Varas se!
Ma sta ja mislila o Koshtunici, moram priznati da je za**ban igrac.
Nece nijedna stanka na parlamentarnim izborima (kad god da budu) imati potrebnu vecinu da sama formira Vladu.
Ovoga puta sam sigurna da G17+ nece preci cenzus, oni su se previse kompromitovali, a samim tim i DS u velikoj meri.
Znaci, DS nece imati s kim da formira vecinu, pod uslovom da i G17 ipak udje u Skupstinu,i da mu LDP priskoci u pomoc.
Vecinu ce imati DSS-NS- SRS - SPS, koje su po prirodi stvari slicne medju sobom, odnonsno programski se skoro podudaraju.
Ja zaista ne znam sta se ovo desava, ali, zaostrilo se do neizdrzljivosti.
Dulic kaze da ce sazvati sednicu Skupstine po odrzavanju sednice Vlade, Kostunica porucuje da nece zakazati sednicu Vlade pre Skupstine, onda 18. ministara iz redova DS-a i G17+ pisu Kostunici zahtev da zakaze sednicu Vlade, ovaj odgovara da oni uticu na Dulica da zakaze sednicu Skupstine
Kako ce se ovo vrzino kolo rasplesti, ne znam, samo vidim da nam se dobo ne pise.
Ako se cak i sad pomire, to ce potrajati izvesno vreme, onda ce netrpeljivost ponovo izbiti na videlo, i to je kraj.
Ali i pocetak necega neizvesnog, ne bih da spekulisem mnogo, ovde je sve moguce, ovo je Srbija:?