НИКОЛИЋ: НАДАМ СЕ ДА ЋЕ ВЛАДА СРБИЈЕ ОПСТАТИ

upravo to.
toma nece sada vlast kad je ovako znacajan dan za kosovo (kada gori hilandar sta god :lol: ) pa da sutra kazu aaa radikali su bili na vlasti kad je otislo kosovo.
jos ce on ispasti mirotvorac neki satro...a covek gleda kako da pobegne od odgovornosti.iskusno.
a bas zato treba demokrate da ruse vladu...pa nek vojislav brani zamlju sa svojih sedam posto (mada ja cenim da je velja tu dobar izmedju pet i pet i po posto :lol: )

"Ђиха, ђиха
четир' ноге,
све четири круте..."

(Ј.Ј.Змај)

(манекен)

Prvo Kostunica nece da trazi pomoc od Nikolica, jer sa radikalima ne bi moglo nista da se uradi, zato i nije ulazio u Vlade sa njima, drugo i njemu je jasno da grobar ne bih prihvatio jer grobarima je vaznije da sede u skupstini, primaju kintu a nemaju nikakvu odgovornost iako je sada drzava ugrozena, to je ono stranka ispred drzave. Pa nigde na svetu u istim sistemima se nije desilo da pred parlamentane izbore neka stranka izjavi da samo sama hoce da vlada. Zato kazem da je glas za srs bacen glas, a to ce posle ovih izbora ljudi i da shvate.

upravo to.
toma nece sada vlast kad je ovako znacajan dan za kosovo (kada gori hilandar sta god :lol: ) pa da sutra kazu aaa radikali su bili na vlasti kad je otislo kosovo.jos ce on ispasti mirotvorac neki satro...a covek gleda kako da pobegne od odgovornosti.iskusno.
a bas zato treba demokrate da ruse vladu...pa nek vojislav brani zamlju sa svojih sedam posto (mada ja cenim da je velja tu dobar izmedju pet i pet i po posto :lol: )

Upravo tako. Čini mi se da su izašli iz vlade i 99. kad je trebalo potpisati Kumanovski sporazum. Kao oni su se naljutili, oni bi još ratovali, ali izdajnik Milošević neće. :-D

Kakvi prevaranti, to je prosto zadivljujuće. A Srbi veruju li veruju. :oops:

Varas se!
Ma sta ja mislila o Koshtunici, moram priznati da je za**ban igrac.
Nece nijedna stanka na parlamentarnim izborima (kad god da budu) imati potrebnu vecinu da sama formira Vladu.

Ovoga puta sam sigurna da G17+ nece preci cenzus, oni su se previse kompromitovali, a samim tim i DS u velikoj meri.

Znaci, DS nece imati s kim da formira vecinu, pod uslovom da i G17 ipak udje u Skupstinu,i da mu LDP priskoci u pomoc.

Vecinu ce imati DSS-NS- SRS - SPS, koje su po prirodi stvari slicne medju sobom, odnonsno programski se skoro podudaraju.

Ja zaista ne znam sta se ovo desava, ali, zaostrilo se do neizdrzljivosti.

Dulic kaze da ce sazvati sednicu Skupstine po odrzavanju sednice Vlade, Kostunica porucuje da nece zakazati sednicu Vlade pre Skupstine, onda 18. ministara iz redova DS-a i G17+ pisu Kostunici zahtev da zakaze sednicu Vlade, ovaj odgovara da oni uticu na Dulica da zakaze sednicu Skupstine:roll:

Kako ce se ovo vrzino kolo rasplesti, ne znam, samo vidim da nam se dobo ne pise.
Ako se cak i sad pomire, to ce potrajati izvesno vreme, onda ce netrpeljivost ponovo izbiti na videlo, i to je kraj.

Ali i pocetak necega neizvesnog, ne bih da spekulisem mnogo, ovde je sve moguce, ovo je Srbija:?

Морам секице да те исправим:
Наиме не долази у обзир коалиција са ДСС и НС. Може да буде само два случаја и два случаја само:

1. Мањинска влада СРС са Николићем као премијером
2. Коалиција СРС+ДСС+НС где је Николић премијер и СРС има главна министарства.

Даље. проблем је што су народњаци урадили нешто јако безобразно.
Наиме они УОПШТЕ сину понудили коалицјију СРС. Нису Николићу понудили да буде ни министар за спорт, не- они су (пази конструкције) ПОНУДИЛИ НИКОЛИЋУ ДА ОН ПОДРЖИ ВЛАДУ ДСС-НС БЕЗ СЕМОКРАТА У ЊОЈ; АЛИ ДА СРС ОСТАНЕ ВАН ВЛАДЕ; А КОШТУНИЦА ОСТАНЕ ПРЕМИЈЕР!

Је л' ово ЖУТА ВИЗИЈА или ЖУТА ХАЛУЦИНАЦИЈА ....:lol::lol::lol: сви у Србији су приметили и нису задовољни тиме што Коштуница исувише ЋУТИ... а замисли када почне кампања око парламентарних избора и КАДА ОН ПРОГОВОРИ...:lol::lol::lol: има да "лети перје"...

