Nikolić podneo ostavku i zaplakao

Narod je rekao svoje,hteo je promene,prevaren je u prvom izbornom krugu,zato nije izaso masovno u drugom!A sistem se mora menjati,jer od raspad YU Srbija strmoglavo galopira u ponor,pa makar doveli i S Petra!Sistem i drzavno uredjenje se ne menja olovkom,jer svaka promena je veoma bolna,ali narod vise voli laganu smrt.

Revolucije bi u startu odbacio,
većina ih je više zla donela nego dobra...

Promene korak po korak duže traju,
ali su im i rezultati dugovečniji...

Najveći problem je, barem po meni, u onima koji ne poštuju i ne priznaju volju drugih,
kolikogod ona bila drugačija ili u suprotnosti od njihove !!!

Bili izbori, izborni pobednici, kakvigod da su i kolikogod uverljivi bili, su tu...
I idemo dalje...
Pružiti šansu, pa videti šta će ko i koliko uraditi...

Revolucije bi u startu odbacio,
većina ih je više zla donela nego dobra...

Promene korak po korak duže traju,
ali su im i rezultati dugovečniji...

Najveći problem je, barem po meni, u onima koji ne poštuju i ne priznaju volju drugih,
kolikogod ona bila drugačija ili u suprotnosti od njihove !!!

Bili izbori, izborni pobednici, kakvigod da su i kolikogod uverljivi bili, su tu...
I idemo dalje...
Pružiti šansu, pa videti šta će ko i koliko uraditi...

Vec videsmo sta ce uraditi,izrotirace se isti.Izbori su pokradeni!!!!!!Tako da,kome pruzamo sansu?I svoj zivot i zivot svoje dece nisam nasla na putu,pa da pruzam sansu nekim likovima da se isprobaju sta ce sa mojim zivotom!

Vec videsmo sta ce uraditi,izrotirace se isti.Izbori su pokradeni!!!!!!Tako da,kome pruzamo sansu?I svoj zivot i zivot svoje dece nisam nasla na putu,pa da pruzam sansu nekim likovima da se isprobaju sta ce sa mojim zivotom!

Ma sve mi znamo !?!?

Sve to važi i za nekoga ko ne misli kao ti ili ja, zar ne ?

P.S. Skloniji smo drugima krojiti kapu i igrati se sa njihovim životima,
nego dopustiti drugima da to čine sa našima, ništa čudno, zar ne ?
Ali i drugi imaju svoje živote i sudbine i nešto se pitaju...

Poslednja izmena:
Је л' овако заплакао и ономад кад је је исту оставку дао на место заменика странке, која је данас уништена?
Или кад је забоо нож у леђа куму?
Или кад је ухапшен ђенерал Младић? А не, подржао је његово хапшење.

Све што стиропорац ради, ради зарад сопствене користи.

Је л' овако заплакао и ономад кад је је исту оставку дао на место заменика странке, која је данас уништена?
Или кад је забоо нож у леђа куму?
Или кад је ухапшен ђенерал Младић? А не, подржао је његово хапшење.

Све што стиропорац ради, ради зарад сопствене користи.

Takvi su u bar 80% slucajeva i oni koji su ga glasali, a i oni sto su glasali ovog drugog.

Nadam se da ce sve sto su se okoristili uspeti lepo da rasporede u naredne 4 godine ili mozda duze...

481271_414634815225656_100000374240769_1285809_1965215582_n.jpg

А лепо је објаснио и Горан Давидовић:

''СНС листа-издајничка хрпа свега и свачега

Ако сам некад нешто презирао то су били издајници, пребези, сецикесе и јајаре. Баш овакви какви су ови из СНС. Којима ништа није свето, ни кумство, ни заклетва, ни Отаџбина, ни Бог, ни народ. Апсолутно сам нетолерантан према њима, и потпуно ме чини тужном чињеница да још увек има толико поштених али наивних Срба који ће гласати за СНС листу.
Ако кренемо од издајничког цепања српске странке СРС, па до залагања за ЕУ интеграције. Ако наставимо са изјавама да ће се преговарати и са шиптарским зулумћарима, па до подршке Мила Ђукановића, преговора и договора са Зукорлићем. И на крају апсолутно бизарно довођење одурног Ђулијанија.
Српска напредна странка, не само да није српска, јер су јој газде анти-српски скотови, СНС није ни напредна јер вуче српски народ дубоко назад у ЕУ интеграције, што је надам се превазиђено код Срба, па чак и код гласача СНС.
СНС није ни странка, они су пројекат. Опскурни анти-српски пројекат у који је много пара уложено.

То пренемегање и стављање на листу свега и свачега од Веље ( о чијој странци све до сада нисам имао неко лоше мишљење), до Карића (који се ту уплео захваљујући својим пријатељима и заштитницима из британске обавештајне службе), па до Вулина (комунисти су ми увек били непријатељи). На листи су и цигански расисти из једне “Ромске странке”, “Бошњачка” балијашка странка, затим нека “македонска” странка, чак и једна влашка, затим избегличко удружење и једна асоцијација малих предузећа. Све то да би се пружио неки привид “опозиције” окупљене око издајничког СНС-а. Опозиције која треба да буде алтернатива листи око Демократске странке.
'
Нити су они опозиција, нити су алтернатива. СНС и ДС су два лица исте медаље.
Јасно је да прави српски националиста неће гласати за ову листу, али нажалост постоји један мали део поштених и необавештених српских патриота који гаје неке илузије о “промени власти” на изборима. Наводи се бирање “мањег зла” и друга малодушне и опортунистичке заблуде.

Да будем до краја, и болно искрен. Ако СНС прође добро на изборима и не дај Боже уђе у нову вазалну владу (без обзира са ким), Србима се не пише добро. Ако СНС прође добро, Србија неће. Ако се СНС задржи на политичкој сцени, ко зна када ћемо видети леђа тим преварантима и издајницима.

Запамтите, Европска унија ће се распасти, и режимска банда у Србији заједно са њом. Али, ако СНС уђе у власт, они су преливоде и преваранти и њих се српски народ неће тако лако отрести. Зато је њихова пропаст јако битна за све нас.'

Back