada.
Umislili su da je to ''ta demokratija'' za koju smo se borili.Ali DS je toliko lagao u ovoj kampanji da je ona izjava onog seljobera Velje o njima vise nego ispravna.Da ne pricam sto su sve prilepili radikalima iz 90-ih tako da ispada da SPS nije izgleda ni vladao Srbijom.DS je definitivno najogavnija stranka koja se ikada pojavila na ovim prostorima.
Sta da pazi sta prica? Nije problem sta on prica vec to da DS falsifikuje njegove izjave.Kao recimo oni za onaj persijski tepih koju su tako isekli da ispada da je ovaj rekao kako cemo mi namerno biti rupa Evrope i da nas EU ne zanima a covek to nije rekao vec da smo mi evropi potrebni posto ako gledamo na EU kao na persijski tepih a mi smo rupa taj tepih nista ne vredi i da zbog toga Evropi mi trebamo. Ali DS je toliko lagao u ovoj kampanji da je ona izjava onog seljobera Velje o njima vise nego ispravna.Da ne pricam sto su sve prilepili radikalima iz 90-ih tako da ispada da SPS nije izgleda ni vladao Srbijom.DS je definitivno najogavnija stranka koja se ikada pojavila na ovim prostorima.
Pa to sto prozivaju radikale za ono sto je SPS radio to su sami radikali krivi jer su oni sami stali iza te politike i gotovo preuzeli odgovornost za sve ono sto je Sloba cinio , pa tako uvek i na televiziji i skupstini brane njegov rezim i njega samog, a sve to kako bi prikupili za sebe one silne Slobine glasove. Na sudjenju Slobi u Hagu Seselj se sam posipao govnima time sto je pricao kako se on samo salio kad je pricao lose o Slobi iako ga je ovaj hapsio i zatvarao , a vrhunac je bila ona sahrana kad je zlotvor krepao kada su Toma i Vucic ronili suze krokodilske ,a Seselj je pisao ljubavno pismo Slobi iz Haga.Isto tako i radikali prozivaju zute lopove , tj. DS kako vec 8 godina vladaju i pljackaju Srbiju iako su oni od 2003. do 2007. bili u opoziciji .
Jao Jerry skijasice nasa opet ti od vladi Milana Panica koja je trajala 3 meseca u kojoj je bilo 3,4 ministra iz DSa i koja je imala uticaj kao i Lilic i Milutinovic kad su kao bili na celu Srbije i Jugoslavijeopet laz. iza politike SPS-a i to u najgorem periodu je stala Demokratska Stranka ulaskom u saveznu vladu Milana Panica zajedno sa SPS-om .