Ja nisam čovek koji je oduvek mrzeo Koštunicu
rekao sam već sto puta na ovom forumu, septembra 2000 bih dao 2 litre krvi za njega koliko sam mu verovao
taj pišljivi DSS u Novom Sadu nije imao 3 čoveka, sve je radila Liga i DS
danas tog istog Koštunicu očima ne mogu da vidim, znači, svaki političar, ali svaki mi je časniji od njega
kao što rekoh, da je 03.02.2008. godine bio drugi krug i u njemu Nikolić:Koštunica, ja ne bih bojkotovao, glas za Nikolića kao iz topa.
E tu je Koštunica danas za mene, a verujem i najveći broj birača Srbije

Може да буде само два случаја и два случаја само:

!

realno je da bude treći slučaj, a to su vanredni parlamentarni izbori.
zajedno sa lokalnim.

živi bili

realno je da bude treći slučaj, a to su vanredni parlamentarni izbori.
zajedno sa lokalnim.

živi bili

Не верујем да би Тадић рескирао изборе. Не може да понови резултат са председничких н и под разно, не би добио више од 35% из првог круга, можда и мање.

Морам секице да те исправим:
Наиме не долази у обзир коалиција са ДСС и НС. Може да буде само два случаја и два случаја само:

Даље. проблем је што су народњаци урадили нешто јако безобразно.
Наиме они УОПШТЕ сину понудили коалицјију СРС. Нису Николићу понудили да буде ни министар за спорт, не- они су (пази конструкције) ПОНУДИЛИ НИКОЛИЋУ ДА ОН ПОДРЖИ ВЛАДУ ДСС-НС БЕЗ СЕМОКРАТА У ЊОЈ; АЛИ ДА СРС ОСТАНЕ ВАН ВЛАДЕ; А КОШТУНИЦА ОСТАНЕ ПРЕМИЈЕР!

gresite...DS ce ovog puta morati zajedno sa DSS i NS da odradi sve....zar mislite da pijete u kafani i da se dignete od stola.....DS ce ostati u vladi do kraja bila ona ovakova kao sada ili bilo koja druga....sada nema vrdalame....osim parafiranja ima i "lagodnijih" poslica koji nisu lepa preporuka za izbore....

gresite...DS ce ovog puta morati zajedno sa DSS i NS da odradi sve....zar mislite da pijete u kafani i da se dignete od stola.....DS ce ostati u vladi do kraja bila ona ovakova kao sada ili bilo koja druga....sada nema vrdalame....osim parafiranja ima i "lagodnijih" poslica koji nisu lepa preporuka za izbore....

pa što ne odrade posao??
Jel sam samo ja u nekom tripu da je njima svima važniji rejtig stranke, lični renome među biračima nego interes države
Za Kosmet ne zameram ništa, niti ću ikome od njih da zamerim, jer to jednostavno i nije u njihovoj moći, ali
jel toliko teško pohapsiti bagru, što mafijašku, tajkunsku, energetsku, švercersku....
završiti sagu o Hagu? Završiti privatizaciju, donositi nove zakone, raditi neophodne rezove
ja lično, mada sam član DS dugi niz godina u ovoj zemlji ne verujem više nikome, glasam za manje zlo

Да, и ја то тврдим,
Коштуница ће све да потпише јер не сме на изборе пошто не би прешли цензус. То је јасно јер је Илић понудио као што сам рекао, да НИКОЛОЋ ПОДРЖИ МАЊИСКУ ВЛАДУ ДСС-НС.
То говори да нису спремни за изборем у сваком случају.

17:50
НИКОЛИЋ: НАДАМ СЕ ДА ЋЕ ВЛАДА СРБИЈЕ ОПСТАТИ

БЕОГРАД – Заменик председника Српске радикалне странке Томислав Николић изразио је данас наду да ће Влада Србије опстати у садашњем саставу и да ће наставити да обавља своје обавезе везане за Косово и Метохију.

„Без обзира на то што сам у опозицији, волео бих да се не свађају неколико месеци док се не рашчисти питање Косова и Метохије. Треба нам то јединство Демократске странке, Демократске странке Србије и СРС око Косова и сада вам је, ваљда, јасно због чега сам на томе инсистирао у предизборној кампањи”, рекао је Николић.

Николић је новинарима у парламенту рекао да, у овом тренутку, нема важнијег посла од Косова и Метохије и да ће владајућа коалиција сносити одговорност због тога што су се њени представници посвађали у моменту када се одлучује о судбини покрајине.

http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v31914

Ako će da insistira na na jedinstvu vlade koliko je insistirao na slanju svojih pregovarača pre izbora onda nema zime. :razz:

Ako će da insistira na na jedinstvu vlade koliko je insistirao na slanju svojih pregovarača pre izbora onda nema zime. :razz:

Уколико дежурни модератор воли више да буде пандур власти - требало би да се запосли у МУП-у а не на подфоруму политика.8-)

Или је то можда једно те исто:

http://forum.krstarica.com/private.php?do=showpm&pmid=1570755

pa da Toma po obicaju bezi od vlasti kao djavo od krsta , trebalo bi sada i DS da izadje iz vlade pa da ostanu sami Voja i Velja da brane Kosovo i vode Srbiju u bolju buducnost sa 7% podrske :lol:

Да ли је могуће замислити Владу у којој би мањи партнер дао председника? То се радикалима не може десити, да на тако нешто пристану! То само могу наивци, или покварењаци из ДС да направе, мислећи, ваљда, да ће тако контролисати Коштуницу. Али, коштуница је коштуњави орах: НЕ СЛОМИ ГА, АЛ, ЗУБЕ ПОЛОМИ!

Back